Banny 2 656 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 a chu,ja tam, Metallica nigdy nie powroci do swoich korzeni. Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 Gdzieś w sieci jest podobno wersja FLAC, lol. Ale kurczę, różnica między 192 a tym, co Michu wrzucił, jest ogromna. Płyta Live Metallici nie miała takiego brzmienia, jakie oni tu zrobili z bootlega, wow. Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 Jest ogromna bo to jest bezposredni rip audio, a nie zgrywany z filmiku, tak jak reszta. I nie milan nie jest to wersja 128 przerobiona na 320 Co jak co, ale mi sie to nawet podoba. Na pewno lepsze od St Anger i Load ;P Napalilem sie na pewno na tego instrumentala i unforgiven 3 Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2008 czy to jest jakosc zrobiona "na golebia" ?;] pamietam jak golab wrzucil plyte w 320 kbps, sie okazalo ze przerobil 128 xD no to było orange man theory, więc można było Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Dziś premiera teledysku Metalliki. ale sprawdźcie to, szczególnie ostatni link... wow! http://metallica.com/index.asp?item=601104 edit: http://pl.youtube.com/watch?v=RmdWNoFG4HM yeah!!! jest moc! THRAAAAAASH!!! edit2: http://pl.youtube.com/watch?v=qnXWBWVkwL8&...feature=related no żesz kur#% stara Metallica! Teraz czekam na ten album jeszcze bardziej, ciekawe co zaprezentuje nowy kawałek, który o 20:00 ma swoją premiere. Edytowane 21 sierpnia 2008 przez YETI Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 no i jest nowy kalwalek metaliki, mozna se obczaic na metallica.com takie to troche jak one, a troche jak nie wiem co, odgrzewany kotlet ogolnie, ale zle nie jest, w ucho wpada mile szczegolnie druga czesc utworu wokal jamesa jednak to jzu nie to ;/ Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Juz gdzies to pisalem. Jak dla mnie moga nagrac i cos lepszego niz "MoP", ale i tak nie bede tego sluchal. Taka muzyka przestala mnie interesowac. Ok, na serio to kawalek jest w starym stylu i sie zatwardzialym fanom staroszkolnego grania powinien podobac. To jest piosenka promujaca album? Jezeli tak, to nawet nie jest az tak bardzo spedalona i pod publiczke, jak to bywa z singlami. Ewentualnie to taka sama zaslona dymna, jak to bylo z nowym albumem Slipknota. Ostry kawalek na zachete, a potem okazalo sie, co okazalo;] Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Podoba mi sie. Ulzyło mi to po tym co slyszalem na St Enger. Nareszcie prawdziwa Meta. Chetnie poslucham calego materialu, choc z pewnoscia nie bedzie takiej podjary jak w podstawowce :] Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Z jednej strony nie można nic zarzucić temu utworowi. Jest dobry. Fest mi podchodzą pierwsze dźwięki, potem też jest ok. Konstrukcja utworu zerżnięta z One (ljatowy wstęp, napier.dalanka na garach i potem już mięsko), co oczywiście źle nie świadczy. Z kolei momentami mam wrażenie, że to Mama Said... ale w sumie nie wiem... nie wytwarza u mnie jakiegoś dreszczyku, banan nie wskakuje mi na ryj. Ot, solidna rzecz. Generalnie, po dwóch kawałkach, płyta plasuje się gdzieś pomiędzy Blackiem, a Load/Reload, z dużym naciskiem na to drugie, co samo w sobie już mi średnio odpowiada. No nic... tyle dobrze, że przebyli daleką drogę w stosunku do Shit Anger. Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Nie widze w tej piosence absolutnie niczego ze swietnego Load;] W ogole inny gatunek, kompletnie inne brzmienie. Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Połączenie Fade z One... wypas i ta solówka!!! Dawać mi tą płytę. PS. IMO lepsze od Cyjanka, który jest dobrym kawałkiem. Rubin jednak im pomógł. PS2. świetny riff! Teraz mam mega banana na twarzy, stara, dobra Metallika prawdopodobnie wróciła! Edytowane 21 sierpnia 2008 przez YETI Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 mp3 http://rapidshare.com/files/139061514/tdtnc.rar.html Load nie byl swietny ;] Jak uslyszalem pierwsze dzwieki to nie przypuszczalem ze to meta, koncowka niezle robi. Ogolnie niezly. Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 dajcie to na cos innego niz rapid Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Nie widze w tej piosence absolutnie niczego ze swietnego Load;] W ogole inny gatunek, kompletnie inne brzmienie. To hard rock i to hard rock. Dobrej jakości, nie świetnej. I tyle. Tylko tyle i aż tyle. Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Początek jak bym słyszał Fade, a końcówka to już mega wypas, Kirka pojechał z piękną solówką, niezła perkusja no i ten riff. PS. Z każdym kolejnym przesłuchaniem jest coraz lepiej TRASHHHH!!!! :] dajcie to na cos innego niz rapid łap http://www.myspace.com/metallica Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Nie no kawalek podoba mi sie, ale jedna piosenka plyty nie czyni trash? co ty gadasz Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Trzeba pamiętać że to kawałek do radia, tv! PS. Moment od 5 minuty... MOC! PS2. Ostatnio gdzieś czytałem, że Kirk jest bez formy... PS3. Może z tym trashem lekko przesadziłem ale wiecie, nareszcie dostaniemy płyte Mety, która powinna/ma w sobie "ogień". Po tych dwóch kawałkach optymistycznie oczekuje 12 września. Edytowane 21 sierpnia 2008 przez YETI Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 od 5 minuty dopierdo sie ten kawałek zaczyna. Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 od 5 minuty dopierdo sie ten kawałek zaczyna. Zupełnie jak One, taka kalka tego kawałku, ale czy to źle? Jasne że nie. Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 nie ma się czym podniecać, perka brzmi równie ch.ujowo jak na poprzedniej płycie, poczekam na cały album Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Oj (pipi)a To zupelnie dwie rozne perkusje! Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Ja powiem tak: -Day that never Comes - jestem baaaardzo na tak, jak wszyscy tu mówili, bardzo w stylu One, ale to IMO nic złego, szalenie podoba mi sie solo ^_^ -Cyanide - początek ostro mi zapier.dalał St. Anger, ale na całe szczęście się rozkręcił, jedyne co rozczarowuje to wokal Hetfielda ;/ Trochę zbyt lajtowy, ale może w studyjnej wersji będzie lepiej, cała reszta bez zarzutu. Myslę że już można stwierdzić że żaden Anger czy S&M to to nie będzie, ja jestem pozytywnie nastawiony Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Dział news to nieodpowiednie miejsce. Dobrze, by Metallica miały własny temat, otwarty do dyskusji. Oto pierwszy oficjalny utwór z nowej płyty, "The Day That Never Comes": http://rs77.rapidshare.com/files/139061514/tdtnc.rar A oto dobrej jakości koncertówka z utworem "Cyanide": http://rapidshare.com/files/136984608/met_..._audio.zip.html A 12 września premiera całej płyty, na której 10 piosenek, w tym "Unforgiven III". Piszcie, co myślicie. Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Piszcie, co myślicie. myasle wniosukjac po tych utworach, ze przelomu nie bedzie, ale plytka bedzie trzymala niezly poziom i nie obraze sie jesli przyjada do nas ja promowac w przyszlym roku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi