Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Podobny temat założono właśnie w dziale Hyde Park, tyle tylko, że odnośnie laseczek z gier. No, ale my przecież nie od dziś wiemy, że najlepsze dziewoje występują w mandze i anime 8) Tak więc wymieniajcie swoje typy, jeżeli chcecie to uzasadniajcie, i nie krępujcie się wrzucać obrazków (tylko bez hentaiów prosze). Dodatkowo pokusiłem się o małą ankiete, wybierając dupeczki z co bardziej znanych serii, starając się jednocześnie żeby typy nie były zbyt jednolite. Głosujcie
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Z tych Twoich propozycji to najfajniejsza jest Re-l i Sawachika:P. Z tego co widziałem do tej pory: Megumi (Kenshin) pani Major (GitS) Nayuki, Mai (Kanon) Kanna (AIR) Subaru (.hack//SIGN) Aya Toujou (Ichigo 100%) obie NANY;] Póki co tyle;]. Kolejność przypadkowa.
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Autor Kaname (FMP) Yuuki (Vampire Knight) No i moja NAJ: Yamada (Honey and Clover) Edytowane 20 sierpnia 200816 l przez Seigaku
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Zagłosowałem na Victorie i co widzę ?, weźcie.... Sakura jest już przereklmowana jak mleko w biedronce, a Vici ma przynajmniej fajne piersi .
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l Z Hellsinga to powinna być Integra (100% virgin), zresztą to głosowanie jakieś lipne jest, ja stawiam na Balalaikę z Black Lagoon.
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l http://img142.imageshack.us/img142/3063/ne...gelion02bb3.jpg Rei( pierwsza od prawej), za wszytsko. Najleprza na swiecie jest
Opublikowano 2 września 200816 l ^ "Two Handed" Revy jest prześwietna ^_^ w ankiecie powinna być jeszcze Motoko "Major" Kusanagi z GITSa
Opublikowano 4 października 200816 l Yoko z Tengen Toppa Gurenn Legann Jun Kanzato z Persona - Trinity Soul Edytowane 10 października 200816 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 15 października 200816 l Nie no, w ankiecie same postacie płytkie jak kałuża na Kalahari. Yamada z "H&C" trzyma za to poziom. Dla mnie numero uno to Haruhi Suzumiya. :-D Poza tym Faye Valentine: i C.C. A z braku laku wdusiłem Chidori.
Opublikowano 15 października 200816 l IMO Faye Valentine ale że już była to może ... Reiko Tarayama Ma motor i jest niewyżyta Choć ogólnie wszystkie panienki w Golden Boyu są fajne anyway co to za manga lub anime bez fajnych dupeczek c'nie
Opublikowano 24 października 200816 l Ray Beams - chociaż jej występ w Eurece 7 jest dosyć krótki (kilka epizodów), jest to moja ulubiona postać z tego anime. Ci, którzy widzieli E7 wiedzą o czym mówię;].
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Ostatnio nasza forumowa kolezanka... lubi anime," cos mocniejszego" i extrima? Ide na to
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Rukia - bleach . Tsunade - naruto. Za to, że z głupiej łajzy stała się kimś odpowiedzialnym i starannie wykonywała stanowisko Hokage. *.* No i oczywiście Lain, za całokształt. <3
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Autor Otae "Breasts are the remaining proof that humans were once ancient weapons of mass destruction". słitaśna
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Ostatnio: Ami - Toradora Edytowane 31 stycznia 200916 l przez Redmitsu
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Glowna bohaterka Toki Wo Kakeru Shoujo... zapomnialem juz jak ma na imie ale watpie rzeby jakas postac z anime kiedys spodobala mi sie bardziej. Pyskata, troszke niezdarna chlopczyca, lubi pograc w baseball i niezle zapieprza na rowerze
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Z lat młodzieńczych( teraz też) -> Asuka Langley Soryu z Neon genesis Evangeliona - fajna wredna ma coś w sobie . Tak lubię rude. Teraz: Hancoock(One Piece) -> władcza, despotyczna , brutalna , a jednocześnie piękna , delikatna + traumatyczna przeszłość mieszanka doskonała . Najlepsza kobieta jaka wyszła z pod pióra Ody.(czekam na nią w anime Hancoock-swaan!) Haruko Haruhara (FLCL)->Trzepnięta , urzekająca ,Trzepnięta i jak kocha to na zabój no i gra na basie . Jedyna kobieta ,która zdobyła mój pulpit .