Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 Zabrakło tylko "A Hideo Kojima Game" xD. Trailer jest nawet fajny, ale mamy tutaj pomontowane sceny, natomiast ten gameplay wyżej już tak nie zachwyca i na pewno nie zagrozi God Of War. Mogli chociaż pokazać walkę z jakimś bydlakiem, a nie pionkami w postaci wilkołaków. Pod koniec trailera ten boss(?) przypomina trochę Saviora z DMC4. Także nawet design nie sili się na oryginalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 17 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2010 (edytowane) Zabrakło tylko "A Hideo Kojima Game" xD. Trailer jest nawet fajny, ale mamy tutaj pomontowane sceny, natomiast ten gameplay wyżej już tak nie zachwyca i na pewno nie zagrozi God Of War. Mogli chociaż pokazać walkę z jakimś bydlakiem, a nie pionkami w postaci wilkołaków. Pod koniec trailera ten boss(?) przypomina trochę Saviora z DMC4. Także nawet design nie sili się na oryginalność. Ten mini boss, pojawił się już w 1997 w Symphony of the Night, http://shrines.rpgclassics.com/psx/castlevsn/monsters/warg.gif Nie wiesz czegoś, to lepiej nie wypisuj bzdur. Proste. Edytowane 17 czerwca 2010 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2010 To ja widzę, że Ty nie wiesz jak wyglądał Savior z DMC4, skoro pokazujesz mi jakieś wilki. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 17 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2010 Masz rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 17 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2010 Zapowiada się dobra gierka. Na pewno lepsza od Dante's Infero. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 23 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2010 Dopiero teraz obejrzałem trailer z E3 - co za geniusz projektował te postacie, coś wspaniałego! Dla mnie totalny must-have, łykam w dniu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2010 No według mnie nie jest to coś oryginalnego, boss pod koniec trailera to takie połączenie Saviora z DMC 4 z Gaią z God Of War. Wilkołaki z gameplayu za to fajnie wyglądają, oczy nieźle im świecą na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2010 Gra nie wniesie niczego nowego do gatunku, ale na pewno dostarczy niezłych wrażeń. Bardzo podoba mi się postać głównego bohatera, Gabriela. Szkoda tylko, że zabraknie nawiązań do poprzednich odsłon sagi. Choć nazwisko Belmont'ów słychać na zwiastunie. Może jakieś szczątkowe nawiązania się tutaj pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 24 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2010 Gra nie wniesie niczego nowego do gatunku, ale na pewno dostarczy niezłych wrażeń. Bardzo podoba mi się postać głównego bohatera, Gabriela. Szkoda tylko, że zabraknie nawiązań do poprzednich odsłon sagi. Choć nazwisko Belmont'ów słychać na zwiastunie. Może jakieś szczątkowe nawiązania się tutaj pojawią. Mają być przeciwnicy z poprzednich części, trochę starych utworów, jeśli dobrze pamiętam 1/3 to stara dobra muza z poprzednich części Będzie wieża zegarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 1 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2010 Warto posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 21 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2010 http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/21/castlevania-lords-of-shadow-release-month-box-art-revealed.aspx Data premiery - październik 2010 (bez dokładnego dnia jeszcze) i okładka. Jestem strasznie ciekaw co z tego wyjdzie czy chociaż w miarę dobry-przygodowy slasher czy popłuczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2010 Dobra gra będzie na pewno, ale czy megahit, to wątpię. No chyba, że to co do tej pory pokazano to tylko przedsmak. Z drugiej strony czemu na najważniejszej imprezie (E3) nie pokazali nic bardziej efektownego i zapadającego w pamięci niż walka z wilkołakami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2010 Nowy gameplay. http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-castlevania-lords/702080 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-castlevania-lords/702078 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2010 Podoba mi się w nowej Castlevanii to, że gra jest szybka i w ogóle nie widać żadnych większych dropów animacji. Biorę w premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2010 Przy tym co do tej pory pokazano, niewiele jest z tego pierwszego trailera, a szkoda, bo robił wrażenie. Jak na razie grze brakuje tej dynamiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 25 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2010 Nowy gameplay. http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-castlevania-lords/702080 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-castlevania-lords/702078 pff, już sie napaliłem że to coś nowego a to po prostu to samo demko z E3 pokazane na innych targach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 27 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2010 http://www.meristation.com/v3/video_player.php?id=cw4c2cd584aa0cd Słaba jakość, ale warto rzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2010 A co to za grubas? Podobny do tego z Heavenly Sword. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 28 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2010 Podobno Evil Butcher Przystojny co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 29 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2010 Gra coraz bardziej zaczyna mi się podobać. Na początku myślałem iż będzie to tylko slasher w stylu GOW, ale widać że rozgrywka będzie bardziej przypominać pop'a Ja już się nie mogę doczekać października. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2010 Ja też czekam, bo dobrych tego typu gier nigdy za wiele. Killer na miarę GoW to nie będzie, ale dobra gra się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 29 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2010 Jesteś wróżką!? Jestem fanem Castlevanii, ale nie wiem czy gra będzie lepsza/gorsza od GOWIII Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2010 Nie trzeba być wróżką by zobaczyć, że do tej pory żaden element tej gry nie wybija się ponad to, co pokazał GoW. To już nie te czasy, że co do jakości gier trzeba było czekać do samej premiery, albo czekać na opinię PE. :potter: Teraz wychodzi mnóstwo gameplay'ów i dema jeszcze na długo przed premierą, więc można sobie zdanie wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 30 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2010 Graficznie to w sumie na bank nie będzie lepsze, ale że gra może być lepsza pod względem gameplayu to całkiem możliwe. Przynajmniej dla mnie, bo jakoś bardziej wole klimaty Castlevani niż GoW'a. No ale to się okaże po premierze. W sumie to mam cichą nadzieje, że dadzą jakieś demko X360/PS3 przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 30 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2010 I ja muszę powiedzieć, że podoba mi się to co na razie widzę (gameplaye). Na początku myślałem, że wyjdzie z tego crap jak się dowiedziałem, że nowa Castevania nie ma nic wspólnego ze starymi itd. Ale teraz widzę całkiem fajnego slashera oczywiście jestem ostrożny po Dante Inferno który też się dobrze zapowiadał a wyszło jak wyszło. Zobaczymy jak to będzie. No i oczywiście zgadzam się ze Zwyrolem killer na miarę GoW to ta na pewno nie będzie. Nie trzeba być wróżką akurat by to stwierdzić ;] Ale wystarczy, że wyjdzie z tego chociaż dobry adventure slasher. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi