Skocz do zawartości

Metallica

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co to kur.wa ma być?! Przecież to wygląda jak zwykła budżetówka, do której dodano kompletnie niepasującą (co nie oznacza że złą) muzykę. TDTNC było żałosne, ale tego to ja nawet nie uznaje za teledysk mety. A ja uważałem 'Whiskey in the Jar' za kiepskie o0'.

What we're they thinking?!

Edytowane przez Konar$ky
  • Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość maciek88
Opublikowano

ano clip jest najzwyczajniej w swiecie kiepski. utwor sam zreszta niezbyt mi sie wpasowal, a teraz jeszcze gorzej na niego patrze bo w ogole nie lubie clipow, nie lubie sugestii w odbiorze muzyki. do pieca z tym.

Gość MasterShake
Opublikowano
A ja uważałem 'Whiskey in the Jar' za kiepskie o0'.

Przeciez to jedyny klip jaki im sie udal

Gość MasterShake
Opublikowano

nie wiem, jak to ten czarno bialy to chu.jowy

Gość andertejker
Opublikowano

niedługo na YT pewnie powstaną fanowskie, miliard razy lepsze od tego koszmaru. zaorać.

Opublikowano

Ma może ktos namiary skąd ściagnąć utwory audio z Death Magnetic ale w wersji z Guitar Hero? Podobniez lepiej basa słychać,a jako że sie spu.....am ;) nad Trujjillo więc z chęcią bym posłuchał, może jednak mimo wszysrtko nagrał coś fajnego :)

Opublikowano

Dzięki szczurek ;)

Przy okazji, nie wiem czy wszyscy wiedzą ale po tragicznym odejściu Burtona jednym z kandydatów na jego miejsce był.....Les Claypol ! Dla tych którym to nazwisko nic nie mówi

a Tutaj Master of Puppets w jego wykonaniu ;)

Opublikowano

Tak wiemy. Ciekawostka taka, że na castingu powiedzieli Lesowi iż jest za dobry dla Mety. I mieli racje. :twisted:

Opublikowano (edytowane)

Dziwne że nie powiedzieli tego Robowi Trujillo :) . Wcale Lesowi umiejetnosciami nie ustepuje co pokazał u Suicidali i Infectiousów ;)

Edytowane przez adi
Opublikowano

Może i nie ustepuje, ale dla mnie Les jest geniuszem jesli chodzi o kompozycje, poczucie humoru i jest genialny technicznie (jego klang miażdy).

Opublikowano (edytowane)

Podobnież jak i klang Roba we wczesniejszych jego kapelach. Możemy sie tak przekomarzać bez końca, dla mnie obydwaj są klasa sama dla siebie :) Po prostu nie mozna za bardzo oceniać gry Roberta po tym co robi z Metallica.

Edytowane przez adi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...