Skocz do zawartości

Metal Gear Rising: Revengeance

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tarara... i kupuję na premierę. Platinum ufam w 100% (IMO najlepszy japoński HD developer) a gra prezentuje się bardzo ciekawie (jest wolniejsza niż Bayo i mi się to podoba bo wiedźma był zbyt szybka jak na moje umiejętności ale i tak mi się podobała ;)). Czekam na więcej gp i datę (oby nie kolidowała z niczym na co bardziej czekam).

Edytowane przez _mike
Opublikowano

Ja też jestem za i czekam z niecierpliwością na ten tytuł, może tą grę będę mógł nazwać Ng3? :P

Opublikowano

xD

Atsushi Inaba z Platinum Games jest zbulwersowany tym, że gracze porównują grę do Ninja Gaiden:

"Ludzie porównywali MGR:R do Ninja Gaiden, jednak Ninja Gaiden 3 to gówniana gra, której nic nie może pomóc. Nie chcę takich porównań."

inaba.jpg

Opublikowano (edytowane)

W zlym kierunku pedzisz ze swoim sarkazmem, droga Helu.

Japonczycy od kilku lat, nie robia juz gier. Robia gierki. I uzywaja devkitow z 2007.

Edytowane przez komar737
  • Minusik 1
Opublikowano

To juz nie to, co kiedys. Zachodni producenci to inna liga. Nawet tegoroczne e3 to pokazalo,

Na tym Zachodzie też nie wszyscy trzymają jakiś mega poziom, bo takich można policzyć na palcach jednej ręki, no góra dwóch.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

A czytałeś resztę wyjaśnień? Heh opcja z dodatkowym kciukiem powaliła mnie bardziej niż wąsy Snejka, śmiałem się z 5 minut.

Btw idealny przykład z Grey Foxem, nawet nie ma co porównywać do Raidena.

Akcja którą wkleiłeś (korytarz i strach przed walką nie zapomnę do dzisiaj, tyle, że z PSXa) a "mistrzowska" akcja Raidena (statek)...

http://www.youtube.com/watch?v=RRm5xWY8GyU

give me a break

Edytowane przez SłupekPL
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra póki co zapowiada się przeciętnie tak na poziomie NG3, czekałem 30 minut w kolejce i sromotnie się zawiodłem, po grałem chwilę i po prostu dałem sobie spokój, graficznie wygląda źle, gameplay przy nowym DMC strasznie drewniany, o ogólnie nowy DMC odrobiło lekcje czego o Risingu nie mogę powiedzieć no nic zobaczymy co TGS przyniesie.

• 3 tygodnie później...