Opublikowano 29 września 201014 l demo w chu krótkie ale jeśli cała gra będzie trzymała taki poziom i klimat to szykuje się najlepszy slasher roku
Opublikowano 30 września 201014 l Co z tym zaje@#$ym demem?? FFFFuuuuuu się nie doczekam. Ale wtopa nadal nie ma demka na XL Edytowane 1 października 201014 l przez kudlaty88
Opublikowano 2 października 201014 l Zarąbista gra, ale musiała przypłacić podobnym zaawansowaniem graficznym do GOW tym ze jest na 2 Dvd
Opublikowano 4 października 201014 l Jest i demo: http://marketplace.xbox.com/games/offers/00000000-0000-4000-8000-00004b4e882f
Opublikowano 4 października 201014 l IMO demo za krótkie, design fajny, ale walka prosta i generalnie uboga. Martwią dropy fps w cut scenkach. Na plus lektor. Mam nadzieję, że w pełnej wersji gra rozwija skrzydła
Opublikowano 4 października 201014 l Grafika fajna, system walki nawet ok, choc w sumie demo nic nie pokazuje. Voice acting, szczegolnie podczas loadingow to padaka, design glownego bohatera to plastik. Spodziewalem sie czegos lepszego. Czekam na NG 3. Edytowane 4 października 201014 l przez Gość
Opublikowano 10 października 201014 l Mam pytanie do tych co już przeszli, ewentualnie jeszcze grają - jak z długością gry ( bliżej 10h czy 20h )?
Opublikowano 10 października 201014 l blizej do 20h jestem w 5 chapterze a gram juz z 6-7 godzin (na najwyzszym stopniu trudnosci jaki jest dostepny za pierwszym przejsciem), a z mapki mozna wywnioskowac ze chapterow jest 12
Opublikowano 10 października 201014 l To powinno być idealnie. Enslaved zaliczony wiec nie będę dłużej zwlekał z kupnem EDIT: No bez jaj. Gra dopiero wyszła a oni zapowiadają już DLC które chyba będzie kontynuować fabułę bo ma się zacząć w momencie w którym gra się kończy Edytowane 10 października 201014 l przez Suboshi
Opublikowano 12 października 201014 l gra jest absolutnie za(pipi)ista, chyba największe zaskoczenie roku. Dłuuga, śliczna, zróżnicowana, rozbudowana, nie dla casuali, genialna muzyka, system walki BDB. Najlepszy slasher na konsolach chociaż tak naprawdę to mix wielu gier. Poważny kandydat do GOTY. Przejście gry to ok. 20h, zrobienie zadań 20-30h, przejście na najwyższym + znalezienie sekretów kolejne 15-25h. nie oceniajcie po demie bo to jakiś kawal jest, już krótszego nie dało się zrobić Edytowane 12 października 201014 l przez bigdaddy
Opublikowano 12 października 201014 l a jak z framerate, dalej tak zalosny jak w demie? i czy aliasing też wali w oczy?
Opublikowano 12 października 201014 l płynność gry zawodzi ale nie przeszkadza jakoś, to niestety rysa na diamencie.
Opublikowano 12 października 201014 l Uzbrojenie to też rysa. Zbytnio oddalona kamera (jak dla mnie jest odrobinę za daleko od postaci) i brak efektownych zbliżeń przy wykończeniach (momentami mało co widać, np przy zabijaniu bestii do ujeżdżania) to też rysa.
Opublikowano 12 października 201014 l Mówcie co chcecie ale dla mnie ta gra to mistrz. Na początku wydawało mi się, że system walki będzie ubogi ale jest tyle combosów do odblokowania, że jestem już spokojny, śliczna grafa, lokacje to najwyższa półka. Co do płynności gry to ja nie zauważyłem jakiś zwolnień, kamera jest oddalona po to aby pokazywać to co najlepsze w danej miejscówce, a zbliżenia? No są przecież
Opublikowano 12 października 201014 l ja takze dzisiaj pogralem u kumpla i jestem pod wrazeniem. Na bank o wiele lepsza gra niz enslaved, ladna grafika, ciekawe lokacje i przede wszytskim fajny klimat. gralem godzinke a juz widzialem 2 bosow. W takim tempie o ile nic sie pozniej nie powtarza moze byc naprawde ciekawie. Jutro moze pogram dluzej, ale poki co dla mnie giera jak najbardziej w porzadku !