XM. 11 024 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Na iksie problemów nie ma wiec spokojnie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Niektórzy jak widać mają taki problem, inni nie. U mnie po 9 rozdziałach nie było żadnych bugów z save'ami. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Gdzie jest save!, gdzie jest save!, gdzie jest save! Niektórzy jak widać mają taki problem, inni nie. U mnie po 9 rozdziałach nie było żadnych bugów z save'ami. U mnie też nie Dopiero na końcu gry czekała na mnie "niespodzianka". "Pożyczyłbyś" save'a ? Edytowane 14 października 2010 przez Popa Cytuj
XM. 11 024 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Ale Save jest przypisany do konta/ID wiec i tak ci to nie pomoze bo go nie odpalisz. Chyba ;f Cytuj
Berion 207 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Nie trafiłem jeszcze na grę, która nie zgodzi się wczytać save'a z innego profilu. No właśnie, wszystkie są "profilowane" i dla innego niż był zapisywany, gra zablokuje możliwość zdobywania pucharków i najczęściej też możliwość jego nadpisania/zapisania nowego po wczytaniu tego "adoptowanego". Kto ma exploita cieszy się wolnością w tej materii, kto nie ma musi przyjąć ten fakt dzielnie na klatę. ;] Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Hmmm to w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak czekac na patcha. Zacznę od 3 poziomu trudności Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Ile chapterów jest w grze? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Podobno 12. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) mam ten sam problem co poprzednik który nie dostał odpowiedzi(jakieś 2 strony temu): 2 klucze na plecach tytana jak je znaleźć?? oczywiście w chapterze 10-1. Pomocy pliss:) popa pomożesz ?? lub ktoś inny co już ukończył... na yt nie ma... a została mi dziś jeszcze godzinka z tym tytułem, więc szybko o pomoc proszę Edytowane 14 października 2010 przez xzdunx Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Jeżeli gracie na normal to nie dziwcie się, że gra jest łatwa. Prawdziwi mężczyźni od razu zaczęli od harda. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Ale rozwiązanie mojego problemu okazało się banalne... (straszny minus dla kamery w tym tytule..) No i jestem w 10-3 pewnie do jutra zakończę . Ogólnie ja ze sprawą zepsutych save'ów... Jaki jest % takich przypadłości... czy najlepiej po 11-ileś chapterze tam zapisać save na penie?? jak tak to czy jak juz zapiszę i się zwali jak to naprawić... Edytowane 14 października 2010 przez xzdunx Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Wydaje mi się że najlepiej będzie jak teraz to zrobisz:) najlepiej żebyś miał kilka kopi. Zakładając że save się "zepsuje" to po prostu go wywalisz i z pena skopiujesz do "narzędzia zapisanych danych (ps3". Jak się "sejwował" 11 rozdział to było jeszcze ok, niestety kilka sekund po rozpoczęciu walki z ostatnim bossem pojawił się nieszczęsny komunikat i dupa Lepiej rozpocząć grę od 10 rozdziału niż od 1 Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) mały tutorial dla tego nie znającego się na sprawach technicznych... Jak go skopiować (w pracy siedzę a sobie zapiszę na kartce i jak wrócę zrobię, tylko proszę tak "łopatologicznie " ) czyli mam pena-> mam usb w konsoli-> co dalej?? Edytowane 14 października 2010 przez xzdunx Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 mały tutorial dla tego nie znającego się na sprawach technicznych... Jak go skopiować (w pracy siedzę a sobie zapiszę na kartce i jak wrócę zrobię, tylko proszę tak "łopatologicznie " ) czyli mam pena-> mam usb w konsoli-> co dalej?? Wprowadzasz pena do dziury (usb) wchodzisz do "narzędzia zapisanych danych PS3" następnie szukasz save z Castlevanii, naciskasz trójkąt, pojawią się różne opcje, Ciebie interesuje "kopiuj" , pen w ps3 więc miejscem docelowym jest "urządzenie USB" 1 Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) dzięki i sorki za takie pytania ale za moich czasów informatyki w szkołach nie było... a tak ogólnie to: ciekawe ile w extreme dostanie... Dla mnie na ten moment to mocne 9+ (- za strzyk z kamerą i ten nieszczęsny bug z save który stresuje )czy zostanę przy tej ocenie rozstrzygnie ostatni rozdział + finał (strasznie ich ciekaw jestem... Najprawdopodobniej jutro podzielę się wrażeniami z całokształtu Edytowane 14 października 2010 przez xzdunx Cytuj
Berion 207 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 A instrukcje obsługi były? No sorry, ale nie trzeba mieć informatyki, żeby domyśleć się jak można skopiować save... Z telefonem też masz takie problemy (tj. z obsługą ui)? - - - W Castlevania'i jest debil friendly auto save czy gracz może wybrać slot, na którym chce zapisać grę? Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) auto save. a odnośnie pendrive. Po prostu nie znam się na tym a takim problemem jest napisanie jak to zrobić...Ogólnie ze sprawami technicznymi raczej słabo u mnie, chodź na konsolach gram od 1991 roku (jak amigę podpiąć pod konsole) a od 1997 psx... Edytowane 14 października 2010 przez xzdunx Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Tak zapytam: czy wiadomo kto u nas jest dystrybutorem tej gry? Bo nie wiem czy brać wersję UK czy czekać na polską edycję. Pytam pod kątem nadchodzących DLC - tak żeby uniknąć cyrków że się gra z dodatkami nie dogada... Bo jak Cenega to wydaje to łyknę z UK. Edytowane 14 października 2010 przez Kris77 Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 cd projekt. Polską edycję ? Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 cd projekt. Polską edycję ? Tak mi powiedziano w Media - "polska edycja" - pewnie w sensie że będzie instrukcja i okładka po naszemu. A z grami od CD Projektu, to były cyrki z DLC? Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 pierwsze słyszę o polskim pudełku i instrukcji... ja zakupiłem z mojego osiedlowego sklepiku w dzień premiery i nie wiem czy to nie jest ta oficjalna "Polska" wersja gry... Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 pierwsze słyszę o polskim pudełku i instrukcji... ja zakupiłem z mojego osiedlowego sklepiku w dzień premiery i nie wiem czy to nie jest ta oficjalna "Polska" wersja gry... To nie jest oficjalna "Polska wersja". Premiera u nas została przesunięta na 31.10 Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 o ile człowiek się może dowiedzieć przypadkowo Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 CD Projekt wycofał się z dystrybucji Castlevanii!! Na dzień dzisiejszy Castlevania nie ma w Polsce żadnego dystrybutora. Ja już zamówiłem na Ultimie wczoraj jak mi o tym znajomy z media markt powiedział. Jeżeli nie wierzycie sprawdźcie na stronie cd projektu nawet nie ma Castlevani w planach (a jeszcze 3 tyg temu była...). Po prostu Polska... Cytuj
koso 114 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Pierwsza polska recenzja nowej Castlevanii Wielka szkoda, gdyby Castlevania miałaby się oficjalnie w naszym kraju nie ukazać. Kto chce, to kupi, bo sklepy ją sprowadzają - szkoda tylko, że będziemy nabijać sprzedaż zachodnim rynkom :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi