MeL 34 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 na stronie R* poswiecony jest kacik co nowego w LnD i tam chyba byly screeny motorow bo 3 nowych aut byly ale średnio dokładnie je widać Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 (edytowane) Sa jakies fajne misje w dodatku ktore milo sie wspomina z 4 (ci co gre skonczyli wiedza jakie - bylo ich max 5 ). Tutaj podobnie jest jak 4? Jedz, zabij, scigaj,itp czy bardziej zroznicowane ? Edytowane 18 lutego 2009 przez signap Cytuj
koso 114 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 I druga sprawa z tymi mewami to chyba ściema hehe, bo patrzałem w statsach nie ma nic do zbierania, ustrzelenia czy co tam. To nie ściema, jest 50 ptaszków do ustrzelenia, już się na kilka natknąłem. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 18 lutego 2009 Autor Opublikowano 18 lutego 2009 Niech ktoś kto skatował grę lekko podsumuje. Chodzi o konkrety: ile jest nowych mini-gier i jakie, ile misji głównych i pobocznych itd. misje główne - około 25 misje poboczne - kradzieże motocykli, misje zlecane przez polityka, wojny gangów, wyścigi motocyklowe, 50 mew do ustrzelenia, misje od postaci pobocznych mini-gry - siłowanie się na rękę, air hockey, karcianka hi-lo (nie wiem jak po polsku się to nazywa) może ktoś wrzucić screeny albo cokolwiek jak wyglądają wszystkie nowe motorki? Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 18 lutego 2009 Autor Opublikowano 18 lutego 2009 Podwójny post, bo forum nie pozwala na więcej obrazków . A tu 3 nowe samochody (to nie wszystkie nowości, jest jeszcze np. Rhapsody): Sa jakies fajne misje w dodatku ktore milo sie wspomina z 4 (ci co gre skonczyli wiedza jakie - bylo ich max 5 ). Tutaj podobnie jest jak 4? Jedz, zabij, scigaj,itp czy bardziej zroznicowane ? To nadal jedź, zabij, śledź itd., ale chyba nie skłamię pisząc, że większość z misji to mniej więcej poziom napadu na bank z GTA IV. Tutaj prawie cały czas coś się dzieje, a liczba przeciwników do odstrzału przekracza wszelakie normy, więc jest trudno, ale satysfakcja po przejściu danej misji jest spora. Każdemu kto ukończy wątek główny polecam uważne obejrzenie napisów końcowych, widzimy w nich urywki z poszczególnych misji z GTA IV i TLaD, a przy okazji Rockstar na 99% potwierdza, że bohaterem w Epizodzie Drugim będzie Luis Lopez, o czym niedawno wspominałem . http://gta.wikia.com/wiki/Luis_Lopez Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Odkryłem 2 rzeczy, których nie odkryli inni: -mała: zamiast jechać jak inni w te i wewte ściąłem ok.20sek -OGROMNA: można zmieniać pojazdy podczas wyścigu*, dzięki czemu mam rekord świata *tzn.w wyścigach bryk na cokolwiek, a w wyścigach motorów na inny motor To było niezłe: gość uciekał autobusem, a ja goniłem szybkim motorem z jasnym skutkiem:) Cytuj
MeL 34 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 dzieki Mastah. Nightblade przypomina mi Dragstara nie wiem czemu Double TCustom wygląda za*ebiście. Hakuchou to bez wątpienia Hajka A te Bati customy do Ducatem podchodzą (pipi) ogień. A ja se nie pogram mam nadzieję że kiedyś to wypuszczą na ps3 Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 To nie ściema, jest 50 ptaszków do ustrzelenia, już się na kilka natknąłem. Racja racja zwracam honor. Po prostu dopiero teraz po 11 godzinach gry zobaczyłem-zabiłem pierwszą mewę. Jest już jakiś nie wiem spis, poradnik co trzeba mieć na 100%? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Jakieś rady na misję z Martą? Jak najłatwiej uciec? Zabić strzelców na helikopterze? Cytuj
nelson 4 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) wczoraj zaczolem sie bawic z policja (w koncu to gta 8) ) i zauwazylem fajna ciekawostke. ukradlem samochod jak juz miaelm 2 gwiazdki i policjant ktory stal gdzies obok mnie, rowniez (ukradl) wysadzil taksowkarza i gonil mnie taksowka na poczatku myslalem ze mi sie wydaje i ze przez przydatek ona tak czesto we mnie uderza ,bo zwykle to wszyscy uciekali. patrze a w srodku menda 8) Edytowane 19 lutego 2009 przez nelson Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Sorry za debilne pytanie, ale nigdy nie sciagalem niczego za punkty z marketplace. Jezeli kupie ten dodatek do GTA i po jakims czasie zabraknie mi miejsca na dysku i go skasuje to potem moge go znowu sciagnac, ale juz bez opłaty ? Czy moze co sciagniecie jest pobierana opłata ? Edytowane 19 lutego 2009 przez Pijany Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Tak, podobnie jest z grami Arcade czy DLC Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Aktualnie cos jest nie tak z lajvem? Bo nie moge punktow dodac Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Taka mala prosba - skoro z dodatku zdjeli blokade to moze inny DLC/gry da sie pobrac? Sprawdzilbym ale mam sciagniete triale tych gier ktore sa w blokadzie czy mappack do GOWa. Sprawdzi ktos DOOM/UMK czy mozna pobrac triala? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Cos jest nie tak z moja konsola, czy Live! ma po prostu zadyszke? Kupilem kod od papyflo na allegro, robie "wymien kod" i system mi pisze, ze dotyczy 1600 pktow MS. Niestety, nie chce mi tych pktow wbic i wypisuje NIE MOZNA POBRAC INFORMACJI Z LIVE, SPROBUJ POZNIEJ. KOD STANU : 8016a04b O co chodzi? Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Spróbuj dodać punkty tutaj http://points.microsoft.com Edytowane 19 lutego 2009 przez jasiopatryk Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Taka mala prosba - skoro z dodatku zdjeli blokade to moze inny DLC/gry da sie pobrac? Sprawdzilbym ale mam sciagniete triale tych gier ktore sa w blokadzie czy mappack do GOWa. Sprawdzi ktos DOOM/UMK czy mozna pobrac triala? Blokada na wszystko z gow 2 jest jak była... Cytuj
nelson 4 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 powiedzcie mi czy achievementy z podstawowej wersji da sie zdobyc w tlad ? moze glupie pytanie bo to zupelnie inne gry ale jednak je zadaje ;] chodzi mi np o pobicie 10 typow w 4 min Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Z www tez nie da rady Kur.. mac, co sie dzieje? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Może europejskie punkty wymienasz na amerykańskim koncie lub odwrotnie? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Wlasnie przed chwila do tego dooszedlem Ja to jestem durny. Konto mam na USA, a myslalem, ze na Europe. Napisze do papyflo, zeby wymienil mi ten kod, chyba, ze jak Ktos zainteresowany to przeczyta, to chetnie wymienie 1600 pktow europejskich, na te z USA. Dam ogloszenie rowniez na pchlim targu. Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Załóż sobie drugie konto na Europe i na nie wbij punkty. Dodatek będziesz miał dostępny na wszystkich kontach. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 A nie lepiej założyć konto na europę i z niego pociągnąć? Dodatek będzie działał na koncie usa. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Nie wiedzialem, ze mozna tak, zaraz obadam, dzieki za rady Edytowane 19 lutego 2009 przez [InSaNe] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 A da rade sciagnac na innej konsoli w profilu ktory byl zrobiony specialnie dla pobrana tego DLC? Tzn. kolega kupuje 1600msp ale dla EU, obaj mamy konto USA, wpisuje kod, sciaga a potem ja moge z tego konta sciagnac LnD i bez problemu w niego zagrac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi