Gość Haibane Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 (edytowane) Prosta ankieta, założona w związku z aktualnym numerem pisma - chcecie aby w PE pojawiały się plakaty ? Ja jestem na nie, po prostu nie oklejam takowymi ścian... Edytowane 19 sierpnia 2008 przez Haibane 1 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Mogą być, ale tylko jeśli będą na prawdę prezentowały wysoki poziom, najlepiej zeby nie byly na zwyklym papierze. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Obowiązkowo!!!111jeden Najlepiej jakiegoś czokobosa z Fajnala, albo zwierzaka z Viva Pinata. Ostatecznie może być jakiś super mega wypas poster z Tekkena Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Nie, wolę te 4 strony przeznaczyć na za krótkie recenzje gier. Cytuj
Sztuka 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Nie.Wolę aby kąciki miały więcej stron.Zwłaszcza kącik bijatyk. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 nie chcę plakatów, ich era już dawno minęła, za to mógłby powrócić kącik bijatyk... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Jak raven_raven, zamiast plakatów dłuższe recki Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 No i przesądzone.Proszę o usunięcie plakatów z najnowszego numeru jeszcze przed wydaniem . Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Zdecydowanie nie. Nie mam już 13 lat i nie podcnieca mnie wrzucenie na ścianę Kratosa, czy innego Mario. Dla mnie to maksymalna siara i nie wyobrażam sobie zaprosić dziewczyny do takiego obklejonego pokoju. Już lepiej zapełnić te strony listami, kąciakmi (DVD), bądź ogólnie poszerzyć dział hardkor. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Druga sprawa (offtopowa) : do(pipi) stron i cenę gazety podwyższyć do 10 zeta (nie dodawać już reklam ). Cytuj
Gość Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Dam je dwuletniej siostrze, to zrobi z nich odpowiedni użytek. Zwykle wyroby papierowe znajdujące się w polu Jej rażenia kończą marnie, najczęsciej są "zmamłane" (mam nadzieję, że stosujecie do plakatów farbe nietoksyczną ) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Nie, gdy sie czytalo brawo,itp czasopisma to zazwyczja sie zbieralo te plakaty niz wieszalo na scianie. Wole za to wiecej szarej strefy czy ciekawostek growych,itp Cytuj
hugoo 0 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Myślę, że plakaty powinny zostać (zawsze znajdzie się ktoś, kto lubi sobie nimi obklejać pokój), a te cztery strony na których są plakaty, a mogły być jakieś kąciki można by było zamieścić na stronie www PE. Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 ja tam swoje lata mam i jakos mi plakaty nie przeszkadzaja ( jezeli sa dobre, cos na wzor GOW z tego numeru) Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Jeden dwustrony z Gearsow by styknał, ale nie jeszcze jeden mały z GTA4/MGS4. MGS4 powinien być z tyłu (albo z przodu) tego większego z Gearsów. Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Jestem na tak ale nie ilość a jakość i wielkość się liczy (no dobra, technika też ). Jednym słowem A1 byłoby OK Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) niech niektórzy nie udają takich mega-poważnych-ultra-dojrzałych-sztywniaków.... na jeden plakacik w numerze zawsze powinno się znaleść miejsce... Taki plakat z Nariko jaki był ostatnio - na pewno przypadł do gustu niektórym osobom. Sam chętnie bym sobie gdzieś nakleił plakacik z Soul Calibura 4. Plakat może przeciez nie tylko być przeznaczony na ścianę, ale na przykład na drzwi do czyjegoś Graj-Room'u. Coby co miesiąc drzwiczki świeżo wyglądały. Aktualny plakacik z Gearsami akturat pasuje na takie drzwi w końcu korytarza... Ewentualnie można nim zakryć okładkę, która jaka jest - każdy widzi... A więc plakatom - zdecydowane TAK! Edytowane 20 sierpnia 2008 przez Burgund Cytuj
Rikko 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Co do plakatów mam takie zdanie: jeden jakis konkretny, ładnie oprawiony ;-) Jeśli coś rozszerzyć to kącik RPG, oraz "Od Gracza dla Graczy" Bądz recke ale znowu nie byle jaką. Plakat Nariko spoko Nawet starsi chłopcy lubią plakaty i nikt nie powiedział że jeśli w PE jest plakat trzeba od razu mieć cały pokój zaklejony xD Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 plakaty mogą być, ale nie kosztem innej zawartości! tak jak pisał raven_raven; naprawdę boli objętość recenzji w pocket, do tego można dorzucić okrojone kąciki i już mamy jakąś alternatywę dla tych zmarnowanych 12 stron (dla jasności - PE po odjęciu plakatów ma jedyne 96 stron) Cytuj
FaithlessGod 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Ja osobiście nie widzę nic złego w wieszaniu plakatu na ścianie. A jakiś kiczowaty obrazek kupiony na jarmarku przez mamę jest ok? Co do dziewczyn, to wydaje mi się, że jak już jakąś zaprosisz, to gdy zobaczy "zabaweczkę" w postaci konsoli i do tego kolekcja gier dla dużych małych chłopców to i tak swoje pomyśli. A przynajmniej większość dziewczyn, tak mi się wydaje. Moja do dzisiaj patrzy czasem z politowaniem, gdy drę ryja do kumpla po drugiej stronie łącza, podczas pykania w jakąś ciekawą grę. Dobry plakat zawsze fajnie wygląda na ścianie. Oczywiście może to być dodatek raz na kwartał, aby nie ciąć zawartości. Tak, czy inaczej popieram ten pomysł. Cytuj
Moralio 106 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Brakuje odpowiedzi: "Jasne że k*rwa nie". Ewentualnie mogły by być gdyby zostały wydrukowane na dużo lepszym papierze. Cytuj
Gość coopa Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
orion50 632 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 o co ta burza przecież nikt nie wsadza plakatów kosztem materiału. ktoś chcę to sobie powiesi, ktoś nie chcę to nie. (no ofense) pozdrawiam Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Mi osobiście nie przeszkadzają, choć mineły czasy wieszania ich czy to w swoich pokojach czy też piwnicach tak wiem iz jest gro osób które to jeszcze praktykują, jeżeli pojawi się już jakiś konkretny to w antyramie robi pozytywne wrażenie, także mi jest to obojętne Cytuj
Karas 433 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 o co ta burza przecież nikt nie wsadza plakatów kosztem materiału. ktoś chcę to sobie powiesi, ktoś nie chcę to nie. (no ofense) pozdrawiam oto zdrowe podejście do tematu Jestem na tak ale pod dwoma warunkami. Po pierwsze na lepszym papierze i mogły by być oddzielnie. Po drugie i najważniejsze ich umieszczanie nie powinna powodować zmniejszenia zawartości pisanej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi