minox 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Witam mam xboxa 360 podłączonego do monitora HP. ma on niestety tylko jedno wyjście vga i nie mam już gdzie podłączyć Pieca. Czy jest jakaś przejściówka umożliwiająca mi podpięcie pieca i Xa do jednego monitora?. Z góry dzięki Cytuj
grykom 283 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 (edytowane) http://allegro.pl/search.php?string=prze%C...vga&order=p Niestety nie wiem jak to się sprawdza w praniu - musisz poszukać właścicieli Edytowane 24 sierpnia 2008 przez grykom Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Nie polecam tego rozwiązania, jakość obrazu przez to urządzenie strasznie spada. Pozostaje przekładanie kabli. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) Może zalinkuj co to w ogóle za monitor i jaką karte graficzną masz to może coś poradzimy. A tak w ciemno strzelać można, że np. masz DVI i VGA, VGA i HDMI , można tak pare konfiguracji uzyskać. Podaj model monitora. I czy nie możesz z kompa puścić obraz cyfrowo? (DVI) Edytowane 25 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
minox 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2008 Mam monitor HP w2007v a karte graficzną gigabyte geforce 8600 gt Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 (edytowane) No to komputer pod DVI (jeżeli jest w monitorze), xboxa pod VGA. Jeżeli zamiast DVI masz HDMI (bo nawet na stronie producenta piszę, że masz TYLKO D.sub.) to kupujesz przelotke DVI/HDMI i podłączasz. Chyba, że masz tam tylko jedno złącze w monitorze co jest ... dziwne. Przecież twoja karta według producenta ma 2x DVI, więc nie rozumiem problemu o,0 Edytowane 26 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
minox 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2008 Chyba nie do końca mnie zrozumieliście. Chodzi o to że mój monitor ma TYLKO JEDNO JEDYNE wyjście VGA . A więc mój problem polega na podłączeniu dwóch urzadzeń do tego jednego wejścia , a sądze że takie przejściówi istenieja tylko nie wiem gdzie ich szukać :blackeye: HELP!? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 O rany - to żeś wybrał monitor... Najlepiej będzie przekładać kable - z wyłączonym monitorem, można coś tam rozwalić (tak ostrzegają w niektórych instrukcjach - jak ma się to w rzeczywistości - nie mam pojęcia). @Kwas Miałeś z tym urządzeniem kontakt? Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 (edytowane) Miałem. Sam mam monitor z jednym wejściem VGA (kiedyś przy kupowaniu nie myślało się o konsoli), więc napaliłem się na ten przełącznik. Jednak jest on tragicznie wykonany, nieważne jakich kabli użyjesz, BigBena czy chińskiej taniochy, i tak obraz będzie tragiczny. Jedyną opcją jest przekładanie kabli. PS. A przełącznik leży gdzieś głęboko w szafie. Edytowane 27 sierpnia 2008 przez Kwas_91 Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 http://allegro.pl/item422402113_vga_switch...klep_r2pol.html Ja kupilem to. I przyznam, jakosc byla bardzo chu.jowa. Dopoki nie postanowilem wymienic kabla laczacego to cos z monitorem. Teraz jest taka, jak powinna byc. Po prostu kabel dolaczony od zestawu byl tragicznie wykonany. Powymienialem wszystkie i jestem happy. Cytuj
minox 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2008 Rozumiem że polecasz to kupić to i kabel (jakiś dobry) osobno? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi