Opublikowano 23 maja 200915 l Pamiętajcie, że ostatnie zapowiedzi to były: soda i MGS iPhone, czego nikt się nie spodziewał, więc nie przesądzałbym, że już "wszystko jasne".
Opublikowano 23 maja 200915 l tym bardziej ze nazwa existence zostala zarejestrowana we wrzesniu zeszlego roku... -_-
Opublikowano 27 maja 200915 l http://www.ps3site.pl/famitsu-uchyla-rabka...988/#more-17988 Famitsu ale kicha :closedeyes:
Opublikowano 27 maja 200915 l DJ1988---> a już myślałem, że sobie jaja robisz . Ale faktycznie na wiadomej stronce można zobaczyć tę buźkę. Kurde, Kojima znowu mąci. Przecież to jak w mordę strzelił Big Boss. Edit. No a jednak wg. Famitsu to nie Big Boss. Edytowane 27 maja 200915 l przez Kris Blake
Opublikowano 27 maja 200915 l Solidus miał opaskę na drugim oku. Na tym (prawym) miał Big Boss Edytowane 27 maja 200915 l przez konrado0905
Opublikowano 27 maja 200915 l Sklonowali Liqida? Ciekawe czy bedzie bez ręki xD W sumie to może być każdy. Edytowane 27 maja 200915 l przez Kyo
Opublikowano 27 maja 200915 l Jak będzie to EX na PS3 a coś czuje, że dalej będzie to musimy się przygotować na ? na polski dubbing:), albo inaczej na import nowego MGS pozdro
Opublikowano 27 maja 200915 l na razie cieszę się z faktu,że najprawdopodobniej szykuje się nam ekskluzyw na PS3,reszta już mniej pozytywna-jeśli tłumaczenie jest dobre i to nie Big Boss,a akcja ma się dziać po MGS4 to aż mnie ciarki po plecach przechodzą na co tym razem wpadł Hideo i jak znowu postawi cały sceneriusz do góry nogami by wcisnąć tam tego nowego klona....
Opublikowano 27 maja 200915 l balon nie kracz z tym dubbingiem :< ehhh hideo potrafi podnosic cisnienie... btw. jesli tlumaczenie jest ok to, to nie moze byc klon, ale pozostaje pytanie kto to? a moze liquid jednak zyje gdzies tam w spiaczce?
Opublikowano 27 maja 200915 l jak zwykle tajemnice i kombinacje, i przez rok bedziemy sie zastanawiac kim jest stary facet ja tylko zaluje jednego - ze snake w mgs4 wyglada jak stary fagas z wąsami a nie tak jak na tym obrazku ! typek z tego obrazka to stary ale jary madafaka i fajnie wyglada, a wąsaty dziadzia snake mi sie nie podoba od samego poczatku no obczajcie to , ktory jest lepszy? (nawet jesli ten nowy to nie snake , to chodzi i o sam design) Edytowane 27 maja 200915 l przez Yano
Opublikowano 27 maja 200915 l Nowy MGS, a prawdopodobnie dwa nowe MGS (PS3 i PSP). Tego sie nie spodziewałem, ale w dobie kryzysu nie dziwi tak szybkie wydanie kolejnego MGS. No to czekam na konferencje Konami i pierwszy trailer :] PS. Nowy MGS tylko na PS3?
Opublikowano 27 maja 200915 l a może to otacon? tylko stał sie przekozakiem, nie wiem wszczepili mu geny snake'a czy cus ;d w koncu otacon jako jedyny był w mgs1, mgs2 i mgs4. podobny nawet
Opublikowano 27 maja 200915 l nawet,nawet.... Ja jednak nadal czekam na pewne tłumaczenie skany famitsu,w chwili obecnej myślę,że Raidenem pokierujemy w przyszłości,a w przeszłości Big Bossem - to by pasowało do tego,że nowy MGS ma się rozgrywać w kilku liniach czasowych Edytowane 27 maja 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 27 maja 200915 l jak to nie Big Boss to kto inny? Tylko on miał opaskę na prawym oku... Może to jego klon? PS Wyobrażacie sobie Otacona biegającego z karabinem? Edytowane 27 maja 200915 l przez Merson
Opublikowano 27 maja 200915 l Kiedyś były newsy o jeszcze jednym prequelu.I chyba niedługo znowu zostanie zapowiedziany Big Boss wygląda za(pipi)iście
Opublikowano 27 maja 200915 l >.< zbiorowej paranoi ciag dalszy... na tych skanach z famitsu widac tez inne literki http://img43.imageshack.us/my.php?image=skan3.jpg http://img43.imageshack.us/my.php?image=skan2.jpg http://img154.imageshack.us/my.php?image=skanu.jpg A[?], O... w sumie to bedzie juz: 5 E 3 e P R A O ?
Opublikowano 27 maja 200915 l jak to nie Big Boss to kto inny? Tylko on miał opaskę na prawym oku... Może to jego klon? PS Wyobrażacie sobie Otacona biegającego z karabinem? A wyobrażałeś sobie Sasakiego jako męża Meryl? W sumie jak pomyślę, że ten koleś może być Otaconem to mi się śmiać chce, ale u Hideo wszystko jest możliwe i nie można tego wykluczyć.
Opublikowano 27 maja 200915 l Czemu nikt tego: nie skomentował? Widać inny kolor oczu niż Raidena. Edytowane 27 maja 200915 l przez Hela
Opublikowano 27 maja 200915 l Nanomaszyny. Wiesz, przenoszenie technologii wojskowej na grunt cywilny jest nieuniknione w tym uniwersum, więc czemu nie do branży kosmetycznej. Zobaczysz, tak to wyjaśnią. Kojima pipka, maszynka do pieniędzy, człowiek który już drugi raz niszczy to co stworzył i jeszcze na tym robi szmal. Gardzę nim.
Opublikowano 27 maja 200915 l Czy tylko mnie się wydaje, że chodzi o Solidusa? Mogę się mylić, ale... "* Postać ze zdjęcia grała role w MGS, MGS2, MGS4" Może to być równie dobrze, kto inny...