Wiolku 1 592 Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Najbardziej barwny z całej trójcy, masakra .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Rip in pepperonis ;( jeszcze samobojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ja (pipi)enie Kiff coś ty od(pipi)al?????!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Godzinę temu, Grabek napisał: Rip in pepperonis ;( jeszcze samobojstwo Źródło bo chyba już koloryzujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 źródło to Liam z Prodigy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Ja (pipi)e jeszcze trudniej to przełknąć.... Edytowane 4 Marca 2019 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 9 minut temu, Absolem napisał: Źródło bo chyba już koloryzujesz. Źródło jest oficjalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Z ostatniej płyty podoba mi się jakieś 3,5 kawałka, ale i tak liczyłem, że jesienią/zimą zahaczą o nas :\ Przykra sprawa. Kto następny, Majka Jeżowska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Stawiam na Janka Pietrzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Człowiek wchodzi poczytać co tam o nowym albumie, a tu taki kop w mordę. Cholernie szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Kórwa jest mi autentycznie smutno, bo słucham ich od 1995 roku, czyli od podstawówki [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ehhhh pamiętam w latach dziewięćdziesiątych każdy dobra ćpalnia w moim mieście wręcz tętniła ich muzyką i przelatałem przy ich plytach masę towaru. Widziałem ich dwa razy na żywo, ostatnim razem na Openerze kilka lat temu przy okazji TDIME po pierwszym utworze moja trzustka dostała taki wpier.dol że musiałem się wycofać spod sceny bo bylo za grubo... Ciekawe co będzie dalej, wiadomo że mastermindem jest Liam ale to już chyba tylko solo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Teraz miał być Tour po USA. W lecie miedzy innymi Ukraina. Na pewno po drodze był jakiś festiwal w Polsce W sierpniu dwa koncerty w Londynie na które chciałem jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Najpierw Keith, a teraz Dylan z Beverly Hills Tak serio to muzyka The Prodigy jakoś nigdy nie była w moich klimatach ale kurde... sporo ich kawałków ma duszę. Nieśmiertelne Voodoo People, No Good, Out of Space, Smack my Bitch Up, Firestarter, Omen, Breathe... jeszcze długo tak wymieniać.Szkoda chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No lipa, dożywany czasów, w których muzycy z dzieciństwa umierają Ps. Parę dni temu czytałem, ze zmarł tez koleś z Talk Talk, taki synth pop z lat '80. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No, mrówa tattoo na łydzie do dziś rulez. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Tyle chwil co przeżyłem z Prodigy to ciężko zliczyć. Byli ze mna i ze swoimi kawałkami zawsze i na zawsze pozostaną. Ponadczasowi imo. Edytowane 5 Marca 2019 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dwa razy na żywo, płyty zeżarte na wszystkie sposoby (oprócz najnowszych dwóch), kiedyś psycho-fan, kawał życia, bardzo szkoda tego diabła Do dziś pamiętam jak @Masorz nie był w stanie iść na koncert z namiotu, a na polach było wtedy chyba z 700 tys ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 12 godzin temu, grzybiarz napisał: No lipa, dożywany czasów, w których muzycy z dzieciństwa umierają Ps. Parę dni temu czytałem, ze zmarł tez koleś z Talk Talk, taki synth pop z lat '80. Ale Kieth nie umar bo był stary. Dziwne raczej że nie zayebali się wcześniej, ich dzienna dieta nie należała do najzdrowszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 No raczej prędzej czy później "taki" tryb życia może spokojnie doprowadzić do zgonu. Dzis znów wyczytałam ze samobójstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 3 godziny temu, Wiolku napisał: Dwa razy na żywo, płyty zeżarte na wszystkie sposoby (oprócz najnowszych dwóch), kiedyś psycho-fan, kawał życia, bardzo szkoda tego diabła Do dziś pamiętam jak @Masorz nie był w stanie iść na koncert z namiotu, a na polach było wtedy chyba z 700 tys ludzi. Ech, w końcu dotarłem w miarę blisko i obok Faith No More był to najlepszy koncert mojego życia. A Keith ponoć cierpiał od dawna na depresję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 wsrod muzykow / djs takie rzeczy jak depresja, ataki paranoi czy schizofrenia to bardzo czeste przypadlosci, o ktorych mowi sie rzadko i jeszcze rzadziej sie do nich przyznaje. glownie odpowiada za to 'dieta' imprezowa uskuteczniana przynajmniej 2x w tygodniu. mnostwo moich znajomych uswiadomilo to sobie w odpowiednim momencie i wiekszosc z nich mimo iz nadal czynna zawodowo jako muzycy to abstynenci czasem wegetarianie. wielu tez gubi sie nadal w tym labiryncie, i byli tacy co wyszli zlym wyjsciem z niego. zycie nocne jest dla wampirow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 5 godzin temu, milan napisał: Dziwne raczej że nie zayebali się wcześniej, ich dzienna dieta nie należała do najzdrowszych. 5 godzin temu, II KoBik II napisał: No raczej prędzej czy później "taki" tryb życia może spokojnie doprowadzić do zgonu. Dzis znów wyczytałam ze samobójstwo. Ale wiecie, że Flint był w dobrej formie? Kilka dni temu nawet w biegu brał udział. W internetach piszą, że rozstał się z żoną i temu przypisują samobójstwo. Zresztą Flint chyba od zawsze gadał, że go starość nie jara i gdy się zdecyduje sam ze sobą skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ja słyszałem ze Keith się dowiedział ze kreća nowe beverly hills i to spowodowało samobója Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ostatni koncert a Auckland, wulkan energii, co utwór to ciary na plecach.. Smutek (pipi)a aż gardło ściska.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi