Skocz do zawartości

The Prodigy

Featured Replies

• Odpowiedzi 462
  • Wyświetleń 115,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowy singiel i nowy album  

• !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Pisałem odnośnie "powera" a nie oceny Jak się mam czepiać to dla mnie wokal pojawia się za często i ten arcade synth faktycznie łagodzi całość.      edit      BOOM     

Opublikowano

Bardzo proszę

są może gdzieś na sieci jakieś ripy tych nowych kawałków co grają na koncertach?

Utwory:

Mescaline part 1

Mescaline part 2

Warrior Dance

Beat 55

Worlds on fire

http://rs536.rapidshare.com/files/16259393..._new_tracks.rar

Jakość Flac

Pare miesięcy temu odył się koncert Prodigy w Polsce (Coke Live Festival) a w temacie cisza. Był ktoś z Was? Chwalić się.

Cały koncert w mp3:

http://rapidshare.com/files/140108343/Coke...stival.mp3.html

Jakość 320 kbps, ale strasznie daje basem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

strasznie wieje ch.ujem ten kawalek.

Opublikowano

Do utworu Invaders Must Die jest już teledysk

Opublikowano
strasznie wieje ch.ujem ten kawalek.

mało powera kur.wa mało

to jakieś intro z krążka czy jak? :huh:

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieje, że to będzie najsłabszy kawałek z płytki(taaaa) bo jest imo średni(choć bywały gorsze), teledysk tylko na końcu daje radę.

Opublikowano
to jakieś intro z krążka czy jak? :huh:

To singiel (który pewnie już niebawem) i jeden z utworów jaki znajdzie się na nowym albumie.

Pierwszy raz zdarzy się tak, że singiel i album będą miały taką samą nazwe: "Invaders Must Die".

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy wałek:

The Prodigy - World's On Fire

Jakoś nigdy specjalnie nie przepadałem za Prodigy, ale ostatnio coś zaskoczyło i wpadłem w ciąg słuchania. Czuć, jak z każdego kawałka aż wylewa się radość z tworzenia muzyki.

Ano i z tego co na razie przesłuchałem, to album Music For The Jilted Generation jest 2 długości przed resztą.

Opublikowano
  • Autor

O kur.. ten kawałek ryje banie! W takiej słabej jakości, na takich słabych basach(słuchawki) i mną pomiata! :bow:

Opublikowano

Jeszcze jeden nowy utwór - rip z radia:

http://rapidshare.com/files/182776679/Omen_Clean_UP.mp3

Taki sobie imo. Za to okładka jest naprawdę zacna.

Opublikowano
  • Autor

Teledysku już nie ma :P Omen sam w sobie niezły, ale World's on fire nie pobije na pewno. Give me next track!

Opublikowano

Nie no ta plytka zapowiada sie naprawde pieknie. Omen niezly ale World's on fire to male mistrzostwo swiata.

Opublikowano

No, no. Panowie wracają do korzeni. "World's On Fire" jak na razie najlepszy :thumbsup: .

Opublikowano

Uh, pozamiatalo mnie to. Warriors dance i World's On Fire juz wymiataja, ta plytka bedzie genialna.

Opublikowano

Ciekawe ilu z was kupi oryginał...

Brutalne, ale prawdziwe. Podniecacie się by później zassać płytę z netu.

Ja swego czasu kosztem 100 zł uzupełniłem kolekcję płyt Prodigy (za grosze można dostać)

A tę chyba nabętę na premierę, a co mi tam. 3 blanty mniej, ale za to cdka będę miał.

Opublikowano

Juz zlozylem pre-ordera ;) To hanba, by zassac ta plyte a neta.

Opublikowano
Juz zlozylem pre-ordera ;) To hanba, by zassac ta plyte a neta.

Ja też złożyłem. Prodigy tak rzadko kiedy wydaje albumy, że nie wyobrażam sobie ściągnąć tą płytę z neta.

Opublikowano
  • Autor

A ja po pensji pójdę do MM :)

Edytowane przez Wiolku