Skocz do zawartości

The Lost and Damned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie sienad tym zastanawiam, bo trochę zdaje się, że grafika brzydsza.

Ogólnie fajny klimat, wszędzie pełno ćpania - w fajnym towarzystwie musza się ludize z R* obracać, że tak ładnie wszystko odwzorowują :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Obadał już ktoś na PS3 te dodatki? Poprawili coś grafike (np. AA) lub przynajmniej framerate czy nadal lipa jak w podstawce na PS3?

E: Właśnie zobaczyłem, że DLC zaliczyło obsuwę przez SCEE.

Edytowane przez Emet
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja swoja kopie gry juz odebralem i wykonalem 1-sza misje z epizodu pierwszego :) trophy wpadlo

zaluje ze musze isc juz spac, zwlaszcza ze po raz kolejny usiade do tej gry za 22 h :/

Opublikowano

niczego nie ma. Jest tylko maly obrazek tego znanego juz wszystkich obrazka "ala jamajka" :)

727096gta5-23fbc7d159.png

gra chodzi fajniej, wyraźnie płynniej! Wsłu(pipi)ę się w audycje Fernando Martineza z Vice City FM!

Nico przy Johnny'm K. brzmi jak gay! ;)

Opublikowano

Już po zainstalowaniu patcha do podstawki w zauważalny sposób został poprawiony framerate. Nie mogąc doczekać się na episodes from liberty city uruchomiłem gta4 i po prostu czy tego chciałem czy nie rozpocząłem wątek fabularny po raz kolejny. Początkowo ja także śniłem o natywnym 720p ale mało to prawdopodobne, dodatki z psstore wymagają podstawowej wersji gry ale fakt to wystarczyło by abym zakwiczał z radości.

Opublikowano

Właśnie a na czym polega to, że muszę mieć podstawkę w przypadku ściągnięcia z PSS? Przypuśćmy, że kiedyś kiedyś miałem gta4 ale zgoliłem. Teraz mam skąd pożyczyć. I co? Za każdym razem by uruchomić, któryś z dodatków muszę włączać najpierw oryginalne gta4?(z płyty)

Opublikowano

Tak.

Włączasz GTA4 z płyty i po wgraniu wybierasz co chcesz odpalić. To znaczy który dodatek czy podstawkę.

Szczerze dla mnie ta opcja była wygodniejsza niż jakbym miał dodatki na płycie. Bo zawsze można wybrać pomiędzy dodatkami a i podstawką.

Opublikowano

Mi zainstalowały się bez problemu. Mamy z tego samego miotu :). Ja miałem natomiast problem z ich odnalezieniem po uruchomieniu GTA4

Spróbuj moze odpalić GTA i ściągnąć tego patcha. Ja w sumie pierw zainstalowałem i potem dopiero ściągnąłęm ale może to pomorze...

Opublikowano

Zaraz się wku.rwie.

Czy tylko ja mam problem z zainstalowaniem tego dodatku? Wyskakuje mi przy 14% "Błąd podczas instalacji 80029564".

Co robić.

Mi zainstalowały się bez problemu. Mamy z tego samego miotu :). Ja miałem natomiast problem z ich odnalezieniem po uruchomieniu GTA4

Spróbuj moze odpalić GTA i ściągnąć tego patcha. Ja w sumie pierw zainstalowałem i potem dopiero ściągnąłęm ale może to pomorze...

Ściągnąłem jeszcze raz i wszystko śmiga. Widocznie awaria prądu podczas pobierania namieszała.

Opublikowano

Ma ktos jakies porady jak skutecznie uciekac przed policja? Mam kolejna misje, w ktorej musze to zrobic i jest niezla padaka.

teraz przechodze misje od Elizabethy - musze odebrac ta laske z lotniska

Niby tylko 3 gwiazdki, a uciec ciezko.

Opublikowano

uciekaj tak samo jak na filmach. częste zmiany kierunku jazdy, nagłe skręty, boczne uliczki, alejki. w międzyczasie ofkors strzelasz w opony. zgubisz kontakt wzrokowy z glinami to jesteś w domu. ukryjesz się w jakieś alejce i obserwujesz radar gdzie są radiowozy. też się troszkę namęczyłem z tą misją ale nic aż tak trudnego. dynamika to podstawa. unikaj autostrad a jak już to często używaj zjazdów i poluj na P'n'S.

Opublikowano

Po prostu jedź przed siebie i się nie zatrzymuj, na motorze bardzo łatwo wyjechać poza okrąg poszukiwania. Najlepiej kierować się na jakąś inną wyspę. A jak wszystko zawiedzie:

Paint&Spray to the rescue :potter:

Opublikowano (edytowane)

Jest genialny sposób na Policję w GTA. Grunt to obserwowanie koloru gwiazdek, czy nas widzą czy też nie. Jeżeli nas obserwują że jedziesz przykładowo na północ, pada w radiu komunikat i wyślą w tamtym kierunku posiłki. Dlatego dalsza jazda w tamtym kierunku nie ma sensu bo zaraz tam aż zaroi się od światełek. Dlatego gdy zjedziemy im z oczu (szare gwiazdki) warto skręcić na wschód lub zachód i próbować wyjechać poza okrąg poszukiwania. Zawsze tak robię.

Jest jeszcze sposób na metro, po prostu wjeżdżasz i pędzisz niezauważony poza okrąg. Trzeba tylko uważać na stacjach, bo mogą nas zauważyć. Da się tym sposobem uciec nawet przy 5 gwiazdkach.

A, jest jeszcze sposób na powolne i przepisowe ruszanie nowo skradzionym wozem. Tylko trzeba uważać, żeby radiowóz zbyt mocno się nie zbliżył do nas zwłaszcza od strony, która ma wybitą szybę (!). Ale to wymaga dużo cierpliwości i dobre odczytywanie tego co znajdziemy na radarze.

Edytowane przez t3xz
Opublikowano

Obadał już ktoś na PS3 te dodatki? Poprawili coś grafike (np. AA) lub przynajmniej framerate czy nadal lipa jak w podstawce na PS3?

E: Właśnie zobaczyłem, że DLC zaliczyło obsuwę przez SCEE.

TLAD juz obadalem tak ze moge ci powiedziec ze gra zyskala na plynnosci ale teraz pop up jest podobny do wersji z Xboxa, cos za cos ( no moze mniejszy , na xklocku auta pojawiaja sie kilka metrow przed toba ) . To o czym pisze odnosi sie do wersji gry zakupionej w sklepie czyli dwa epizody na jednej plytce.