gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 ja jak po 5 sesjach w hardzie wszedłem na normal to było jedno wielkie WTF? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 jedno wiem na pewno- jest łatwiejsza od GoWa. tutaj na hardzie miażdżę spokojnie pieski, a u Kratosa na hard nie przeszedłem pierwszego bossa o.O Po pierwsze - zmień nick. Po drugie - wszystkie GoWy na najwyższych poziomach są proste. Jedynie niektóre walki mogą sprawić kłopot. jedno wiem na pewno- jest łatwiejsza od GoWa. tutaj na hardzie miażdżę spokojnie pieski, a u Kratosa na hard nie przeszedłem pierwszego bossa o.O Eeee tam, wystarczy mniej szlagów pod rząd dawać i częściej spie..dalać bo bossowie na hardzie są żwawsi, to wszystko. W takim GOW I najwyższy poziom to był dopiero przegięty hehe. W sumie powinienem się cieszyć z panujacego trendu na ułatwianie rozgrywki bo czasu i tak mam coraz mniej na granie ale kurna niech dadzą easy i very easy a nie skundlają mi normal do poziomu easy. A demo castlevanii mnie nie odrzuciło, nie ma rewelki ale też nie jest to gniot. Poczekam na recki i osadzę czy kupić prędzej czy później Klimat zdzibko mi przypomina DI. Może dlatego, że łazimy rycerzykiem, może dlatego, że przeciwnicy jacyś tacy piekielni. Natomiast wiem jedno - gra się przyjemnie, i to jest najważniejsze w tym momencie. Czekam na pełną wersję. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Tak naprawdę problemem LoS jest to że nie przypomina SOTN, tylko stare Castlevanie. Wielu ludzi uważa że pierwszą Castlevanią była SOTN. Niestety mało ludzi zna 8/16 bitowe Castlevanie. 1 Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Nigdy w wcześniejsze wersje gry nie grałem (PS3 mam od marca tego roku), jednakże porównując dema GoW oraz LoS wybrałbym LoS. Wydaje mi się bardziej "epickie" - przynajmniej demko. Grafika bardzo dobra, jak dla mnie 9+/10, ale za to lektor to tak 4+/10(IMO psuje cały klimat gry). Mogli dać kogoś lepszego do tego typu produkcji, dla mnie za bardzo płytki, mógłby być bardziej głęboki i wyrazisty. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Nigdy w wcześniejsze wersje gry nie grałem (PS3 mam od marca tego roku), jednakże porównując dema GoW oraz LoS wybrałbym LoS. Wydaje mi się bardziej "epickie" - przynajmniej demko. Grafika bardzo dobra, jak dla mnie 9+/10, ale za to lektor to tak 4+/10(IMO psuje cały klimat gry). Mogli dać kogoś lepszego do tego typu produkcji, dla mnie za bardzo płytki, mógłby być bardziej głęboki i wyrazisty. Jak dla mnie to lektor jest najlepszy z całej obsady, nie pasuje mi chwilowo głos Gabriela, przynajmniej z tych całych kilku słów które wypowiedział w demie. Wolałem dubbing z japońskiego trailera :potter: Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 a to przypadkiem nie Gabriel jest lektorem?;] 6 dni Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Nie, to chyba jest głos Patrick'a Stewart'a. A Gabriel'a gra iny aktor. Demo ograłem kilka razy. Jest bardzo dobrze, wszakże to chyba najkrótsze demo jakie wrzucono na PSS. Szkoda, że dano do dyspozycji jedynie trochę walki, bez eksploracji. Jeszcze niecały tydzień. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 (edytowane) Nie, to chyba jest głos Patrick'a Stewart'a. A Gabriel'a gra iny aktor. Demo ograłem kilka razy. Jest bardzo dobrze, wszakże to chyba najkrótsze demo jakie wrzucono na PSS. Szkoda, że dano do dyspozycji jedynie trochę walki, bez eksploracji. Jeszcze niecały tydzień. tak, tak to ten gość - http://http://ya-yo.de/wordpress/wp-content/uploads/2009/07/facepalm.jpg No nie wiem, pamietam jak 2 lata temu kupiłem PS3 i podjarany ściągnąłem demo Heavenly Sword Za moment sie skończyło Edytowane 2 października 2010 przez Sowaa Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 dziwne, bo w drugiej części dema tekst w książce zaczyna się od "I go blablabla..." Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 dziwne, bo w drugiej części dema tekst w książce zaczyna się od "I go blablabla..." Przeczytaj/posłuchaj jeszcze raz i znajdziesz odp Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Kiedy jest premiera fulla? Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 31 października, tak przynajmniej mają na PPE.pl Cytuj
cithall 107 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 31.10 to na pewno nie jest data premiery. Premiera jest już w przyszłym tygodniu 7.10. Było już nawet podawane w tym temacie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Nie wiem już sam, piszę jak tutaj mają. http://ppe.pl/index.php?inc=22&str=2#ency-wyniki Cytuj
cithall 107 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Z Polygami klik Z ciekawości zobaczyłem jak jest w sklepach wysyłkowych i podają, że premiera 8.10. WTF? Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 W tym przypadku 8 października jest bardziej prawdopodobny niż przeddzień, ponieważ wypada on w piątek, czyli tak jak zawsze w premiery. To piątek jest dniem, w którym zazwyczaj wychodzą nowe filmy czy gry. A data 31.09 skąd się wzięła? Od dawna było wiadomo o dacie premiery gry. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Ograłem właśnie demo i jak dla mnie to ta gra jest taka jakaś nijaka, praktycznie nie wzbudziła u mnie żadnych emocji (poza pojawieniem się kolosa). Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Ograłem właśnie demo i jak dla mnie to ta gra jest taka jakaś nijaka, praktycznie nie wzbudziła u mnie żadnych emocji (poza pojawieniem się kolosa). Kolosa ? Gdzie? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Gra wygląda pięknie...przynajmniej ten etap w demku,ale sam gameplay bez jakiś rewelacji... Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Ograłem właśnie demo i jak dla mnie to ta gra jest taka jakaś nijaka, praktycznie nie wzbudziła u mnie żadnych emocji (poza pojawieniem się kolosa). Kolosa ? Gdzie? Filmik po przejściu dema. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Ograłem właśnie demo i jak dla mnie to ta gra jest taka jakaś nijaka, praktycznie nie wzbudziła u mnie żadnych emocji (poza pojawieniem się kolosa). Kolosa ? Gdzie? Filmik po przejściu dema. Eeeeee:) Kawałek filmiku z E3/GC, chyba każdy to widział Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Ja nie widziałem bo kompletnie nie interesowałem się tą grą jak się okazało słusznie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 To tytan, ale walka z nim to kalka walk z kolosami z SotC. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 oto europejska kolekcjonerka. fajna? to nacieszcie oczy bo są problemy z dostawą Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Pewnie i tak kosztuje niemało. Jestem najarany na Castlevanię ale nie do tego stopnia, żeby od razu kolekcjonerkę brać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi