Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Trailer HD Jeśli chodzi o mnie, trailer nie przekonał mnie specjalnie do tej produkcji, przegadany, i powiedziałbym że mało co pokazano, ale i tak lepsze to od prostoplasty teasera. Oficjalna Strona - http://www.x-blades.com/ , całkiem........ wypchana O_O. Tekst zaczęrpnięty z gry-online.pl Oniblade(Rosyjski tytuł) to trzecioosobowa gra akcji, wizualnie przypominająca m.in. produkcje z Kraju Kwitnącej Wiśni takie jak Devil May Cry. Niech jednak nie zmyli was mangowa kreska - za stworzenie tego projektu odpowiedzialni są ludzi z rosyjskiej firmy developerskiej, Gaijin Entertainment, którzy w swoim portfolio mają dwie części gry Adrenalin czy Paragraph 78. W Oniblade wcielamy się w postać skąpo odzianej i dość ponętnej bohaterki, która do swoich niezaprzeczalnych, zewnętrznych atutów dołączyć może znajomość magii, sztuk walki oraz umiejętność posługiwania się dwoma mieczami, posiadającymi dodatkowo właściwości typowe dla broni palnej. Jedną z najważniejszych cech gry jest nieliniowa fabuła, która koncentruje się wokół tajemniczego artefaktu, straszliwej klątwy i zagadek starożytnych cywilizacji. Decyzje podejmowane w kluczowych momentach rozgrywki wpływają na rozwój późniejszych wydarzeń, a w efekcie na aktywację jednego z dwóch zakończeń zabawy. Na gracza czeka 20 dużych i bajecznie kolorowych lokacji, pełnych mrocznych przeciwników. Do ich eksterminacji wykorzystać możemy wspomniane już miecze, jak również bogaty arsenał innych broni oraz 14 rodzajów zaklęć. Dodatkowo nasze umiejętności jak również bronie możemy ulepszać, zyskując dzięki temu większą siłę przebicia Oprócz tego nasza bohaterka może zmienić swoją postać zyskując dodatkową moc oraz szybkość. Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
_mike 318 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Średnio się prezentuje. Strzelam że takiej grafiki w czasie gry nie uświadczymy. Tak w ogóle to to będzie jakiś slasher czy co? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Tak to będzie slasher, zaraz poszukam więcej informacji nt tej produkcji. Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Katana 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Dla mnie to kicha... i trzeba było potwierdzać datę urodzenia?! Ta gra chyba jest groźna z powodu tego jak kiepsko wygląda i dlatego może zagrażać młodym umysłom, żeby nie mieli myśli zabójcy xD ghe ghe Cytuj
wisza 5 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Będą Trophies dla tej gierki http://www.ps3site.pl/trofea-w-kolejnych-grach-czesc-3/ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2008 (edytowane) Ale trzeba przyznać że mimo wszystko screeny z gry są interesujące. Co do samej postaci to wygląda trochę..... jak Nariko O_O. Również jednak nie uważam by ten tytuł był Bóg wie czym, robią go Ruscy (w dodatku nie mają Bóg wie jakiego dorobku, zrobili serię Adrenalin, PC-towego ,,Burnouta", robią też nową część Il-2 Sturmovik, na PS3 i Xboxa). - Mamy gameplay - http://www.gametrailers.com/player/38922.html Edytowane 22 sierpnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=184 tapeta i filmik Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 ehh ten filmik mnie odrzucił.....jak spadnie do 100zł to dla trofeów się weźmie xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) Ta gra sama w sobie ma problem. Jest tak kolorowa i "głupawa" (wystarczy popatrzeć na trailery) a jednocześnie brutalna, wniosek ? - za głupia dla starszych, nieodpowiednia dla młodszych. Tytuł jak z GaCka wzięty szczerze mówiąc (bez tej krwi rzecz jasna ). BTW - Edycja Kolekcjonerska... Edytowane 30 grudnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Ale trzeba przyznać że mimo wszystko screeny z gry są interesujące. Co do samej postaci to wygląda trochę..... jak Nariko O_O. Również jednak nie uważam by ten tytuł był Bóg wie czym, robią go Ruscy (w dodatku nie mają Bóg wie jakiego dorobku, zrobili serię Adrenalin, PC-towego ,,Burnouta", robią też nową część Il-2 Sturmovik, na PS3 i Xboxa). - Mamy gameplay - http://www.gametrailers.com/player/38922.html Wyglada jak Nariko? W ktorym momencie Rozwalil mnie jej design, wielkie buciory, podkolanowki i te stringi Dziekuje postoje bo ta "Britney" wogole do mnie nie przemawia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) Wyglada jak Nariko? W ktorym momencie Chodziło mi wtedy o posturę, nie ogólnie o wygląd XD (przy niej Nariko to miss 2009 of course ). Wkurza mnie właśnie desing tego tytułu, przypomina mi tytuły w jakie człowiek mógł się zagrywać na GC, ale jest niepotrzebnie brutalny, tak mielibyśmy 1 kolorową platformówkę z blondi . Taaa Ruscy potrafią ......... (robić mange). Edytowane 30 grudnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Kenet 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Nie wiązał bym z tą grą dużych nadziei.. to actionRPG a nie platformówka... Takie mangowe diablo w3d.. W sumie to przypomina mi trochę .HACK z PS2ki Wiązałem spore nadzieje z nowymi przygodami księcia.. niestety zawiodłem się... rozgrywka jest za prosta...poziom trudności... jakiej trudności tu powinien byś stopniowany posiom łatwości (chcesz grać na Easy, Very Easy czy na Autoplay ) w pewnych momentach gra kojarzy mi się z sonikiem... magiczne trampoliny. Edytowane 31 grudnia 2008 przez Kenet Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 moja recka http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=204 Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 TopWare Interactive - ta nazwa mówi sama za siebie.Na bank shit jak ich wiele od tego producenta Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Jak pokonać bossa Dark Guardian ? Ładuje w niego z ze skilla lighting i nic mu nie ubywa życia ... Co robie źle ? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3u4Kast33xo Ray of Light sie nazywa atak... Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 maja 2013 Opublikowano 22 maja 2013 (edytowane) Przeszedłem, wbiłem platyne i gra raczej łatwa:) Żaluje tylko że pierwsze przejście wziąłem na Hard, bo było trudniej niż później na Pro i trzeba się było sporo namęczyć. Gra nawet przyjemna, za 40/50 PLN mozna nawet spróbować. Niezadługa, bo zbyt długie bardziej mnie męczą niż sprawiają frajdę. Edytowane 22 maja 2013 przez Ken Marinaris Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi