Hela 1 962 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 W famitsu było coś napisane o PS3 i PSP, więc żadna nowość. A co do PSP to ciekawy wygląd, szkoda tylko że tak słabo widać. Ale jest różnica pomiędzy "było coś napisane", a oficjalnym potwierdzeniem, że gra rzeczywiście się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 Moim zdaniem sytuacja wyglada tak: Pierwsza postac, ktora pojawila sie na tajemniczej stronie to Big Boss, ktory bedzie bohaterem nowej odslony MGS'a na PSP. Sam Kojima, czy tez Patton(ten, ktory odszedl juz z Kojima Production) mowil kiedys, ze historia Big Boss'a nie zostala jeszcze zakonczona i jego dalsze losy byc moze poznamy w kolejnych czesciach MGS'a. Druga postac, w cyber-stroju Raidena, bedzie bohaterem(bohaterka?) kolejnej odslony MGS'a, ale na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 Nowy MGS na PSP ?, wszystko zaczyna nabierac sensu imo . A ten nowy wyglad PSP .... Interesujacy, rozwiazanie z chowanymi przyciskami przypomina telefony komorkowe, dobry traf . Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 Stawiam na dwa MGS, jeden na PSP Go, drugi na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnysek 9 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 Z MGSem poczekamy, Kojima lepiej strzeże swoich tajemnic niż Sony... PS3 Slim i PSP Go będą mi się teraz śnić po nocach. Ja myślę, że to jednak jest Raiden i jednak jest Big Boss, kwestia tylko czy to jedna, czy dwie gry i która na którą konsolę (Raiden na PSP czyli Tenchu od Kojimy?). Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 BB może być, ale jednak wolał bym żeby drugą postacią była Sunny Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 mi sie wydaje czy wczesniej na stronie "next' literki i cyferki ukazywaly sie w stalej kolejnosci, a teraz leca losowo? przez ostatnie 10min mialem jakas smieszna faze i zapisywalem to wszystko na kartce xD naszczescie opamietalem sie i juz wszystko ok btw. obstawiam, ze psp dostanie jakiegos remake'a MG, a PS3 DLC do MGS4 z misjami osadzonymi w roznych przedzialach czasowych przed i po ostatniej czesci mgs'a... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 31 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2009 Remake odpada. Kojima mówił, że odnawianie starych gier go nie interesuje. Myślę, że DLC może się pojawić, ale stronka Next nie jest jego zapowiedzią, dotyczy nowej gry na PS3/PSP. Były jakieś plotki o co opie PSP z PS3. Może to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 cos nie tak z licznikiem chyba dodali kilka godz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Jeszcze 13 godzin i 40 minut, zapowiada się piękna pogoda ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Jeszcze 13 godzin i 40 minut, zapowiada się piękna pogoda ^_^ Na jutro zapowiadali deszcze z burzami,przynajmniej u mnie Oby jutro okazało się,że nowym bohaterem MGS-a jest Sunny Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Pogoda jest świetna To jest już ostatnie odliczanie, czy będzie jeszcze jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
wiśniowy 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Chyba ostatnie , dzisiaj rozpoczynają się targi E3 xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Czy ja słyszę morze? Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Tak. ps odliczanie jest powiazane z jakims wydarzeniem na e3 ? Osobiscie wykluczam MGS na Xboxa.MGS5 na PS3 i jakas sklejka na PSP co by sie fajnie sprzedala z GO. Edytowane 1 czerwca 2009 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Też mi się tak wydaje. Chyba Sony sobie Metal Geara zaklepało. Co do powiązań z E3. Na pewno są, ale nie ścisłe. Konferencja Konami jest w środę, a Sony jutro wieczorem naszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 O której Konami ma konferencję? A wiecie jak jest słoneczko po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 http://www.joystiq.com/2009/06/01/overhear...dun-dun-da-dun/ Kojima idzie chyba oglądać nowego Termintora. Ja też zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Aż mi serducho stanęło jak usłyszałem ten '!'. MASAKRA. Z jednej strony ciesze się, ze wyjdzie na więcej sprzętu, ale w sumie..., ponoć MGS4 zapełnił całą 2xbluray, więc nowy MGS może być pocięty trochę. Mimo wszystko mam pozytywne myśli. Niech Xboxy się cieszą . Sam pewnie niebawem kupię po tak udanej konferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 mgs wyjdzie na xboxa (nie zależy mi na nim) niech płaczą fanboje ps3! Chciałbym zauważyć, że marka MGS już kiedyś zagościła na konsoli Microsoftu (MGS2 Substance anyone?) więc nie ma sensu z tego robić jakiegoś większego halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Koijma chyba naprawdę zapomniał jaki kolor oczu ma Raiden Chyba,że szykuje nam w trakcie gry jakąś niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) hahahahahah xbox dostanie mgsa z raidenem zamiast snejkiem, co za okrutny żart xDDD nie wiem czy ktos to dawal, konferencja na ktorej to powiedzieli http://www.gametrailers.com/video/e3-09-metal-gear/49981 Edytowane 1 czerwca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 Tak ten podtytuł nie nastraja optymistycznie. Dobra był Raiden, a gdzie Big Boss? Na konferencji Sony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Tak ten podtytuł nie nastraja optymistycznie. Dobra był Raiden, a gdzie Big Boss? Na konferencji Sony? Pewnie na X360 wyjdzie MGS z Raidenem a na PS3 z Big Bossem. Tak czy inaczej jest super, im więcej MGSów tym lepiej Edytowane 1 czerwca 2009 przez Komandos Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2009 ten krótki trailer z e3 mi coś śmierdzi. ten napis : sneak in .... bardziej "Snake in" nie wiem ale mi coś nie pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi