Skocz do zawartości

The Prodigy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ofeck
Opublikowano

bilety sie nie wyprzedaja, tylko sa coraz drozsze, ja tez rozwazam, ale w tamtym roku dorwalem bilet 3 dniowy za 140 zl, wiec w tym pewnie tylko na niedziele przyjade

Opublikowano

Poprzednia płyta była dziwna, ale mi przypasowała. Invadersi są niby spoko, ale wyraźnie słychać, że wahali się czy wrócić do korzeni, jechać dalej w inną bajkę czy zawojować listy przebojów. Po co na przykład w takim Warrior's Dance ten wokal ? Ni to oldschool, ni to pójście pod publiczkę. Generalnie na tej płycie jest więcej kawałków, które kompletnie mi się nie podobają, niż na AONO. Nie ma na tym LP takiego wyje/bu jak Wake Up Call ani takich "hiciorów" jak Girls czy Spitfire. Ale i tak jest dobrze, kawałek tytułowy, Omen i Running With The Wolves najfajniej się wkręcają.

Opublikowano
bilety sie nie wyprzedaja, tylko sa coraz drozsze, ja tez rozwazam, ale w tamtym roku dorwalem bilet 3 dniowy za 140 zl, wiec w tym pewnie tylko na niedziele przyjade

gdzie dorwales za 140 Oo? teraz sa po 300-340?

Piszecie, ze ceny idą w góre. Do jakiego pulapu, czekajac powiedzmy do maja z zakupem?

Opublikowano (edytowane)

Kroolik, Big Gundown to dość znany kawałek Morricone, John Zorn wydał tak zatytułowaną płytkę z coverami włoskiego kompozytora. no a w kawałku słychać jak ch,uj, że sample z Ennio są pożyczone ; ]

kawałek spoko, ale bas prostacki, że huhu, a nawet hoho.

Edytowane przez Blok
Opublikowano

akureat wokali na całej płycie jest jak na lekarstwo

a jeśli ktoś chce "prawdziwego prodidży" to niech sobie stare płyty odpali

kto się nie rozwija ten się cofa, a granie non-stop na jedno kopyto na dłuższą metę staje się nudne

mnie/nam się podoba, tobie/wam nie, kolejni chińczycy dostają kulkę w łeb, politycy nadal rozdają kiełbasę i nic tego nie zmieni

kwestia gustu, mi się powoli przejada (bo słucham non-stop)

Opublikowano

ja nie słucham już z 2 tygodnie, stwierdziłem że większość kawałków już mi się osłuchała. Lepiej zrób sobie przerwę, bo za miesiąc będziesz gadał że nudna ta płyta ;]

Gość Ofeck
Opublikowano

gdzie dorwales za 140 Oo? teraz sa po 300-340?

Piszecie, ze ceny idą w góre. Do jakiego pulapu, czekajac powiedzmy do maja z zakupem?

140 po znajomosci, ale w tym roku juz nie mam takiej okazji, a ceny biletow to na oficjalnej stronie ostateczne mozna zobaczyc.

Opublikowano

3 słuchanie i mam dosyć, zdeka bezbarwna płyta a jedyny naprawdę za(pipi)isty kawałek to ten ostatni

brak konkretnego hiciora w ich stylu, chyba na siłę tą płytę robili

Opublikowano

sciagnalem poki co tylko EP

powiem jedno, z poczatku srednio, ale teraz sie tak wkrecilo ladnie :)

Napewno trzeba tą muze słuchać na słuchawkach dobrych, wtedy jest maksymalny rozp,ier,dol czaszki

HAIL!!!!!!!!!!!1111111111111

dajta linka do dobrej wersji longplaya plz

Opublikowano

Bardzo dobrze jak na moje wymagania. To już nie czasy MFTJG czy TFOTL, ale materiał udany. Po trochu powrót do korzeni, po trochu parę nowych pomysłów. Zawodu nie ma, ale też i szczena nie opadła. Na dobrym sprzęcie ściana dźwięku nieźle masakruje zmysł słuchu.

Opublikowano
Te powiedzcie mi jak tam nowa płyta wypadła.

Dla mnie wyszedł kasztan prawie tak jak nowe pendulum.

Opublikowano

Na 100 % ta EP-ka jest w edycji kolekcjonerskiej - tyle, że to wydatek 150-200 zeta.

Ten zestaw wygląda tak:

577642786.th.jpg

P.S.

Lost Beats jest w kopercie.

Ogólnie nie rozumiem zachwytu tą EP-ką.

Album wypada lepiej.

Opublikowano (edytowane)

Jest już ustalona data wydania kolejnego singla.

Będzie nim Warriors Dance i zostanie wydany 11 maja.

news-warriorsdancepromo.jpg

Edytowane przez Wyso