Skocz do zawartości

The Lost and Damned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I raczej nie ma szans żeby ten dodatek wyszedł też na ps3 ?
Nie po to MS zabulił koszmarne pieniądze - 50mln$, większe niż produkcja większości gier (wszystkich? nie wliczając promocji i tłoczenia, transportu itd.). Nie zdziwiłbym się gdyby to było GTA4:Stories (jak kiedyś LCS, VCS).
Opublikowano
W sumie to będzie takie GTA4:Stories. Zapowiedzianych zmian jest dużo, znacznie więcej niż by to miał być jedynie zwykły pack z ciuszkami.

Za rok pewnie wyjdzie turbo wersja GTA 4 ze wszystkimi dodatkami. ;p

Gość maciek88
Opublikowano

"... pokazanie Liberty City z całkiem innej strony"? :blink: A co z zapowiedzia, że dodatki do 'czworki' beda tym czym Vice City i San Adnreas były dla trzeciej czesci? Fakt że nic jeszcze nie jest przesądzone, ale ja liczę najbardziej na nowe miasto i jak mi tego nie dadza to zamiast punktow wyloze lache na ten dodatek.

Opublikowano (edytowane)

Z dyskiem 20 GB czuje się jak mały Gucio :/ Jeśli powiedzmy bym miał jedną grę zainstalowaną na dysk, i dodatkowo mapki z Halo i dwa dodatki do GTA, to już praktycznie nie wrzucił bym nic innego :/

A co do grania tym bikerem, to czuje że będzie fajny klimat ;] Szczególnie widać to na zdjęciu w którym jedzie kilku kolesi obok siebie ;]

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

Szkoda trochę że nie wyjdzie też na PS3 no ale cóż...

Ale nie ma się co martwić. R* wymyśli jakiś myk i tez będzie na PS3. Najwyżej wyjdzie na płytce jako pełna wersja. Cholera wie. Coś wymyślą... :D nie dadzą się wydymać. Sony tez kiedyś posmarowało kasą na którą część GTA.... miało być exclusivem i co? skończyło się na przesunięciu premiery względem innych konsol.... damy radę :D

ale muszę przyznać że temat DLC mnie kręci :)

Opublikowano

Właściwie to przecież nikt z nas nie wie na jakiej zasadzie jest ten exclusive dla X360. Nikt nie widział umowy na oczy podpisanej między MS i Rockstar, jakie są klauzule, itp. 50 milionów zielonych robi kolosalne wrażenie, ale wątpię w to żeby niezależny developer zamknął sobie furtkę do dodatkowej kasy od posiadaczy PS3. Może jest to exclusive na 6 miesięcy... Wydaje mi się że prędzej lub później dodatki pojawią się na PS3. Przynajmniej mam taką nadzieję...

A samo pojęcie exclusive ma różne oblicza - pamiętacie Yodę z SC4 jako postać tylko dla X360? Za 14 zł mogę grać zielonym knypkiem na konsoli Sony. Co z Bioshock na PS3 i tekstami producenta że daje nam możliwość zagrania w tę grę, bo jest ona super i że warto się z nią zapoznać (a sprawa jest jasna - macie kasę którą chcecie wydać na naszą grę, więc wam to umożliwimy).

Może głupio gadam i w ogóle, ale po prostu liczę na te same dodatki na plejeka.

Czego i sobie i Wam życzę :)

Opublikowano

Ciekaw jestem jak to będzie, że np. bede chciał z powrotem grać Niko, albo jeszcze nie ukończyłem gry i odpale sobie dodatek. Stawiam na to, że na początku będzie można wybrać sobie story, tylko czy podczas zwykłego bedą dostępne inne dodatki (nowe bronie itp). No zobaczymy jak to będzie wyglądać.

Opublikowano

Dawać ten dodatek ! Ukończyłem po kilku miesięcznej przerwie GTA po raz drugi i już liczę dni do lutego. Ech, żal trochę, że nie pociągną dalej wątku Nicko, bo ten przypadł mi najbardziej do gustu ze wszystkich serii.

Jak teraz grałem to zauważyłem, że w bodaj trzech misjach których się pojawia Johnny jego wątek się urywa i nie wiadomo co się z nim dzieje, więc pewnie w dodatku będą właśnie uzupełnienia tych zadań :]

Oby tylko znowu nie przesunęli premiery.