Opublikowano 27 sierpnia 200816 l We've been hearing for months that Max Payne 3 is in the works, but this month we got something a bit juicier to add to this rumor: Original Max Payne developers Remedy Entertainment are currently too busy working on Alan Wake to even consider developing the new Payne sequel. Instead, the next-gen noir shooter will be handled by the same internal Rockstar team that created The Warriors. EGM zdobył informacje na temat świeżych tytułów od Rockstar. Według magazynu aktualnie w produkcji są nowy, ekskluzywny tytuł dla konsoli PlayStation 3, a także... kolejna odsłona serii Max Payne! Gra nie trafiła jednak pod strzechy twórców dwóch poprzednich odsłon, Remedy Entertainment (aktualnie pracują oni nad Alan Wake), ale jednego z wewnętrznych oddziałów wspomnianej na początku firmy. Studio to znane jest między innymi z niezłego The Warriors na poprzednią generację konsol, więc powinniśmy liczyć na porządne odnowienie przygód bezwzględnego gliniarza z Nowego Jorku. http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3169615 http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4745,0,Nowy...e_w_drodze.aspx Jeśli EGM tak pisze, to coś musi być na rzeczy.
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Ostatnio w radiu, nawet coś mówili, że tworzą 3 część Max Payne. W sumie tylko tyle, że jest w produkcji...
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l No i za(pipi)iście.... Nie mogę się doczekać...Tylko co do Developera to nie wiem czy się cieszyć czy nie...;/.No bo Rockstar Toronto to dobry ale w sumie nie doświadczony zespół.Ale w końcu to Rockstar więc Crapa nie będzie..
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l dokladnie rocksar to zaufana marka, mam nadzieje ze wezma po trochu z innych swoich tytulow i ze bedzie troche skradania jak w manhunt a fizyka przedmiotow i inne (pipi)ki na wzor nowego GTA.
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Ja wiem jedno - to będzie za(pipi)ista która znów mocno zatrząśnie segmentem gier akcji.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l A samo Rockstar coś mówiło? Bo inaczej nie uwierzę, byłoby zbyt pięknie...
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l "EGM zdobył informacje na temat świeżych tytułów od Rockstar" Jeśli Rockstar samo potwierdzało to nie wiedziałem.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Na co to wyjdzie? Może to będzie ten exlusive na ps3 8) (chyba tego nie zaprzeczyli)
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Wypluj te słowa ! :wkurzony: A serio, bardzo mi się marzy nowy MAX w wersji na X360 :evil:
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Na co to wyjdzie? Może to będzie ten exlusive na ps3 8) (chyba tego nie zaprzeczyli) :lol3: Pomarzyć każdy może.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Exlusivem dla PS3 będzie zapewne "L. A. Noir", "Max Payne 3" będzie dostępny na pewne na trzech najpotężniejszych platformach: PS360 i PC. I raczej nie ma się o co sprzeczać, fanboye obu stron.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Więc dla wszystkich co mają wątpliwości - to jest pewne. Max Payne 3 zobaczymy zarówno na X360 jak i PS3. Inny tytuł Rockstara dostanie status exclusive, jako rekompesate za te dodatki do GTA IV.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l ale moze jakies sznurki na potwierdzenie? Bo fajnie sie czyta ale za tydzien jakis penis powie ze shenmue3 i max payne 3 nigdy nie wyjda i po imprezie.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l cos poza strzelaniem i bullet time, gra bedzie oferowala cos dodatkowego? Cofniecie czasu? Bo ostatnio to sie staje modne - DN3d, Braid, Full Auto, POP,itp
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Klimat, którego uwierz mi, ze świecą by szukać w dzisiejszych produkcjach. Do tego naprawdę przyzwoita fabuła, lokacje zwalające z nóg ("Ragnarok" z jedynki, i "Park Rozgrywki" z dwójki rządzą!) i "czas kul", który jest naturalną, a nie wciśniętą na siłę rzeczą. I do tego wszystkiego, gra jest bardzo brutalna (realistycznie: ciała nie znikały, a krew zostawała na ścianach i podłodze) i dorosła. Znajdziemy w niej narkomanów (ze strzykawkami), dziwki ciągnące loda i morderstwo dziecka. Kultowe pozycje, zarówno jedynka, jak i dwójka.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l MP to zapipista seria, już dawno temu słyszałem że kontynują ale dopiero teraz brzmi to sensowniej niż zwykła plota... PS. Gra wymiatała klimatem a nie rozwiązaniami więc tego bym szukał w trójce
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Cieszę się i to bardzo. Tak jak poprzednicy mówią seria charakteryzuje się niesamowitym klimatem, przesiąkniętym brutalnością i zepsuciem. Takiego klimatu o takiej sugestywności nie ma żadna inna gra. Oby tylko tak pozostało bo o gameplay jakoś się nie boję.
Opublikowano 1 września 200816 l Aż podskoczyłem z radości. W 1 i 2 zagrywałem się godzinami : ten klimat , ta akcja, poschizowane sny itd. Klimatem max payne'a można by obdzielić ze 4 inne gry.
Opublikowano 3 września 200816 l MP to zapipista seria, już dawno temu słyszałem że kontynują ale dopiero teraz brzmi to sensowniej niż zwykła plota... PS. Gra wymiatała klimatem a nie rozwiązaniami więc tego bym szukał w trójce Ten KLIMAT Max Payne'a... ołłłł szit Jeżeli chodzi o klimat to chyba najlepsza gra w jaką grałem.Może oprócz Vice City. Ja to bym sobie życzył w nowym Maxie takiego systemu zniszczeń jak w Black albo Battlefield : Bad Company.Przydałby się też jakiś chory klimat(jacyś walnieci na łeb ćpuni, albo idziesz korytarzem a psychole próbują zgwałcić dziewczynę pomagasz jej albo wykonując misję widzisz kilku kolesi okradających kogoś pomagasz mu) podaje takie przykłady ale akurat podobał mi się słynny "Good Citizen Bonus" w Vice City.Oczywiście w MP chciałbym żeby to było tylko jako takie smaczki.Nie jakiś wyznacznik fabuły....No i fajne też by były jakieś retrospekcje z życia Maxa.Mogliby też wyjaśnić przeszłość Mony Sax.(Chyba że była ale gdzieś mi umkneła bo bynajmniej sobie nie przypominam )
Opublikowano 18 października 200816 l Mi się tam wydaje, że Max Payne 3 nie odniesie sukcesu, kupią go tylko fani, bo będą ciekawi dalszej fabuły i nowych rozwiązań (o ile jakieś będą ) Nie żebym nie chciał sequela, sam kiedyś łupałem na PC w Maxy, no ale dziś hmmm. Nie wiem czy to będzie ten sam Max, jedyne czym może powalić to fizyka i zniszczenia otoczenia. Tego jestem ciekaw. No ale same strzelanie dziś chyba już nie będzie takie same. Wogóle to jak miałby wyglądać tryb multi? 16 czy 8 typa z bullet time, no sorry. Już wolałbym Maxa z mniejszą ilością strzelania a bardziej przygodowego (szerokie pojęcie, w sumie sam nie wiem w jakim kierunku miałby iść. może coś a la Fahrenheit) Troszeczkę zmieniłem zdanie - jednak jestem trochę ciekaw tego MP3, jeśli dodadzą coś świeżego (w gameplayu) nie tylko względem dwójki to kupuje na pewno! Edytowane 23 marca 200916 l przez Jordan23Carolina
Opublikowano 18 października 200816 l Wiesz ze w Fearze jest taki tryb Slow Mo cos tam i mozna uzyc "bullet time" jesli sie go wezmie na pare sek, calkiem fajnie to wyglada.
Opublikowano 18 października 200816 l Wiesz ze w Fearze jest taki tryb Slow Mo cos tam i mozna uzyc "bullet time" jesli sie go wezmie na pare sek, calkiem fajnie to wyglada. No i w multi sprawdza się to całkiem dobrze.