Opublikowano 14 marca 200916 l o co chodzi w tym osiagnieciu: "TLAD: Full Chat" ? bo mam z Terrym i Clayem po 100% respektu i ze mnie lubia a acziv nie wpadl wie ktos o co chodzi? Pisałem Ci na xo przecież . Jak wykonujesz misje to dzwoń po nich cały czas, albo rób Gang Wars-y a achiv wpadnie.
Opublikowano 16 marca 200916 l ok ostanie pytanie o achievementsie do dodatku jak trzeba walnąć 69 razy z pały to w w normalnej grze czy trzeba przez neta ?? aha i da się w opcjach spr. ile się ludków walnęło ?
Opublikowano 16 marca 200916 l statsy - score (chyba), na samym dole masz liczbę strąconych. osobiście zrobiłem to w singlowych wyścigach. mniej niż 30 minut i z głowy.
Opublikowano 17 marca 200916 l Wie ktos może czy jest jakis soundtrack z DLC, oprócz tego hiphopowego, bo ten mam, chodzi mi głównie o radio Broker?Nie moge nic na ten temat znalezć.
Opublikowano 17 marca 200916 l dlc wyjdzie też na PS3! http://www.ps3team.pl/?p=2614 premiera gry jest przewidywana w 2010, chodzi tylko o pierwsze dlc no (pipi)a, pewnie teraz każdy posiadacz PS3 sika ze szczęścia Jest jakieś potwierdzenie czy to jednak zwykła plota?
Opublikowano 17 marca 200916 l Khadgar, nie bój nic... wersja na PS3 to tylko kwestia czasu, zapewniam. Z góry uprzedzam, bo nie chciało mi się/nie miałem czasu, na czytanie 25 stron forumowych. Zdarza mi się notorycznie że gra potrafi w połowie misji się zawiesić( co gorsza na koniec też potrafi). Czy ktoś z was miał takie problemy czy to moje indywidualne cierpienia. Gra przez to wydłuża mi się niesamowicie i nie wiem czy mam oddawać płytę do regeneracji (wygląda nie najgorzej) czy to raczej wada DLC? liczę na pomoc pozdr.
Opublikowano 19 marca 200916 l Gra na dysku. Jest trudniej, wkrecam sie w klimat narazie. To, co drazni to dorysowania i dropy wieksze niz w GTA IV. :\
Opublikowano 19 marca 200916 l Cache nie skasuje saveow? A podstawki nie usune bo ta konsole szlak trafi, jak z dysku chodzi to sie mniej grzeje.
Opublikowano 19 marca 200916 l Niestety cos jest nie halo z dodatkiem, przy podstawce na hdd gra gubi tekstury niemilosiernie, za kazdym razem jak jechalem przez Booth Tunnel to w pewnym momencie znikalo wszystko i jechalem po nicości :o
Opublikowano 20 marca 200916 l Cache nie skasuje saveow? A podstawki nie usune bo ta konsole szlak trafi, jak z dysku chodzi to sie mniej grzeje. Cashe to tylko aktualizacje jakie pobierasz do gier z live.
Opublikowano 21 marca 200916 l Czy dodatek dalej jest wolny od blokady regionalnej ? i czy działa on gdy nie jestesmy podpięci do XBL ?
Opublikowano 22 marca 200916 l czy posiadając dodatek Lost and Damned i grając Nico mamy dostęp do nowych utworów w stacjach radiowych ?
Opublikowano 22 marca 200916 l Tak, ale rzadziej się trafiają, szkoda tylko że Niko nie ma dostępu do nowych motorów.
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor Niestety cos jest nie halo z dodatkiem, przy podstawce na hdd gra gubi tekstury niemilosiernie, za kazdym razem jak jechalem przez Booth Tunnel to w pewnym momencie znikalo wszystko i jechalem po nicości :o A to już występowało w podstawce.
Opublikowano 23 marca 200916 l Usunalem gre z hdd i jest o wiele lepiej, ten tunel podziemny juz nie znika, gra w ogole jakby mniej tnie - dziw nad dziwy, ale to zadzialalo. Dzieki za rady. Btw. nie ma chieva za 12 wyscigow? Wygralem wszystkie i nic. W ogole jest jakas lista achievow do L&D z opisem PL itp.? Rzuccie linkiem chlopaki.
Opublikowano 23 marca 200916 l Pytanie odnośnie dodatku, jak go kupie i np. po jakimś czasie będę chciał go usunąć to można bez problemu ściągnąć go jeszcze raz z XBL?
Opublikowano 23 marca 200916 l Tak, dodatki ściągane z MP są przypisane do konta, czyli będziesz mógł pobrać ponownie. Za free, oczywiście.
Opublikowano 24 marca 200916 l Co Senti miał na myśli, że w tym dodatku jest gorsza oprawa, wtf ? przecież to te same miasto co w GTA IV, może chodzi o te nowe miejsca, czy jak ?