SM1 25 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Skończyłem dzis giere i buszuje po Arkham. Chce zrobić trophy Party Pooper. I tu jest problem. Przed walką z Jokerem tych 15 kolesi minąłem a teraz nie ma wejści do pomieszczenia gdzie oni byli. Czy to znaczy że musze od nowa zaczynac zeby to Trophy mi wpadlo? musisz zacząć od nowa, jest to chyba jedyne trophy które jakimś cudem można pominąć... Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Dziś udało mi się zrobić grę na 100%, nie było łatwo, ale satysfakcja jest ogromna, kapitalna gra. Cytuj
hanry 0 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Shock and Awe (Extreme) toż to m-a-s-a-k-r-a. Respect dla wszystkich którzy wyciągneli 30k i nie osiwieli bądź wyłysieli. Może jakiś TIP dla kogoś kto ogólnie bijatyk nie tyka, ale challange w Batmanie przypadły mu do gustu i chciałby mieć100% Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Shock and Awe (Extreme) toż to m-a-s-a-k-r-a. Respect dla wszystkich którzy wyciągneli 30k i nie osiwieli bądź wyłysieli. Może jakiś TIP dla kogoś kto ogólnie bijatyk nie tyka, ale challange w Batmanie przypadły mu do gustu i chciałby mieć100% wbrew pozorom nie jest to ciezkie staraj sie wyciagnac w 2 pierwszych walkach okolo 15-18 tysiecy reszta wpadnie sama. Wcale nie musisz biegac za typem ktory otwiera skrzynke z bronią bo jak cos to i tak sam zejdzie na dolna platforme - pilnuj tylko zeby nikt nie podniosl jego karabinu. Przy mnozniku 20 albo i wiecej staraj sie ogluszyc ich ta zeby upadli na ziemie (batclaw) i dobijaj wtedy masz mnoznik x 100. Od 3 rundy jak nabijesz okolo 15-18 juz to wal jak najwiecej kombo ktore wykancza na miejscu (w pierwszej kolejnosci ci z nozami i paralizatorami) Cytuj
88Borek 1 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 M-A-S-A-K-R-A !! Shock and Awe (Extreme) poprotstu szok !! runda 4 mam zazwyczaj ponad 30K i zabijam wszystkich instant take down (kółko + trójkąt) i zawsze braknie czasu! jakiś TIP please Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Combo Batarang i dobijasz tych, co leżą na ziemi. Cytuj
88Borek 1 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Ogólnie najlepiej użyć wszystkie ruchy batmana, jest ich 9 w sumie co daje już 5000 points do tego z 3 ground take downy i masz 12-13K pozdro Cytuj
hanry 0 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 (edytowane) No i platyna wpadła. Wielkie dzięki dla danielskii za radę do Shock and Awe (Extreme). Mając WIELKE problemy z tą planszą, po przeczytaniu jego postu, udało się ukończyć ją za 2 razem. Fakt 4 runda poza czasem, ale zaliczyło Ostatni CC Rumble in the Jungle, a konkretnie 3 runda IMO to największy hardcore, w odróżnieniu od S a A (Extreme) gdzie przegięciem był czas. Ciężko mi było uciułać ponad 7k, przeciwnicy byli w niej aż nadto agresywni. Tutaj kluczem do sukcesu jest jak najwięsza ilośc punktów w 2 pierwszych rundach. @Grigori 4 rundy bez straty energii 5000 pkt. Ogólnie najlepiej użyć wszystkie ruchy batmana, jest ich 9 w sumie co daje już 5000 points........ Oczywiście należy to zrobić podczas jednego combo Edytowane 25 października 2009 przez hanry Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Rumble in The Jungle Extreme to akurat banał. Jak tylko uda się przy wysokim mnożniku wskoczyć na Titana, to można nabić 50k nawet w dwóch rundach. Cytuj
88Borek 1 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Rumble in The Jungle Extreme to akurat banał. Jak tylko uda się przy wysokim mnożniku wskoczyć na Titana, to można nabić 50k nawet w dwóch rundach. Dokładnie, nabiłem za 1szym razem - sam siebie zaskoczyłem Największy hardkor w całym Batmanie AA to Shock and Awe (Extreme) jutro zrobie i platynka wpadnie Cytuj
gaspo 0 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 mam pytanie dotyczące żelu od wybuchów otóż mam 0zelu a muszę zrobić dziurę w podłodze jak biegnie na mnie jakaś kreatura pytanie dotyczy jak go naładować ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Przecież tego się nie ładuje. Możesz masz niezdetonowany gdzieś i dlatego nie możesz namalować nowego wzorku. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Bat-żel można postawić max 3 razy, dalej jedyne co możesz zrobić to zdetonować ładunki. Rumble in The Jungle Extreme to akurat banał. Jak tylko uda się przy wysokim mnożniku wskoczyć na Titana, to można nabić 50k nawet w dwóch rundach. Dokładnie, Tytani to prawdziwa skarbnica punktoli przy dłuższym kombie, jak zaczniemy ich lać (zwłaszcza stosując taktykę "na Jana" a nie ciskając nimi po ścianach) to w 1 rundzie nabijemy 2 gwiazdki. Cytuj
gaspo 0 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Bat-żel można postawić max 3 razy, dalej jedyne co możesz zrobić to zdetonować ładunki. Rumble in The Jungle Extreme to akurat banał. Jak tylko uda się przy wysokim mnożniku wskoczyć na Titana, to można nabić 50k nawet w dwóch rundach. Dokładnie, Tytani to prawdziwa skarbnica punktoli przy dłuższym kombie, jak zaczniemy ich lać (zwłaszcza stosując taktykę "na Jana" a nie ciskając nimi po ścianach) to w 1 rundzie nabijemy 2 gwiazdki. czyli na to wychodzi ze muszę przechodzić jeszcze raz grę bo nie mam jak już tego zdetonować / porażka Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Bat-żel można postawić max 3 razy, dalej jedyne co możesz zrobić to zdetonować ładunki. Rumble in The Jungle Extreme to akurat banał. Jak tylko uda się przy wysokim mnożniku wskoczyć na Titana, to można nabić 50k nawet w dwóch rundach. Dokładnie, Tytani to prawdziwa skarbnica punktoli przy dłuższym kombie, jak zaczniemy ich lać (zwłaszcza stosując taktykę "na Jana" a nie ciskając nimi po ścianach) to w 1 rundzie nabijemy 2 gwiazdki. czyli na to wychodzi ze muszę przechodzić jeszcze raz grę bo nie mam jak już tego zdetonować / porażka Heh, nie kumasz - maksymalnie 3 ładunki do momentu detonacji, potem znowu i tak w kółko Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 My bad - źle się wyraziłem . po postawieniu 3 żeli naciskasz ten od detonacji i jedziesz dalej. Cytuj
gaspo 0 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Bat-żel można postawić max 3 razy, dalej jedyne co możesz zrobić to zdetonować ładunki. Rumble in The Jungle Extreme to akurat banał. Jak tylko uda się przy wysokim mnożniku wskoczyć na Titana, to można nabić 50k nawet w dwóch rundach. Dokładnie, Tytani to prawdziwa skarbnica punktoli przy dłuższym kombie, jak zaczniemy ich lać (zwłaszcza stosując taktykę "na Jana" a nie ciskając nimi po ścianach) to w 1 rundzie nabijemy 2 gwiazdki. czyli na to wychodzi ze muszę przechodzić jeszcze raz grę bo nie mam jak już tego zdetonować / porażka Heh, nie kumasz - maksymalnie 3 ładunki do momentu detonacji, potem znowu i tak w kółko widocznie mam 3 ładunki niezdetonowane i nie mogę postawić 3 nowych Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 No to zdetonuj tamte xd Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 To w challange jest zmiana poziomu trudności ? o-o. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Challange z tego co pamiętam nie mają żadnej opcji zmiany poziomu trudności, właściwa gra owszem. Przechodziłem od razu na Hardzie i Challange to po prostu Normal był jak na mój gust. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 si. challange maja swoj oddzielny poziom trudnosci, zawsze normal. Cytuj
hanry 0 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Rumble in The Jungle Extreme to akurat banał. Jak tylko uda się przy wysokim mnożniku wskoczyć na Titana, to można nabić 50k nawet w dwóch rundach. Dokładnie, nabiłem za 1szym razem - sam siebie zaskoczyłem Największy hardkor w całym Batmanie AA to Shock and Awe (Extreme) jutro zrobie i platynka wpadnie Jednemu tak, drugiemu siak. Mi zdecydowanie łatwiej i szybciej było dane zaliczyć Shock and Awe (Extreme). Może bym się tyle nie namęczył w ostatnim CC skoro tak mówicie, ale było mineło. Cytuj
maxi 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 ile czasu zajmuje singielek? Cytuj
88Borek 1 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Jak się rozkoszujesz i buszujesz po Arkham tak jak ja to ci to zajmie około 15 godzin. Platyna to około 30 - 40 godzinek. :potter: Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Jest jakiś sposób, żeby zmienić poziom trudności bez konieczności tworzenia nowego sejva? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi