Figaro 8 213 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Skończyłem i się zawiodłem. Gdyby sam gameplay nie był tak dobry,jechałbym tą grę od góry do dołu. Skąd więc krytyka?Jestem fanem Castlevanii, klasycznej, a nowe do niej podejście zupełnie mi się nie podoba. Ta gra nawet nie leży koło wampirzej serii. Pytam się gdzie chociaż krzta eksploracji? LOS jest do bólu liniowe. Jesteś fanem klasycznej Castlevanii, czy fanem rebootu Castlevanii rozpoczętej na PSXie? Bo brzmi jakby było to drugie. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Ja jestem fanem od pierwszej części na NESa i LoS mi się bardzo podobał - do jakiej szuflady mnie wrzucisz? Cytuj
Mędrzec 9 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Kto gral w Castlevania Lord of the shadow 2010? Wlasciwie druga walka z taki malym trollem na cmentarzyku przy kosciolku, jak mu juz upuszcze energii to pokazuje sie przycisk dolny trigger moge na niego wskoczyc i wtedydy pokazują sie take pulsujace okregi, kola od najmniejszego do najwiekszego, to samo wyskakuje jak przechodze po bagnach i chca mnie wciagnac , co robic na jaki przycisk nacisnac gdy te migajace pulsujace okregi sie pojawiaja, wie ktoś? To jest w sumie poczatek gry zaraz po zabiciu wilkolaka, za wioskami podstepnych gnomow rzucajacych granatami. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Orientuje się ktoś czy da się jeszcze kupić DLC do tej gry na PSN? Z poziomu sklepu online nic nie znajduje, ale może z poziomu gry da się to zrobić? Może ktoś mógłby sprawdzić, byłbym wdzięczny? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 (edytowane) @smooSą dwa dodatki resurrection 42zł i reverie 33zł. Sprawdziłem w storze na PS3. Edytowane 12 stycznia 2021 przez devilbot 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 @smoo w edycji collection masz też te dwa DLC+Mirrors of fate w formie kodów. Na steamie też często jest ultimate edition w niskiej cenie 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 2 godziny temu, devilbot napisał: @smooSą dwa dodatki resurrection 42zł i reverie 33zł. Sprawdziłem w storze na PS3. Dzięki 2 godziny temu, łom napisał: @smoo w edycji collection masz też te dwa DLC+Mirrors of fate w formie kodów. Na steamie też często jest ultimate edition w niskiej cenie Ale są one w formie kodów, więc kupując z drugiej ręki raczej ich nie będzie, a nówki dostać już raczej nie sposób (w sensownej cenie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi