Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) moze to bedzie taki ninja gaiden z raidenem i metką MGS ;p w sumie mnie to kopmletnie nie obchodzi bo nie mam i nie bede mial Xa ;p ten napis : sneak in .... bardziej "Snake in" p ile kojaze to reklamy Xa konczą sie napsiem "jump in" ze niby wejdz ddo gry itp, a tutaj przerobili poprostu nawiazujac do skradankowosci mgsa ;p Edytowane 1 czerwca 2009 przez Yano Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 moze to bedzie taki ninja gaiden z raidenem i metką MGS ;p w sumie mnie to kopmletnie nie obchodzi bo nie mam i nie bede mial Xa ;p ten napis : sneak in .... bardziej "Snake in" p ile kojaze to reklamy Xa konczą sie napsiem "jump in" ze niby wejdz ddo gry itp, a tutaj przerobili poprostu nawiazujac do skradankowosci mgsa ;p a to tego nie skumałem bo xbox mnie totalnie "wali" Zobaczymy. Nie wierzę, że to wszystko obejdzie się tak spokojnie. Jakieś bum Hideo przygotował na bank. Pamiętacie jakie jaja były przed mgs3? Te filmiki gdzie Raiden walczy o krzesło głównego "bohatera. Kojima robił sobie z nas jaja jeszcze w grze Chyba że się zestarzał i kieruje się $$$$ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Chyba że się zestarzał i kieruje się $$$$ Nie chyba a na pewno! Masz co do tego jeszcze wątpliwości? Za dużo razy słyszałem "To już ostatni" Edytowane 1 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) http://www.konami.jp/kojima_pro/next/index.html - przypominam, że licznik za stronie projektu next kończy się za godzinę, więc radzę śledzić stronę Edytowane 1 czerwca 2009 przez Komandos Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 no wlassnie na tych stronkach i w famitsu jest raiden i big boss (jako nie-on) , i na filmiki z konferencji Xa pokazany był "raiden" , moze serio bedzie tak jak powiedzial ktos wczesniej ze X dostanie raidena a Ps3 dostanie big bossa? mi to by odpowiadalo;p chociaz jednak mgs to nie soul calibur gdzie mozna wrzucac byle jak postacie ze star warsow zaleznie od konsoli ;p jednak jesli w mgsie ma byc raiden albo big boss to fabuła powinna miec z tym zwiazek , wiec powinny to byc 2 zupelnie inne gry Cytuj
_mike 318 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Jak już się BB pojawi to prędzej będzie to na PSP. Pewnie Sony dostanie dwa MGSy, Raidena na PS3 i BB na PSP. Bez sensu byłoby robienie osobnych odsłon MGSa na XO i PS3. Tak mi się wydaje. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Powiem wam tak. Wypuszczenie na X'a kolejnego MGSa mija się z celem. Twórcy napocą się żeby upakować tam jak najwięcej nawiązań itd, które się w o ogóle nie przydadzą. Bo co taki Xboxowiec wie o Snake'u Nie za dużo. Chyba, że z internetu Może rozpoczną sage Raidena. Potem będzie MGS - Raiden Eater itd.... Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Powiem wam tak. Wypuszczenie na X'a kolejnego MGSa mija się z celem. Twórcy napocą się żeby upakować tam jak najwięcej nawiązań itd, które się w o ogóle nie przydadzą. Bo co taki Xboxowiec wie o Snake'u Nie za dużo. Chyba, że z internetu Może rozpoczną sage Raidena. Potem będzie MGS - Raiden Eater itd.... Na razie nawet nie wiadomo czy to 'ten' Raiden, więc trzeba poczekać na więcej informacji Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://www.ps3site.pl/koniec-romansu-kojimy-z-sony/18313/ Tu piszą,że w ogóle nie będzie nowego MGS-a na PS3 Cytuj
august 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://mgs.gram.pl/news.php Czy oni wiedzą coś więcej niż my? Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://www.ps3site.pl/koniec-romansu-kojimy-z-sony/18313/ Tu piszą,że w ogóle nie będzie nowego MGS-a na PS3 Pierdoły wypisują. Chciałem wrzucić komenta ale się nie da. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 to co, mozemy juz ten topic przeniesc calkowicie do dzialu xboxa? ;D Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 umnie stronka nie działa ;/ Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 licznik się zatrzymał a potem strona przestała działać Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 chyba jakieś 12431412412 mln ludzi na świecie też ją odświeża jak coś będziecie mieli to meldować Cytuj
Guts 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No i dupa. Licznik stanął na zero, a stronka za cholerę nie chciała się załadować. Ooooo, przed chwilą zniknęła ;] Cytuj
august 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 kojima productions też nie działa. O co tu biega? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 to bylo odliczanie do konca swiata poprostu Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Chyba ja/je zamierzaja przebudowac ?. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 wydaje mi się że im serwery nie wytrzymały. Napieramy KURWA!!!! Ludzie Sony chcą kawałek dla siebie !!! :PPP Cytuj
Guts 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Ok, wlazlem. Mamy sciane, a na niej plakat z geba raidena z MGS Rising oraz link "Mask" Who are you?. W skrocie, DUPA. Trzeba czekac na to, co Konami ujawni w trakcie E3. http://www.konami.jp/kojima_pro/mask/ Edytowane 1 czerwca 2009 przez Guts Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 czyli wielka kupa. Jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądała jutro konferencja Sony. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 wyglada to tak Metal Gear Solid Rising-tylko na xboxa 360 Metal Gear Solid: Peace Walker tylko na psp tajemnicza maska to Castlevania: Lords of Shadow wyjdzie na ps3 i xaaaa ja bym wolał dostac nowego mgsa na ps3 ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi