Skocz do zawartości

The Lost and Damned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
LUCEK - Bądź tak miły i oświeć wszystkich: HOW? Kolega wcześniej napisał, że sposób z linku Mastaha nie za bardzo wychodzi...a nawet wcale nie wychodzi.

napisal ze JEMU nie wychodzi, a to roznica dosc spora ;] u mnie to zawsze dzialalo i nie widze problemu, by przy dobrych ustawieniach zadzialalo i teraz

Opublikowano (edytowane)

Jaki jest sens tej blokady, przecież przez ten szajs setki ludzi (może nawet tysiące) nie ściągnie dodatku, jaki oni mają w tym biznes? Już miałem kupić te punkty i miałem nadzieję na pogranie w dodatek. Jest chyba jakieś sposób na obejście blokady, tak chyba było też z mapkami do GoW?

Może napiszmy petycję do MS? :D Dużo ludzi by się podpisało...

Edytowane przez mr pablo
Opublikowano

Ciekawe czy przeróżne serwisy konsolowe w PL w ogóle coś wspomna o tej zenadzie...bo hype podsycaly ostro jeszcze chwile temu...a teraz pewnie bedzie woda w usta ze nie mozna sobie dodatku kupic z PL...

Opublikowano
Jaki jest sens tej blokady, przecież przez ten szajs setki ludzi (może nawet tysiące) nie ściągnie dodatku, jaki oni mają w tym biznes? Już miałem kupić te punkty i miałem nadzieję na pogranie w dodatek. Jest chyba jakieś sposób na obejście blokady, tak chyba było też z mapkami do GoW?

Może napiszmy petycję do MS? :D Dużo ludzi by się podpisało...

A bo to wiadomo? Pokazują jacy są za(pipi)iści i jak widać dość nieźle im to wychodzi.

Opublikowano

A na trailery Lost and Damned jest blokada, bo widzę tą kłódkę jak na dodatku ale mogę je ściągnąć, a dodatku nie, bo nie mam punktów ale nie ma informacji że jest blokada, czy dopiero później by się ta informacja pokazała?

Opublikowano

Panowie:

http://www.microsoft.com/poland/cok/ - centrum obsługi klientów - dzwonimy!

Centrum Obsługi Klientów Microsoft w Polsce

tel. 0 801 308 801 lub 0 22 594 19 99, faks 0 22 594 19 77, e-mail: pomoc@microsoft.com

Koszt połączenia z numerami 0 801 308 801 i 0 22 594 19 99 wg stawek Twojego operatora.

Ewentualnie:

http://www.xbox.com/pl-PL/default.htm

i polskie forum http://forums.xbox.com/628/ShowForum.aspx

i tam wieszać psy

IMO Microsoft po raz kolejny się ośmieszył w naszym kraju. Sprzedają konsolę i osprzęt (WiFi...) a nie dają tego co najważniejsze czyli polskiej obsługi XBL.

Wiadomo co, wiadomo im gdzie.

Opublikowano

Narazie nie ma co panikować aż zanatto.

Wyczytane na www.kotaku.com: "The 1.78GB download is available via "Featured Downloads", "All Downloads" and then "Title." It doesn't seem to be available in all regions just yet — so sit tight."

Możliwe że właśnie optymalizują w innych regionach(np. Polska) i dodatek będzie dostępny u nas niebawem.

Opublikowano

Żeby wam się łącza nie zagrzały :rolleyes: !

MS regularnie dostaje po dupsku karami od UE a i tak robi co chce, stać go. Sprzedaje najlepszy system operacyjny(coraz lepszy z każdą generacją), najbardziej niezawodna konsola wszech czasów no i doskonała polityka firmy (kupimy wszystko co się da i wszystko sprzedamy co z tego że nie zawsze zadziała). Tak więc żale paru (i to max.) tys. użytkowników z kraju o którego istnieniu nawet niektórzy władczy tej firmy nie wiedzą na pewno zatrzęsie tym kolosem. :D :D :D :D :D

Opublikowano
co to za problem ominąć...

I czemu od razu piszą ludzie że kasa w błoto za zdrapki???!!! Tylko na ten dodatek działają?! Nie zmarnują się przeciez

Jesli ktos jest w osiedlowce to nie ma dostepu do routera ;)

Opublikowano

Ciekawi mnie co na to powie 'dostawca' tych kart które ludzie kupili w róznych sklepach..

Mam nadzieje ze ostatecznie to jakaś awaria bo sam wybuliłem kase na to yebane 1600 pkt . Choć w tym momencie i tak wątpie w to .

Opublikowano (edytowane)

ponoć oprócz obejścia tej blokady istnieje też inny sposób, ale czy on działa to pojęcia nie mam...

"Wystarczy, że ty i twój kolega spoza Polski ściągniecie i zainstalujecie ten program: http://www.teamviewer.com/index.aspx zestawicie połączenie vpn po podaniu id i hasła. Następnie ty udostępnisz to połączenie xboxowi via ics. Cały ruch z xboxa/pc będzie wychodził przez pc kolegi"

Edytowane przez popiol
Opublikowano

Dla tych co zamówili w Sklepie PSX Extreme, można jest jeszcze rezygnować z zamówień!!! Sam tak zrobiłem. Co do VPN pamiętam, jak kombinowałem przy pierwszych mapkach do GOW-a i zawsze nic. Ale dzisiaj i tak popróbuje jeszcze, dużo osobom powychodziło. Dzwonię zaraz do microshitu na infolinię z ochrzanem.

Opublikowano (edytowane)
Dzwonienie na infolinię nic nie da, w Polsce nie ma oficjalnie Live'a.

Nie ma w Polsce oficjalnie Live, ale jakoś punkty czy abonamenty można kupić normalnie w sklepach, więc albo niech dadzą blokadę na wszystko albo na nic, a nie, że oni sobie wybierają poszczególne rzeczy i narzucają na nie blokadę... to jest tym bardziej nie zrozumiałe, bo tracą na tym kasę :|

Edytowane przez popiol