Gość Kyo Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 Nie ma znaczenia - wszystko da się odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 Jak nie dasz rady za walkę, to z zagadek spokojnie zbierzesz resztę, ale i tak lepiej rozsądnie na początek wybieraj modyfikacje (głównie mnożniki combo), bo po skończeniu gry nie ma komu oklepać mordy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki. Jestem na momencie kiedy Batman mial drugą "faze" więc pewnie jeszcze sporo gry przede mną Odpalilem dzisiaj na chwilę combat challenges i zdobylem ledwie 5000 kiedy do maxa jest potrzebne chyba z 18tys pkt Nie ukrywam że chce ta gre splatynowac(tak tak miałem Bajoszoka 1 wymaksowac ale na razie nie mam chęci ) Edytowane 19 kwietnia 2013 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 Dzięki. Jestem na momencie kiedy Batman mial drugą "faze" więc pewnie jeszcze sporo gry przede mną Odpalilem dzisiaj na chwilę combat challenges i zdobylem ledwie 5000 kiedy do maxa jest potrzebne chyba z 18tys pkt :confused: Nie ukrywam że chce ta gre splatynowac(tak tak miałem Bajoszoka 1 wymaksowac ale na razie nie mam chęci ) Platyna bardzo przyjemna, ale wymagająca trochę wprawy (shock and awe & rumble in the jungle na extreme dają popalić). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 Podejrzewam że tylko pucharki za wyzwania mogą sprawić problemy(w końcu sama nazwa wskazuje "wyzwania" xD) więc na razie próbuje ogarnac jakieś fajne i dużo punktowane combosy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 Za to bierz się dopiero po modyfikacjach, gdy Batman ma więcej zróżnicowanych ataków, bo ich przeplatanie jest najważniejsze, obok unikania ciosów. Jesteś gdzieś w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 Jedyny trudny challenge w tej części to Shock and Awe, ze względu na małe pomieszczenie i trochę gorszy system walki niż w Arkham City (konkretnie sposób rozwalania gości z nożami i pałkami elektrycznymi, Batman czasami lockuje się na nie na tym zbirze co trzeba). Kluczem do tego challenge'a jest używanie szybkiego takedown'a gdy tylko naładujemy combo - celując w kolesi z bronią. Ja mając wprawę z Arkham City zrobiłem te wszystkie challenge w paru podejściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 Ja na uzbrojonych zawsze po ciosie rzucam batarangami. W tej części jest o tyle dobrze, że po wykupieniu modyfikacji można szybko wyrzucić 3 jednocześnie (w AC trzeba było nabić combo do czerwonego wskaźnika), więc trzech oprychów od razu leży i jest odrobinę więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2013 shock and awe na extreme to niezle wku.rwiajacy czelendz. reszta jest latwa jak sie ogarnie system, ale ostatnia fala w s&a to masakra, nonstop brakuje czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 23 października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 października 2013 Mam pytanie do obcykanych, bo w Arkham Asylum grałem dość dawno temu i spędziłem z tą grą jakieś 10x mniej czasu niż z Arkham City. Czy po przejściu fabuły można potem śmigać sobie po wariatkowie, żeby rozwiązywać zagadki i szukać trofeów Riddlera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 23 października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 października 2013 Mam pytanie do obcykanych, bo w Arkham Asylum grałem dość dawno temu i spędziłem z tą grą jakieś 10x mniej czasu niż z Arkham City. Czy po przejściu fabuły można potem śmigać sobie po wariatkowie, żeby rozwiązywać zagadki i szukać trofeów Riddlera? Tak . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 października 2013 Ale w odróżnieniu do Arkham City nie ma już komu mordy obić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 23 października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 października 2013 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 23 października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 października 2013 No to super. Dzięki za odpowiedź. Wychodzi na to, że oprócz Origins czeka na mnie jeszcze sporo roboty w Asylum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 października 2013 Ale w odróżnieniu do Arkham City nie ma już komu mordy obić. Jezeli pamiec mnie nie myli to przy Batmobilu caly czas sie respawnuja goscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 października 2013 Sprawdziłem nic z tego. A Batmobila nie ma, ponieważ Batman go użył w walce z Banem i zatopił w jakimś bajorze Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 2 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2014 Jako, że gra na PSS jest za śmieszne pieniądze, nadrabiam zaległości. Pierwszy kontakt z tytułem, pierwsza walka, i od razu przypomina się świetne AC i ten genialny system walki. Po ukończeniu GoW: W miałem w końcu skończyć GTAV, ale chyba pierwszeństwo będzie miał AA. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 7 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2014 System walki jest lepszy niżw AC ale do genialności mu daleko. Ale gra jako całość - masakrator, klimat, fabuła, grafa, zdobywanie umiejętności ala metroid - ode mnie 9/10 jak byk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2014 (edytowane) Niby jakim cudem jest lepszy skoro w AC jest mocno dopakowany ? Edytowane 7 stycznia 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 7 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2014 ??? Dopakowany??? Porównuję jedynkę Batmana z jedynką AC i jakoś nie pamiętam, że tam był dopakowany... Wręcz żenujący. W Batmanie jest trochę lepiej ale rewelacji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 7 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2014 AC - chodzi ci o Arkham City czy o Assassin's Creed? Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 7 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2014 (edytowane) AAA myślałem że chodzi o Assassina... Przecież wiadomo, że w drugiej części Batmana system walki jest ulepszony w stosunku do jedynki. Skrobne coś więcej o Batmanie AA bo podchodziłem jak pies do jeża a gra okazała się super, skończyłem przedwczoraj. Tak mam zaległości i się cieszę hehehe. Design postaci to mistrzostwo i nawet game overy różniste są - to mi się podoba!!! Dopracowanie nawet szczegółów. Jazdy Scarecrowa też fachowe. Ogólnie jak na grę z superbohaterem to dla innych tytułów jest to poziom nieosiągalny (wszelkie CośtamMany....). Mimo średniego systemu walki (ale sprawiający satysfakcję) i tak gra majstersztyk i dopracowana w każdym calu. Voice Acting? masakra! Fabuła jak na CośtamMana - świetna. przerwa z miesiąc i biorę sie za dwójkę na powaznie;-). Batman przerósł moje oczekiwania... Edytowane 7 stycznia 2014 przez adamst85 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2014 Ja też byłem mega zadowolony z AS, ale AC mnie trochę zawiódł, nie spodobała mi się koncepcja otwartego miasta. Według mnie, właśnie to ten mały, zamknięty obszar działania w pierwszej części był kluczowy dla mega klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 Po ukończeniu gry jest możliwość biegania po całym obszarze i zbierania tych wszystkich znajdek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi