Hubert249 4 279 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) Jasne , że tak piękny poster w fajnym miejscu oprawiony w antyrame lub nawet te takie dwa kawałki plastiku ( nie wiem jak to się nazywa ) wyglądają bardzo dobrze w pokoju gracza . Nikt nie każe wam tapetować ścian jak Mariolka z Kiepskich . Popatrzcie na niektóre HC Roomy ( niechce mi się szukać tych fotek wybaczcie ) Ktoś miał takie postery z Shadow of Collosus w antyramach wygląda to naprawdę elegancko. Do tego fajny kolorek na ścianach ,wypieprzyć meblościanki wstawić stolik rtv plus szafe , wygodną kanape ze dwa fikusy po kontach i ... no własnie coś fajnego na te gołe ściany . Ale jak ktoś nie ma gustu i ciągle plakaty kojarzą mu się z nastolatkami i ścianami od kąta do kąta w posterach to później wypisuje takie pierdoły . Edytowane 9 września 2008 przez chris85 Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Plakaty?JAK najbardziej na TAK:P ten z GoW 2 Pikny:) Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Plakatom stanowcze "NIE Kur.wa NIE!!!!!!". Zastanówcie się jak określacie Droga Redakcjo waszych czytelników: jesli myślicie, że WIĘKSZOŚĆ to nasto-gimbusy to jak najbardziej- wrzucajcie plakat za plakatem. Dla Was to łatwiej- przecież kilka stron macie tym sposobem odfajkowane. Jeśli zaś twierdzicie, że większość czytających PE to ludzie dorośli, którzy tapetowanie ścian plakatami maja DAWNO za sobą- zastanówcie się. Dwa razy. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 (edytowane) Plakatom stanowcze "NIE Kur.wa NIE!!!!!!". Zastanówcie się jak określacie Droga Redakcjo waszych czytelników: jesli myślicie, że WIĘKSZOŚĆ to nasto-gimbusy to jak najbardziej- wrzucajcie plakat za plakatem. Dla Was to łatwiej- przecież kilka stron macie tym sposobem odfajkowane. Jeśli zaś twierdzicie, że większość czytających PE to ludzie dorośli, którzy tapetowanie ścian plakatami maja DAWNO za sobą- zastanówcie się. Dwa razy. Kotki w avatarach też są bardzo dorosłe Edytowane 10 września 2008 przez chris85 Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Tak jak napisałem w innym temacie, plakatom mówię stanowcze NIE, w pewnym wieku już średnio wypada mieć ściany pokoju zawalone postaciami z gier, może gdyby to jeszcze były plakaty ekhm, bardziej artystyczne (nie bardzo wiem jak napisać o co mi chodzi), coś w stylu grafik z gier troszkę bardziej ambitnych, typu np. Shaddow of the Collosus, czy Okami, to by uszło, ale te z GoW, czy GTA, dla mnie są po prostu dość ordynarne i dziwię się jesli ktoś w wieku powyżej 14 lat chce czymś takim wytapetować pokój... Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Zdecydowanie - nie. IMO Szkoda stron . BTW ktoś tu pisze, że w antyramie plakaty wyglądają nieźle - a i owszem ale zgięć raczej nie da się wyeliminować. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 A ja tam jestem na TAK - jak się nie podoba to zostaje w gazecie a jakieś lepsze ( GeoW ) zawsze znajdą się na ścianie nad X'em. Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 niech sobie dziewczynki wieszają, każdy wiek ma swoje prawa Cytuj
FlinStone 0 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Ja też jestem na TAK. Ale czemu plakat MGS4 jest taki mały?! Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Plakatom stanowcze "NIE Kur.wa NIE!!!!!!". Zastanówcie się jak określacie Droga Redakcjo waszych czytelników: jesli myślicie, że WIĘKSZOŚĆ to nasto-gimbusy to jak najbardziej- wrzucajcie plakat za plakatem. Dla Was to łatwiej- przecież kilka stron macie tym sposobem odfajkowane. Jeśli zaś twierdzicie, że większość czytających PE to ludzie dorośli, którzy tapetowanie ścian plakatami maja DAWNO za sobą- zastanówcie się. Dwa razy. Kotki w avatarach też są bardzo dorosłe A Jezus w avatarze jest za to cool Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Mnie plakaty się podobają, po włożeniu w antyramę nie wyglądają źle. Warto powiesić w takim miejscu, żeby światło na plakat nie padało z góry - wtedy zgięcie będzie widoczne o wiele mniej. Edytowane 22 września 2008 przez Wieslawa Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) niech sobie dziewczynki wieszają, każdy wiek ma swoje prawa tak, jestem dziewczynką i powiesiłam sobie właśnie taki ładny plakacik z zakrwawiona czaszką na czarnym tle... to takie dziewczęce :> a poważnie mówiąc - plakaty mi nie przeszkadzają. Można wrzucić jakiś dobry np. co kilka numerów. Osobiście mam takie jedno miejsce w pokoju w którym czasem wieszam sobie plakat, który szczególnie mi się spodoba. I nie wygląda to moim zdaniem wieśniacko i dziecinnie. Edytowane 12 października 2008 przez MoniqaPS2PSP Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 (edytowane) mam trójkę z przodu wieku więc pewnie jestem w mniejszości plakatom mówię NIE - bo wyrosłem, a w "dzieciństwie" wieszałem tylko zespołów muzycznych KAŻDY plakat z PE (wy)ląduje na makulaturze, od razu po zakupie gazety i tyle mam do powiedzenia Edytowane 14 października 2008 przez Kroolik Cytuj
Iron 18 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Nie to że mam coś do plakatów ale szerze to po co to komu ?? może jeszcze chcecie naklejki z mordami zgredów Od czasu do czas jak Ścierze się zachce to czemu nie ale jeśli miał bym za to więcej płacić to stanowczo nie ! Niech już lepiej zgredy oddają recenzje na czas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi