Opublikowano 17 lutego 200916 l LUCEK - Bądź tak miły i oświeć wszystkich: HOW? Kolega wcześniej napisał, że sposób z linku Mastaha nie za bardzo wychodzi...a nawet wcale nie wychodzi. napisal ze JEMU nie wychodzi, a to roznica dosc spora ;] u mnie to zawsze dzialalo i nie widze problemu, by przy dobrych ustawieniach zadzialalo i teraz
Opublikowano 17 lutego 200916 l Jaki jest sens tej blokady, przecież przez ten szajs setki ludzi (może nawet tysiące) nie ściągnie dodatku, jaki oni mają w tym biznes? Już miałem kupić te punkty i miałem nadzieję na pogranie w dodatek. Jest chyba jakieś sposób na obejście blokady, tak chyba było też z mapkami do GoW? Może napiszmy petycję do MS? Dużo ludzi by się podpisało... Edytowane 17 lutego 200916 l przez mr pablo
Opublikowano 17 lutego 200916 l Może to będzie tylko czasowa blokada i za jakiś czas polak murzyn sobie pogra spokojnie w L&D.
Opublikowano 17 lutego 200916 l Ciekawe czy przeróżne serwisy konsolowe w PL w ogóle coś wspomna o tej zenadzie...bo hype podsycaly ostro jeszcze chwile temu...a teraz pewnie bedzie woda w usta ze nie mozna sobie dodatku kupic z PL...
Opublikowano 17 lutego 200916 l Jaki jest sens tej blokady, przecież przez ten szajs setki ludzi (może nawet tysiące) nie ściągnie dodatku, jaki oni mają w tym biznes? Już miałem kupić te punkty i miałem nadzieję na pogranie w dodatek. Jest chyba jakieś sposób na obejście blokady, tak chyba było też z mapkami do GoW? Może napiszmy petycję do MS? Dużo ludzi by się podpisało... A bo to wiadomo? Pokazują jacy są za(pipi)iści i jak widać dość nieźle im to wychodzi.
Opublikowano 17 lutego 200916 l A na trailery Lost and Damned jest blokada, bo widzę tą kłódkę jak na dodatku ale mogę je ściągnąć, a dodatku nie, bo nie mam punktów ale nie ma informacji że jest blokada, czy dopiero później by się ta informacja pokazała?
Opublikowano 17 lutego 200916 l co to za problem ominąć... I czemu od razu piszą ludzie że kasa w błoto za zdrapki???!!! Tylko na ten dodatek działają?! Nie zmarnują się przeciez
Opublikowano 17 lutego 200916 l Panowie: http://www.microsoft.com/poland/cok/ - centrum obsługi klientów - dzwonimy! Centrum Obsługi Klientów Microsoft w Polsce tel. 0 801 308 801 lub 0 22 594 19 99, faks 0 22 594 19 77, e-mail: pomoc@microsoft.com Koszt połączenia z numerami 0 801 308 801 i 0 22 594 19 99 wg stawek Twojego operatora. Ewentualnie: http://www.xbox.com/pl-PL/default.htm i polskie forum http://forums.xbox.com/628/ShowForum.aspx i tam wieszać psy IMO Microsoft po raz kolejny się ośmieszył w naszym kraju. Sprzedają konsolę i osprzęt (WiFi...) a nie dają tego co najważniejsze czyli polskiej obsługi XBL. Wiadomo co, wiadomo im gdzie.
Opublikowano 17 lutego 200916 l Narazie nie ma co panikować aż zanatto. Wyczytane na www.kotaku.com: "The 1.78GB download is available via "Featured Downloads", "All Downloads" and then "Title." It doesn't seem to be available in all regions just yet — so sit tight." Możliwe że właśnie optymalizują w innych regionach(np. Polska) i dodatek będzie dostępny u nas niebawem.
