Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Cenega widać nie śpieszy się z polskimi napisami dla konsol... niech się nie spieszy - ceny spadają a ja kupię dopiero gdy będzie po polsku ... Wpis. Czekam na wersje PL na x360, preorder anulowalem swego czasu. 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Prawda to, że Singiel trwa ok 12 godzin? Bo właśnie do mnie leci a chce skończyć przed środowym wyjazdem Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Gra jest idealna do masterowania, także szkoda by było przez nią przebiec ;] Edytowane 28 lipca 2012 przez [InSaNe] 2 Cytuj
koso 114 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 No i wreszcie oficjalnie - polskie napisy do Maxa pojawią się w przyszłym tygodniu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Brawo, zajęło im to tylko 3 miesiące. :ph34r: 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Napisy dostępne już na ps3 zobaczcie czy na xboxach tez Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 kierwa, że też musiałem kupić kloca w wersji star wars ;/ Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 na ps3 już są nie wiem jak na xboxie Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 na xboxie na dzis dzien, nie ma napisow dalej Cytuj
milekp 78 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 wybaczcie pytanie o to samo - są napisy, bo nie wiem czy już kupować czy nie? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 nie, nie ma. mają pojawić się z następnym update'm, który zapewne będzie jeszcze w tym miesiącu wraz z wypuszczeniem kolejnego dlc. jeżeli będą już napisy to na bank ktoś tutaj o tym wspomni. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 kolejny darmowy dodatek w drodze. 28'ego dostaniemy Disorganized Crime Pack. zawartość - nowa mapka oparta na Hoboken, tryb Noire czyli czarno-biała grafika, nowe modyfikacje do Arcade a także tryb gdzie będą się liczyć tylko headshoty. całość - http://www.rockstarg...me-pack-dl.html jest również nadzieja, że będzie update który dorzuci polskie napisy. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 klimat noir w singlu będzie fajny+darmowa mapa szkoda że tak mało osób gra w multi jest naprawdę dobre Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 jest update z napisami. waga 12 mb. dodatkowo między innymi w arsenale w multi widać od razu lvl posiadanej broni. jakość tłumaczenia może być, wygląd czcionki i ogólna prezentacja ujowa jak dla mnie. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 (edytowane) Wczoraj właśnie skończyłem maxa payne'a 3, gra dobra, ale nie urwało mi dupy, bardzo dobra muzyka, historia tez fajna (momentami troche naiwna) ale ogólnie gra zostanie u mnie na półce, 8/10 trochę sterowanie mnie irytowało ale do przezycia. dla fanów serii must have, dla ludzi nie jarających się strzelankami tpp niech sobie poczekają jak stanieje. ja polecam. właściwie to chyba pierwsza gra wtym roku na konsole przy której spędzięłm więcej niz 30 minut przy jednym podejściu, naraz lyknołem chyba 7 rozdziałów. Edytowane 24 sierpnia 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Obawiałem się nowego klimatu, lecz zmiana miejsc z zaśnieżonej Ameryki na brazylijskie slumsy to strzał w 10tke. Nowy Max wciągnął mnie tak samo jak obie poporzednie części. Na szczególną uwagę zasługuje muzyka podczas akcji na lotnisku(!) gdzie liczyć trzeba się z każdym nabojem(!!!). Miazga. Zazdroszczę tym, którzy jeszcze nie grali. Błędem jest odkładanie jej na kiedy indziej. 2 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Czy do multi jest jakiś online pass? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 nie. jedynie R* Pass do wszystkich dodatków. btw jest weekend z podwójnym XP. jak ktoś potrzebuje 50 lvl albo ma ochotę wbić nową legendę to ma teraz dobrą okazję. 1 Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 In preparation for next week's release of the Hostage Negotiation Pack, a new automatic title update is now available for Max Payne 3 on PlayStation 3 and Xbox 360 (it will be available for PC users later this afternoon). This update also addresses some technical issues including the following: General improvements to multiplayer, improving overall stability and matchmaking efficiency Added the option to copy one of your Loadouts into an empty custom slot Fixed an issue where wins and losses were reported incorrectly on leaderboards Fixed an issue where explosive kills were not working as intended in Arcade Mode Fixed an issue where newly created Crews and Emblems would not always appear in-game Fixed an issue where dual wielding the PT92 and .38 revolver and firing until the ammunition runs out could cause the weapons to jam http://www.rockstargames.com/newswire/article/45781/max-payne-3-title-update-now-available-for-download.html Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 ma ktoś Maxa z games on demand? jak rozwiązali brak drugiej płyty|? podobnie jak w LA Noire? Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Mam pytanie. Grając w Maxa dosyć często powtarza mi się glitch gdzie chowając się za osłoną w pewnym momencie postać się zacina i nie da się dosłownie nic zrobić. Czy to jest jakiś znany błąd? Czy może mam wyjątkowego pecha że akurat zdarzyło mi się to kilka razy podczas całej kampanii? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Mam pytanie. Grając w Maxa dosyć często powtarza mi się glitch gdzie chowając się za osłoną w pewnym momencie postać się zacina i nie da się dosłownie nic zrobić. Czy to jest jakiś znany błąd? Czy może mam wyjątkowego pecha że akurat zdarzyło mi się to kilka razy podczas całej kampanii? Pech. Mi się zaciął tak dwa razy, z czego raz się "wyswobodziłem". Najgorsze było, jak cisnąłem w trybie "hardkorowej jednej minuty" i wpadłem pod kładkę. ffuuuuuuuu Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Zacząłem dziś Max'a 3. Niestety muszę stwierdzić, że nie spełnia moich oczekiwań, a wręcz wkurza na wielu płaszczyznach. Po pierwsze to o czym wspomniał Barcelona Fan. No kierwa, 21szy wiek a ci mi tu wyjeżdżają z takim bugiem. Nie chodzi o to, że jestem w 4ym chapter'ze i Max znieruchomiał już z 10 razy. Chodzi o to, że nic z tym nie zrobiono. W dobie patchy i update'ów taki feler? Niedopuszczalne. Po drugie poruszanie się Max'em. Myślałem, że nie spotkam się już ze sterowaniem z Red Dead Redemption. Tutaj znów mamy wychylenie analoga z opóźnioną reakcją postaci. W wielu momentach drażni to niesamowicie bo graczowi zależy na czasie, na dynamice, a tu musimy mieć do czynienia ze ślamazarnym reagowaniem na komendy. Po trzecie...idź pan do boru z tym cover systemem. Niby taki sam jak w RDR, ale strasznie frustrujące jest krycie się po to by być trafionym 3ema z 5iu wystrzelonych przez wroga pocisków. Idę do przodu, ale jakoś mi nie podchodzi nowy Max. Sprawdza się to, że RDR był odosobnionym przypadkiem kiedy dobrze się bawiłem przy grze od Rock Star. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi