paschu 0 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 ...a ja wam powiem że uległem hype'owi, i ...niestety się trochę zawiodłem. ad1)John Kleibniz czy jak mu tam ? WTF! Ja chce założyć dresy wejść do szybkiej fury i wyciągnąć Uzi ! Dla mnie Nico Belic to jedna z najlepszych postaci w jaką mogłem zagrać, ogromnie charyzmatyczna, z poczuciem humoru, ma w sobie tą iskrę słowiańskiej duszy. Nie wiem, ale jak chodzę tym metalowcem to albo mam zamiar popełnić samobójstwo, albo rozwalić tą całą ich spelunę. Zupełnie nie moje klimaty. ad2) Odtwórczość. Lepiej się bawiłem z przy podstawce, akcje z irlandczykami naprawdę pozwalały mi się w czuć jakby to się działo naprawdę, fabuła również bardzo mnie wciągnęła, w Lost and Damned już mnie tak to nie kręci... Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 A mnie wrecz przeciwnie! Znowu zlapalem bakcyla, musze ja zrobic na 100 %, dla mnie dodatek wart i 150 zl. AAAAAAAA! Genialna rzecz. Na liczniku 15h50min, wlasnie wzialem sie za mewy, rozwalilem juz 15, ihahahaha, z poradnikiem szybko idzie. Masakra, ahahahahaha! Jeszcze cholerne 35 mew. :\ Cytuj
Johnny321 0 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 ja jeszcze przechodzilem wszystkie czesc gta tak aby bylo zero missions failed ale to takie moje zboczenie. rozwalilem mewy na dzien dobry - jeszcze przed misjami glownymi ale zadnego bonusa nie dostalem ale 100% zrobie na pewno. teraz wyscigi Cytuj
Jared 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 E, u Was też tak jest, że komórka wydaje się jakaś mniejsza, wtf ? strasznie nieczytelny tekst jest, nawet jak ustawie czcionkę na większą, w podstawce GTA IV czegoś takiego nie było, tekst był czytelny nawet bez ustawiania na large Odpisze mi ktoś na moje pytanie z mojego posta #517 ? Jedynie co narazie zauważyłem to jakieś słabsze efekty są jak leci deszcz, ale już dawno nie grałem w podstawkę to może się mylę. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) E, u Was też tak jest, że komórka wydaje się jakaś mniejsza, wtf ? strasznie nieczytelny tekst jest, nawet jak ustawie czcionkę na większą, w podstawce GTA IV czegoś takiego nie było, tekst był czytelny nawet bez ustawiania na large A na czym grasz? Ja mam TV 26 cali i nie mam z tym problemów (siedzie od niego jakieś 1.5m) i nawet ich nie powiększałem. Odpisze mi ktoś na moje pytanie z mojego posta #517 ? Jedynie co narazie zauważyłem to jakieś słabsze efekty są jak leci deszcz, ale już dawno nie grałem w podstawkę to może się mylę. Grafa jest ta sama, tylko filtr jest, weź go wyłącz w menu i będzie identycznie (mi tam nieprzeszkadza i nadaje fajny klimat - od razu wiem, że gram w TLAD). Jak ktoś dawno nie odpalał, to może mu się wydawać, że jest lepsza czy tam gorsza grafa. Edytowane 28 marca 2009 przez Dark AlexX Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Grafa jest lepsza, a mianowicie, framerate trzyma zdecydowanie lepszy poziom niz w podstawce, dużo rzadziej zwalnia.Proponuje pograc godzinke w podstawke i odpalic DLC, nie trzeba sie przyglądać żeby zauważyc różnicę. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Cały czas gram teraz w podstwkę i serio nie widzę różnicy, chyba dlatego, że nie zwracam na ten element za bardzo uwagi. No ale i tak pisałem o wyglądzie - nie o animacji. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Hmm...tak się składa, że animacja to jeden z elementów ''wyglądu''. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 ...a ja wam powiem że uległem hype'owi, i ...niestety się trochę zawiodłem. ad1)John Kleibniz czy jak mu tam ? WTF! Ja chce założyć dresy wejść do szybkiej fury i wyciągnąć Uzi ! Dla mnie Nico Belic to jedna z najlepszych postaci w jaką mogłem zagrać, ogromnie charyzmatyczna, z poczuciem humoru, ma w sobie tą iskrę słowiańskiej duszy. Nie wiem, ale jak chodzę tym metalowcem to albo mam zamiar popełnić samobójstwo, albo rozwalić tą całą ich spelunę. Zupełnie nie moje klimaty. ad2) Odtwórczość. Lepiej się bawiłem z przy podstawce, akcje z irlandczykami naprawdę pozwalały mi się w czuć jakby to się działo naprawdę, fabuła również bardzo mnie wciągnęła, w Lost and Damned już mnie tak to nie kręci... Wszyscy co tu napisales jest dla mnie zaleta Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 amerykanie to zawsze mają najlepiej... fuck http://img.photobucket.com/albums/v238/Ian...13091344-00.jpg a recenzenci chyba znowu dostali prezenty http://media.gtanet.com/images/5681-gta-iv...amned-event.jpg Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 jakieś wiarygodne źródło? photoshop + dostęp do odpowiednich usług i też mogę sobie taki pakiet stworzyć Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 co do pierwszego to na 100% nie fake, można to kupić na ebayu. co do drugiego to choi wie, ale wygląda fajnie Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Rozumiem, że, podobnie jak w przypadku innych gier, kupując GTA:LaD na koncie USA, będzie działała z płytką europejską. Czy mam rację? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Jednak jestem geniuszem... http://kotaku.com/5210776/lost--damned-sel...-million-copies poszlo 1mln L&D... co oznacza ok. $20baniek revenue, a co za tym idzie na teraz M jest tylko 5 baniek na minusie, wiec jest duza szansa, ze po pierwsze drugi dodatek sprzeda sie lepiej, a po drugie, ze jeszcze na pierwszym wyjda na plus, do tego nalezy dodac, promocje i ilosc sztuk sprzedanych wiecej dzieki tej inwestycji i sie okazuje, ze dobrze prawilem mowiac, ze 50 baniek nie zostalo wyrzuconych w bloto Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Jeszcze jest możliwość aby na PC wydać. Też im trochę do kieszeni wpadnie. Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Pewnie było xxx razy. ale czy za te pkt moge kupic cokolwiek na Marketplace czy tylko TLAD. Już raz je kupiłem, ale kupilem za nie właśnie TLAD i nie wiem czy działają takl jak mysle. http://www.game.co.uk/Xbox360/Hardware/Acc...ommended=SEARCH Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 no raczej cokolwiek... w koncu dodajesz 1600MSP na konto Cytuj
ATG 1 Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 LOST & DAMNED RELEASE PS3 DATE REVEALED? http://www.gamingfront.net/news/571/lost-d...-date-revealed/ Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Byłoby super. O fck, przecież ja sprzedałem GTA IV Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Jestem w identycznej sytuacji , może trzeba będzie wrócić do tej pozycji, zwłaszcza że teraz ma jeszcze trofea .... . Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 10 maja 2009 Autor Opublikowano 10 maja 2009 PSW znowu w akcji, ciekawe czy i tym razem trafią kulą w płot podobnie jak poprzednio (za wyjątkiem trofeów ): http://www.psxextreme.info/index.php?showt...p;#entry1479613 Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 18 czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 czerwca 2009 Na Markietplejsie pojawił się kilka dni temu temat do kupienia za 250 punktów i jak widać to porażka jakich mało, tak więc Słupek, nie, nie opłaca się go kupować . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi