bajej 28 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Za bardzo nie siedze na XTC, nie wiem co dobre w tych okolicach, ale postanowilem zalozyc temat o Faithless. Lubicie? Co myslicie? :> Imo fajnie, a klasyki jak God is a DJ i Insomnia zawsze dobrze sie slucha ;] Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 W remiksach tak, w oryginale nie. Cytuj
wlad 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 no to cos czuje, ze bedziemy mieli wysyp tematow o producentach/ dj'ach... kto nastepny ? Angelo Mike ? Cytuj
bajej 28 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2008 jak nie, to skasowac nie obraze sie :] Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 No z angelo to taki producent, ze ho ho. Cytuj
wlad 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 o producentach dj'ach" napisalem. poza tym nie musialem tego tak do konca na powaznie traktowac... ; ] Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Za bardzo nie siedze na XTC, nie wiem co dobre w tych okolicach, ale postanowilem zalozyc temat o Faithless. Lubicie? Co myslicie? :> Imo fajnie, a klasyki jak God is a DJ i Insomnia zawsze dobrze sie slucha ;] Kiedys nie mialem do nich przekonania, jednak po kilku kawalkach ktore uslyszalem u kumpla (fana) uwazam ze naprawde warto posluchac, zaj.ebisty klimat, swietna produkcja no i milo sie slucha. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Miałem przyjemność słuchać/szaleć na żywca na Open'erze. Masakra. Parę fajnych utworków mają. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Parę fajnych utworków mają. No wlasnie, i to chyba wyczerpuje sprawe w ich wypadku. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 No i po temacie. Pare fajnych utworków mają. Aczkolwiek lubie ich styl. Kilka perełek, reszta jest miła dla ucha jednak nie mój typ muzyki. Cieszy to, że eksperymentują z muzyką, a nie grają jednym gatunkiem. Jak dla mnie zespoł ciekawostka i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi