Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 I następny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Wiem, że to ich styl, ale dlaczego od kilku lat wydają wszystko na jedno kopyto? Każdy track to jakaś elektroniczna papka bez charakteru. Kur/va jak mi ten band zbrzydł... a przecież nie słucham bardzo dużo tego typu muzy (można napisać "elektronicznej") i nie mam mega odniesienia. Od kilku lat nawet nie tykam żadnej ich płyty. Z perspektywy czasu najcieplej wspominam oczywiście pierwsze, klasyczne wydawnictwa i chyba Always Outnumbered, Never Outgunned, gdzie angole próbowali przynajmniej czegoś nowego. Edytowane 11 Października 2018 przez Wiolku Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 7 godzin temu, Wiolku napisał: Wiem, że to ich styl, ale dlaczego od kilku lat wydają wszystko na jedno kopyto? Każdy track to jakaś elektroniczna papka bez charakteru. Kur/va jak mi ten band zbrzydł... a przecież nie słucham bardzo dużo tego typu muzy (można napisać "elektronicznej") i nie mam mega odniesienia. Od kilku lat nawet nie tykam żadnej ich płyty. Z perspektywy czasu najcieplej wspominam oczywiście pierwsze, klasyczne wydawnictwa i chyba Always Outnumbered, Never Outgunned, gdzie angole próbowali przynajmniej czegoś nowego. Pierwsze płyty zawsze będą najlepsze, bo wtedy dogłosu dochodzi sentyment. Ja szanuję Liama właśnie za trzymanie się swojego stylu. AONO jest najbardziej krytykowanym albumem wśród fanów. Też średnio za nim przepadam, chociaż otwiera, go jeden z moich ulubionych kawałków - Spitfire. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 No nie wiem co tak słabo. Omen i już nie musisz słuchać Prodigy, bo ich styl jest zamknięty w tym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Ale kosa najlepszy kawałek jak do tej pory. Edytowane 11 Października 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Widzę że Liam wraca do korzeni Edytowane 25 Października 2018 przez Timmy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 09:23, Wiolku napisał: Wiem, że to ich styl, ale dlaczego od kilku lat wydają wszystko na jedno kopyto? Każdy track to jakaś elektroniczna papka bez charakteru. Kur/va jak mi ten band zbrzydł... a przecież nie słucham bardzo dużo tego typu muzy (można napisać "elektronicznej") i nie mam mega odniesienia. Od kilku lat nawet nie tykam żadnej ich płyty. Z perspektywy czasu najcieplej wspominam oczywiście pierwsze, klasyczne wydawnictwa i chyba Always Outnumbered, Never Outgunned, gdzie angole próbowali przynajmniej czegoś nowego. ja mam odwrotnie - nigdy nie byłem ich szczególnym fanem bo mi się większość tych starych kawałków nigdy nie podobało. Ale, że mam bilety na koncert to postanowiłem sprawdzić co tam ciekawego nagrali i muszę powiedzieć, że fight fire with fire czy całe day is my enemy są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 21 godzin temu, Timmy napisał: Widzę że Liam wraca do korzeni Doyebany utwór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 @Lucek koncerty to inna sprawa, bo dają tam z siebie naprawdę dużo i się płynie z tą energią. Zdecydowałem, że dam szansę tej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nie no, koncert za miesiąc. Na Spotify sobie słucham teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Nowy Prodiż na wafflu Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) kolejny zayebisty album do kolekcji can you hear it? tick tick tick can't stop timebomb zone to jest taki dynamit, że szykujcie szufelkę bo mi tynk ze ścian leci jak to odpalam woooh! Edytowane 1 Listopada 2018 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Super album, świetne surowe brzmienie i klimat udalo się utrzymać od początku do końca. Słychać tam zdecydowanie lata dziewięćdziesiątę co tylko na plus. Nie będzie to moja ulubiona płyta w dyskografii ale jutro lecę po vinyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 muszę ich zobaczyć live z tym materiałem trochę brakuje oddechu na płycie, same bangery mniejsze i większe :p typowy Liam, zero opierd.alania się najlepsze : Timebomb, WLF, Resonate i Signal Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) No i to jest (pipi)a The Prodigy. Edytowane 2 Listopada 2018 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Teraz już wiem dlaczego ta kaseta była wszędzie na zapowiedziach. Album jest fantastyczny. Dla ludzi, którzy nie pokochali The Prodigy przed Fat of the Land. Kawałki, które wypuścili na YouTube wcześniej są chyba najgorsze z całej płyty. Nie licząc FwF. Jestem zachwycony. Tydzień temu RDR2 dzisiaj dobry album The Prodigy. Grażyna można umirać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Sorry za offtop ale jeżeli ktoś planuje zakup płyty winylowej w empiku jes bardzo dobra cena 107 zeta plus jest teraz promocja na zakupy 20% od zakupu za 100 czyli płyta wychidzi za jakieś 86 zł. Kod na obniżkę 20od100. Cebula style. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Średnio mi pasuje ten dość brutalny klip do w sumie lekkiego i radosnego kawałka jak na The Prodigy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 tesknie za teledyskami w stylu breathe. piekny brud, prosto, bez fabuly a jednak mocno w punkcik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Nie od dziś wiadomo, że Liam podobnie jak Daft Punk, wplata w swoje utwory sample ze starych kawałków. Ale tym razem srogo pojechał. Gotowych loopów z paczek od Prime Loops się nie spodziewałem. Niektóre to praktycznie remixy oryginału np We live forever a juz na pewno Time Bomb nie podpisałbym jako The Prodigy. Zazwyczaj były to perkusje, albo fragmenty wokalu, a teraz? Zobaczcie sami. Edytowane 25 Lutego 2019 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Wokalista The Prodigy Keith Flint nie żyje. wtffffff 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nieeeeeeeee. 49 lat. RIP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ja pierdole... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 W hołdzie obejrzyjmy ten jeden z najlepszych teledysków evah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi