Hell Knight 0 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 (edytowane) Jak w temacie... Jak prubóję pobrać jakieś demo to wyskakuje informacja "Uprawnienia tego konta nie zezwalają na pobieranie zawartości z tą oceną" Mam wykupionego XBL Gold od niedawna więc jestem zielony w tym temacie Mam nadzieję, że ktoś będzie wiedział co z tym zrobić Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 15 sierpnia 2008 przez Hell Knight
maciucha 11 647 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Wygląda na kontrolę rodzicielską - czyli rodzice ustawili ci próg gier w które możesz grać. Chodzi tu o ocene od ilu lat dostęona jest owa gra. Jeśli mówię źle niech mnie ktoś poprawi. PS. Nie trzeba zakłądać od razu nowego tematu...
Hell Knight 0 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2008 No tak... Jak się rejestrowałem podałem moją prawdziwą datę urodzenia bo nie wiedziałem, że tak to będzie wyglądać (mogłem dać se rok więcej i problemu by nie było ) ale i tak konto założone na rodziców jest moje i ustawiałem żeby można było grać we wszystkie gry i nie było żadnych ograniczeń wiekowych ale to nic nie dało
Scorp1on 8 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 nigdy ale przenigdy nie podawaj prawdziwej daty swoich urodzin jesli masz mniej niz 18 lat
Ceglash 16 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 No cóż ja mam podobny problem. Od jakiegoś czasu po prostu konsola odmawia mi pobierania niektórych(mam wrażenie że większości dem) dem. Przy takiej próbie wyskakuje komunikat, że element nie jest dostępny z bieżącej lokalizacji. Dziwne bo jeszcze kilka dni temu mogłem je pobrać Nie mogę np. zassać demka gry "Doom" czy "Buku Sudoku". Ktoś wyjaśni o co może tu chodzić? Aha, konto mam Gold i na UK.
Masher 2 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 No cóż ja mam podobny problem. Od jakiegoś czasu po prostu konsola odmawia mi pobierania niektórych(mam wrażenie że większości dem) dem. Przy takiej próbie wyskakuje komunikat, że element nie jest dostępny z bieżącej lokalizacji. Dziwne bo jeszcze kilka dni temu mogłem je pobraćconfused.gif Nie mogę np. zassać demka gry "Doom" czy "Buku Sudoku". Ktoś wyjaśni o co może tu chodzić? Aha, konto mam Gold i na UK. Z tego co mi sie wydaje to może być blokada regionalna, ale głowy nie dam sobie obciąć ;p Miałem tak samo jak ty jak chciałem pobrać mapki do Gears of War.
Hell Knight 0 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2008 No ja już wiem o co u mnie chodzi Nie mogę pobierać dem które są przeznaczone tylko dla dorosłych... i nawet w ustawieniach rodzinnych nic z tym sie nie da zrobić (mogę się mylić ale grzebałem we wszystkich ustawieniach xboxa i nigdzie nie znalazłem opcji która by mi to udostępniła ;/)
Scorp1on 8 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 jak zakladales konto na GT podales pewnie ze masz mniej niz 18 lat
Rekomendowane odpowiedzi