Skocz do zawartości

Metal Gear Rising: Revengeance

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rewelacja. Zupełnie nie interesuję się marką Metal Gera, więc nie odczuwam profanacji serii. Oglądając trailer z E3 myślałem "ninja, katana, ciecie wszystkiego=slasher=może być fajnie". Teraz gdy za produkcję odpowiada PG "może być fajnie" zmieniło się na "będzie za(pipi)iście".

Połączenie rozwiązań z Bayo (super bieg to jak zmiana w panterę) z Vanquish (wślizgi) nie może się nie udać.

Opublikowano

slasher w uniwersum metal gear. brzmi spoczko. gdyby tak miala wygladac piatka to bym sie rozczarowal. ale co innego kanon serii a co innego gra w uniwersum. jesli nie spie.rdola to gierke lykne z wielka checia.

Opublikowano

Ktoś tu wcześniej czepiał się, że co to ma być Raiden rzuca mechem. To ta osoba chyba nie grała w MGS4, bo tam dopiero było przegięcie, jak zatrzymał okręt, walczył z mieczem w zębach, czy break dance z gekko.

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje, że to trafi na PSN jakos niedługo po E3. Jakos nie bardzo mogę się przekonać do takiej konwencji w serii więc chciałbym osobiście sprawdzic zanim zdecyduje czy brać.

Opublikowano

Mam nadzieje, że to trafi na PSN jakos niedługo po E3. Jakos nie bardzo mogę się przekonać do takiej konwencji w serii więc chciałbym osobiście sprawdzic zanim zdecyduje czy brać.

demko bedzie dodawane do zoe hd collection

Opublikowano

Mam nadzieje, ze bedzie te demko na PSN. Bo jak narazie, po trailerze nie dobrze mi sie zrobilo. Taki typowy, japonski slasher, zludnie przypominajacy mix VAnquish'a oraz Ninja Gaiden/Raiden. Na szczescie na horyzoncie jest fantastycznie zapowiadajaca sie skardanka HItman: Absolution. :)