Opublikowano 17 lutego 200916 l Proponuję ponarzekać w tym temacie, bo w zalewie narzekania i jęczenia możemy nie zauważyć opinii kogoś, kto miał przyjemność zagrać
Opublikowano 17 lutego 200916 l Żeby wam się łącza nie zagrzały ! MS regularnie dostaje po dupsku karami od UE a i tak robi co chce, stać go. Sprzedaje najlepszy system operacyjny(coraz lepszy z każdą generacją), najbardziej niezawodna konsola wszech czasów no i doskonała polityka firmy (kupimy wszystko co się da i wszystko sprzedamy co z tego że nie zawsze zadziała). Tak więc żale paru (i to max.) tys. użytkowników z kraju o którego istnieniu nawet niektórzy władczy tej firmy nie wiedzą na pewno zatrzęsie tym kolosem. :D :D
Opublikowano 17 lutego 200916 l co to za problem ominąć... I czemu od razu piszą ludzie że kasa w błoto za zdrapki???!!! Tylko na ten dodatek działają?! Nie zmarnują się przeciez Jesli ktos jest w osiedlowce to nie ma dostepu do routera
Opublikowano 17 lutego 200916 l Ciekawi mnie co na to powie 'dostawca' tych kart które ludzie kupili w róznych sklepach.. Mam nadzieje ze ostatecznie to jakaś awaria bo sam wybuliłem kase na to yebane 1600 pkt . Choć w tym momencie i tak wątpie w to .
Opublikowano 17 lutego 200916 l Wie ktoś, jak obejść tą blokadę, zamiast plakac to trzeba sie wspierac, niech ktos kto sie zna pisze jak to zrobic bo ja jestem zielony
Opublikowano 17 lutego 200916 l ponoć oprócz obejścia tej blokady istnieje też inny sposób, ale czy on działa to pojęcia nie mam... "Wystarczy, że ty i twój kolega spoza Polski ściągniecie i zainstalujecie ten program: http://www.teamviewer.com/index.aspx zestawicie połączenie vpn po podaniu id i hasła. Następnie ty udostępnisz to połączenie xboxowi via ics. Cały ruch z xboxa/pc będzie wychodził przez pc kolegi" Edytowane 17 lutego 200916 l przez popiol
Opublikowano 17 lutego 200916 l Dla tych co zamówili w Sklepie PSX Extreme, można jest jeszcze rezygnować z zamówień!!! Sam tak zrobiłem. Co do VPN pamiętam, jak kombinowałem przy pierwszych mapkach do GOW-a i zawsze nic. Ale dzisiaj i tak popróbuje jeszcze, dużo osobom powychodziło. Dzwonię zaraz do microshitu na infolinię z ochrzanem.
Opublikowano 17 lutego 200916 l Dzwonienie na infolinię nic nie da, w Polsce nie ma oficjalnie Live'a.
Opublikowano 17 lutego 200916 l na xbox.com swoje juz napisałem, Xboxa już nie mam po co trzymac, bo i tak czekałem tylko na DLC do GTA IV, a tu taka chuinia, a bawić się z VPN nie mam zamiaru.
Opublikowano 17 lutego 200916 l Ogłoszenie tego rodzaju pojawiło się w sklepie PE: "UWAGA !!! Czekamy na wyjaśnienia od dostawcy dotyczące blokady regionalnej, przez którą nie jest obecnie możliwe ściągnięcie dodatku z Xbox Live! " http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=4248 Nie wiem czy warto się nastawiać na odpowiedź.
Opublikowano 17 lutego 200916 l Dzwonienie na infolinię nic nie da, w Polsce nie ma oficjalnie Live'a. Nie ma w Polsce oficjalnie Live, ale jakoś punkty czy abonamenty można kupić normalnie w sklepach, więc albo niech dadzą blokadę na wszystko albo na nic, a nie, że oni sobie wybierają poszczególne rzeczy i narzucają na nie blokadę... to jest tym bardziej nie zrozumiałe, bo tracą na tym kasę :| Edytowane 17 lutego 200916 l przez popiol
Opublikowano 17 lutego 200916 l na xbox.com napisałem żeby ruszyli dupy i coś z tym zrobili, to mi posta usuneli. Super, tutaj też pewnie zaraz usuną KLIK ;>