Skocz do zawartości

The Lost and Damned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie odpada ten sposób, już parę razy kiedyś kombinowałem i du.. Kur.. jakbym napisał co myślę o mikro to bym dostał bana dożywotniego na forum. Co za głupota, co za debilizm, pieprzeni nacjonaliści co zlewają takie kraje jak nasz, hu. im w dup.. To po jaką cholerę, sprzedają u nas gry w Polsce z napisem Xbox Live, albo złomy XO, na których na pudełkach i w instrukcjach jest opisany Xbox Live. (pipi)e ździerstwo pieniędzy za nie kompletny i oszpecony towar. WALCIE SIĘ PALANTY Z ms !!!

Edytowane przez Slupek88
Opublikowano

Eee tam zaraz ebać, tapety, gry arcade, obrazki gracza stoją dla Ciebie otworem. ( Nie mogłem się powstrzymać, nie pozostaje mi nic innego jak śmiać się z głupoty ms ).

Opublikowano (edytowane)

LUCEK - Bądź tak miły i oświeć wszystkich: HOW? Kolega wcześniej napisał, że sposób z linku Mastaha nie za bardzo wychodzi...a nawet wcale nie wychodzi.

Edytowane przez krisHGT
Opublikowano (edytowane)

Tez bylem o krok...fuck...nie mam słów...tym bardziej jako człowiek który robi w branży która jest psuta przez takie posunięcia...

Teraz to bym wywołał taka burzę internetowa żeby się polski Microshit posrał - mówie tu o portalach internetowych, blogach itd...

Edytowane przez Xymek
Opublikowano

Nie pójdzie choćbyś miał konto na nie wiadomo na jaki kraj. Blokada to blokada. No a u mnie właśnie taki problem że, zamówiłem to Sklepu PSX, nie odbieram i tyle.

Z tą wojną dobrze mówisz Xymek.

Opublikowano (edytowane)
(pipi)....

Zdenerwowałem się troszkę....

180 zeta wydane na punkty ms poszło się ebać....

Jeszcze nie, trzeba obejść blokadę nawet drogą sądową. Szmaty z MS mogą zdrowo zabulić za dyskryminację na tle narodowościowym, bo EU jest na tym punkcie uczulona, trzeba tylko to wnieść do sądu żądając grzywny (do budżetu UE a nie swojej kieszeni i 1 mld USD kary pewne).

A co do VPN-a, to ten darmowy VPN (z onlinecenter) działa 1 godzinę!!! Więc trzeba będzie ciągnąć na raty.

A co do Słupka któremu się nie udało: to spróbuję ja, innym się udało mi może też - jutro jak dostanę triale.

Pytanie: jaki jest sens sprzedawania tego - http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=4248
No to teraz sklep PE ma problem :) (i Ultima dzięki reklamie wprowadzającej w błąd), wszystkie kody do zwrotu ze zwrotem pieniędzy, chyba że sklep PE uruchomi własnego VPN-a dla klientów, bo inaczej stracą kuuupę kasy.

Edytowane przez Arek_