ziemia1 685 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 dzięki zbieraniu drewna i metalu uzyskujesz możliwość upgradu po prawej u góry masz widoczne ilości surowców zebranych przez drużynę - dostajesz za ścięcie 10 punktów (tylko robol) znosisz do obojętnie jakiego budynku lub do wieży jeśli tylko jest w kolorach twojej drużyny - za doniesienie 10 punktów (każda postać) upgrady może wykonać tylko robol, podchodzisz do budynku jeśli jest wystarczająca liczba materiałów naparzasz w kwadrat - za każde machnięcie siekierą dostajesz 1 punkt Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Wyszedł patch, da się wreszcie normalnie grać. Wie ktoś jak można zmienić wygląda naszego krasnala? Bo widzę że inne wyglądają inaczej, ale nie wiem gdzie jest jakiś edytor do zmienienia mojego. Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Faktycznie jest nowy update po, którym można się już normalnie łączyć . Chętnie w takim razie zagram z kimś partie Nick : Wendieg0_Pol Cytuj
Wardi 0 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Gra jest genialna. Pod każdym względem. Kupować bez namysłu, jedyna od jakiegoś czasu gra, przy której usiadłem o 20:00, zagrałem 5 minut, patrzę na zegarek a tu 23:00 Naprawdę, wciąga niemiłosiernie. Jedyny minus to taki, że troszkę mało wiary ma tą grę i w wielu przypadkach gra się z botami - a to jest po prostu za łatwe. Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 20 stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 stycznia 2010 Jutro darmowe DLC, plus kilka fotek. http://www.ps3site.pl/darmowe-dlc-do-fat-princess/32346/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi