Brolly PL 10 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Miał ktoś taki problem ze jak ściągnął dodatek to nie chciał się uruchomić? Mianowicie wszystko się włącza , ładuje się do momentu az się robi czarny obraz i pisze która misja sie ładuje. Dalej sie nie chce włączyć Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Może spróbuj jeszcze raz pobrać. Edytowane 19 lutego 2009 przez Dark AlexX Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Miał ktoś taki problem ze jak ściągnął dodatek to nie chciał się uruchomić? Mianowicie wszystko się włącza , ładuje się do momentu az się robi czarny obraz i pisze która misja sie ładuje. Dalej sie nie chce włączyć Kumpel tak miał, restart konsoli pomógł. W tym achievie "Get Good Wood", żeby zaliczyło zwalonych typów, to muszę ukończyć wyścig na pierwszym miejscu? UWAGA MEGA SPOILERY!!! Dziś skończyłem wątek fabularny, nie będę owijał w bawełnę, jak dla mnie urywa jajca, ryje beret itd. Po prostu mistrzowie z R dokonali czegoś niesamowitego, przeploty fabularne, nawiązania, i misje widziane z perspektywy Johnnego względem GTA 4 to coś, wspaniałego. Jeszcze czegoś takiego nigdy nie uświadczyłem w żadnej grze. Fabuła jest mistrzowska, a już kompletnie oszalałem w misji w której trzeba porwać Romana, padłem. Dalej, misje dla Raya z diamentami, wrzucenie ich do śmieci a wiadomo co się robiło w 4 z nimi, Niko. Dalej misja z diamentami w muzeum tez kompletny szok. No i najlepsze czyli napisy końcowe i urywki z gry, praktycznie tak jak pisał Mastah w drugim dodatku raczej na 100% gramy Latynosem. Zresztą w dodatku on też się przeplata w misjach z diamentami, czyli będzie trzeci punkt widzenia. Transakcja z żydami w muzeum, to nasz Latynos strzela do żydów. No i gdy lecą creditsy, i filmiki z gry, jest pokazana misja w muzeum. Zrzut kamery na Johnnego który ucieka tylnym wyjściem, potem zrzut na Niko który ucieka głównym wejściem i na końcu nasz przyszły bohater który zwiewa dachem. Czyli ta sama misja, a 3 razy inaczej. A pewno takich smaczków będzie wiecęj. Ku... nie wytrzymam do następnego dodatku, ave Rockstar!!!A zakończenie TLAD trochę dołujące. Edytowane 19 lutego 2009 przez Slupek88 Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Raczej pobiorę jeszcze raz. Trudno... 4 godziny kolejnego czekania Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Ok, dalem rade z tymi kontami Dzieki za pomoc, po meczu Lecha oddam sie dodatkowi w pelni Muza z intra kopie dupe Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 W tym achievie "Get Good Wood", żeby zaliczyło zwalonych typów, to muszę ukończyć wyścig na pierwszym miejscu? Nie musisz nawet kończyć wyścigów, zrzucony jeździec tak czy siak zalicza się do puli. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Wiem, wiem już zrobiłem ale dzięki. Pobraliście darmowy GamerPicture? Ja dopiero dziś się kapnąłem że, jest do pobrania. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Brolly daj znać, jeśli po ponownym pobraniu zadziała, bo mam podobny problem Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Ten dodatek to jest MAJSTERSZTYK ! Ludzie, nie zastanawiajcie sie i bierzcie w ciemno, jak lubicie GTA A nawet jak Kogos zmulila czesc IV, to powinien sie zapoznac z dodatkiem - kompletnie inne klimaty - za(pipi)isty glowny bohater, brudny gang motocyklowy, rock - W Y P A S I K. Za te cene, ten dodatek to must have. Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Czy wy też macie taką fatalną grafikę w tym dodatku ? Obraz wygląda jakby śnieżył. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Wejdź w menu w Display i wyłącz filtr . Cytuj
popiol 16 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 wyłącz sobie filtr w opcjach to nie będzie śnieżył szkoda, że nie dali możliwości wyłączenia tego cholernego blura, który wszystko rozmazuje, w ogóle szczerze mówiąc jestem zawiedziony grafiką w tym GTA, a przedmioty tak niemiłosiernie się doczytują (mam grę zainstalowaną na dysku), że to jest jakieś nieporozumienie... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 That's the point. Odinstaluj i graj bezpośrednio z płyty. Po kilku minutach problem doczytywania praktycznie przestaje być dostrzegalny. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 I niestety stało się. Cała fabuła dodatku pokonana. Achiv za ukończenie wątku był najsmutniejszym w mojej karierze gracza i szkoda że tak szybko się pokazał Przyznam szczerze że wzruszyłem się na końcu. Niby tylko wyreżyserowana animacja ale tak walneło emocjami po ryju że szok. Najlepsze w tym wszystkim były misje nawiązujące do IV. Morda mi się cieszyła jak głupia kiedy musiałem porwać Romana. Sama misja plus zachowanie Romka i banan I jeszcze napisy końcowe - mistrzostwo w wykonaniu R*. . Już się nie mogę doczekać drugiego dodatku. Pierwszy w pełni był wart swojej ceny i czekania. Z TLAD bawiłem się lepiej niż z niejedną pełną grą. Dla tych co "poczekam na recenzje" napiszę tylko - łahahahaha suckers ... w drugim dodatku raczej na 100% gramy Latynosem. Zresztą w dodatku on też się przeplata w misjach z diamentami, czyli będzie trzeci punkt widzenia. Podczas tego ostatniego dużego wywiadu była o tym mowa. Ktoś się dopatrzył powiązania z achivem za tą misję także będzie muzeum po raz trzeci, yeah! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 A da rade sciagnac na innej konsoli w profilu ktory byl zrobiony specialnie dla pobrana tego DLC? Tzn. kolega kupuje 1600msp ale dla EU, obaj mamy konto USA, wpisuje kod, sciaga a potem ja moge z tego konta sciagnac LnD i bez problemu w niego zagrac? f5 :} bo moze sie zloze w kilka osob na ten dlc Cytuj
Blim 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Licencja na to nie pozwala. Jeżeli ściągniesz na swojej konsoli, będzie mógł z dodatku korzystać każdy profil, nie tylko ten który został użyty do ściągnięcia. Jeżeli przełożysz dysk do innej konsoli, dodatek będzie widoczny tylko dla konta z którego faktycznie dokonałeś pobrania. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 No dobra, ale myślałem, by zrobić tak: Zakładam konto xxx, tylko do pobrania dodatku. Kupuję, pobieram, log out. Teraz mój kumpel, który się ze mną złożył, loguje się u siebie na to konto xxx i ściąga to na swój dysk. Tą samą operację powtarza trzecia i czwarta osoba, tym sposobem dzieląc się kosztami. Zadziałało by? Jak na moje powinno. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Kiedyś próbowałem od kumpla zgrać w ten sposób mapy do Call of Duty 4, oczywiście działały tylko na jego koncie. Nie będzie wam to działaćna różnych kontac, chyba że znajdują się na pierwszej konsoli gdzie pobrano dlc. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 No dobra, ale myślałem, by zrobić tak: Zakładam konto xxx, tylko do pobrania dodatku. Kupuję, pobieram, log out. Teraz mój kumpel, który się ze mną złożył, loguje się u siebie na to konto xxx i ściąga to na swój dysk. Tą samą operację powtarza trzecia i czwarta osoba, tym sposobem dzieląc się kosztami. Zadziałało by? Jak na moje powinno. bedzie wam to dzialac tylko na koncie xxx Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 (edytowane) Czyli można się złożyć na dwie osoby. Ściągamy na jednej konsoli i tam już gramy z innego konta, bo i tak działa z innych kont na tej samej konsoli, następnie ściągamy na drugiej konsoli z tego samego konta, z którego wcześniej ściągneliśmy i gramy na tym koncie. Warunek jest jeden, konto które kupiło dodatek musi być domyślnym kontem drugiej konsoli, żeby ten gracz mógł normalnie sobie GS zdobywać i nie musiał zakładać nowego konta tylko dla jednej gry. Edytowane 20 lutego 2009 przez raven_raven Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 wyłącz sobie filtr w opcjach to nie będzie śnieżył szkoda, że nie dali możliwości wyłączenia tego cholernego blura, który wszystko rozmazuje, w ogóle szczerze mówiąc jestem zawiedziony grafiką w tym GTA, a przedmioty tak niemiłosiernie się doczytują (mam grę zainstalowaną na dysku), że to jest jakieś nieporozumienie... Dokladnie doczytywanie to jakas masakra jest Leci cutscena, a w tle 10 metrow dalej doczytuje sie bydunek po 10 sekundach :E Fakt z samej plyty jest lepiej, ale nie zamierzam sluchac szumu wiatraka od ciezarowki, wiec przezyje Cytuj
nelson 4 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 jakis update sie pojawil czy ktos wie co zmienia ? Cytuj
wrog 608 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Pewnie cofa przypadkową cenzurę europejskiego wydania gry. Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Okazalo sie, ze TLAD ocencuzorowalo gre dosyc mocno, z tego co wiem ten patch przywraca normalnosc. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Za(pipi)isty jest Billy ;] Fajnie gada. Noo... A tego kolesia z wackiem to się nie spodziewałem O_o :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi