MEVEK 3 552 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 po tych wszystkich filmikach(wliczając powyższy), w ogóle nie mogę patrzyć na DMC. normalnie śmiech mnie ogarnia. Raiden to jest to, czego mi trzeba p.s może ktos chce sie podzielić demem ze mną ? odwdzięczę sie z nawiązką ? Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 (edytowane) Korekado z Kojima Productions i Kenji Saito z Platinum Games'][/color]W rozmowie z Official Xbox Magazine, opowiadali o pomysłach na przeciwników Raidena oraz zmianach, jakie zaszły na tym polu po oddaniu projektu w ręce Platynowych: "Byliśmy pewni, że bossowie, jakich opracowaliśmy na potrzeby Metal Gear Solid: Rising, byli jednymi z najlepszych w serii, ale Saito z Platinum Games przyszedł i powiedział, że starcia z szefami w Revengeance będą wyglądały inaczej. Muszę przyznać, że bossowie w Metal Gear Rising są unikatowi, a pojedynki z nimi wyjątkowe. Zrozumiałem, że dynamiczny model rozgrywki, jaki wprowadziło PG, nie pasował do pierwotnego koncpetu bossów, gdyż starcia z nimi miały bardziej charakter bezszelestnej infiltracji." Keiji Saito z Platinum Games dodał: "Ostatecznie, najważniejszy koncept gry, który pozostał niezmieniony, to świat Metal Gear." Edytowane 28 listopada 2012 przez MEVEK Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Fajny montaż. Ten kot na końcu xDDD 2 Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Demko już 13 grudnia: http://www.siliconera.com/2012/12/03/metal-gear-rising-revengeance-demo-slicing-up-psn-on-december-13/ W końcu będę mógł się przekonać na ile dobry będzie ten tytuł. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Kocham cie, Pali za te wiafomosc ;33 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Fajne to demko na początku nie ogarniałem sterowania, ale szybko sie przyzwyczaiłem. sa jakies błedy, słabsze tekstury, gra wysypuje konsole po wciśnięciu L2+UP na prawym analogu + jakis dowolny przycisk geometryczny, gdzies tam nie mozna wejscjak się potnie otoczenie, etc, ale to nie wazne - jest FUN! bardzo przyjemnie się gra. wiem jedno - nie można doszukiwać się w tym magii MGS-ów. Ja się nastawiłem psychicznie na to, że to jest Vanquish 2 czy cos w ten deseń Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Jaki samograj przynajmniej walka z bossem. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Tem noss to tutorial. Tekst o samograju przemilczę. Ta muzyka *_* Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Muzyka jest świetna, szczególnie kiedy wchodzi wokal. Będzie ostro, dawać mi już demko! Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Ktoś wie o której są aktualizacje japońskiego sklepu? czyt. mam oczekiwać rano w czwartek, wieczorem? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 (edytowane) a nie przypadkiem we wtorek podobnie jak usa? mam wrażenie ze jak kiedyś na coś polowałem w japońskim pss to pojawilo sie okolo północy we wtorek chociaż moge sie mylić a co do samej gry to ostatnie folmiki dają niezłe wrażenie, może troche jest obaw o samograj i QTE ale mimo wszystko jest też kozacko i ciekawy design, o wiele wieeeeele lepszy wg mnie niż DMC powiem wiecej - jak patrze na te po(pipi)ane lokacje, jeszcze bardziej po(pipi)anych wrogów i walczącego z nimi emo pedałka to DMC wydaje m i sie naprawde nędznym slasherem w porównaniu z MGR (który ma ciekawszy designs). nie mowie o samym stylu walki bo nie gralem , chociaż ten z MGR też wydaje sie ciekawszy, ale design i cala otoczka wizualna o wiele bardziej mi pasuje w MGR, jednak dmc wszystko jest totalnie od czapy i surrealistyczne, a ja wole twarde podstawy i twarde pole walki, nie zależy mi na walce na odwóconej tęczy albo innych magicznych badzieiwach (a ogolnie to kiedyś lubiłem dmc więc moja ocena nie wynika z hejterstwa tylko raczej z zawodu jakiego doznałem widząc jakiego cudaka wyprodukowali) Edytowane 11 grudnia 2012 przez Yano Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 No też się dziwie ze w czwartek, Yanolku Mysle, ze nikt nie watpi, ze MGR bedzie lepszy od dmc, no wai. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 kuurrrrrrwwaaaaaaaaaaaaa demo ma region locka. innymislowy, jesli masz japońską ps3ójkę, to milej zabawy. ja pjerdolę, konami. no ku rwa. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 O ku.rwa nie wiedziałem... Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 ja wiem, że to tylko videa gamez, ale no ku rwa to mi popsuje cały dzień, czekalem na to z niecierpliwośćią od tygodnia. mogli chociaz uprzedzic, nie czekac do ostatniej chwili, zebysmy sie sami dowiedzieli. nie, konami, nie kupię waszej gownianej kolekcji przecietnych gierek o robotach tylko dla dema, fuck off. no ja (pipi)e, przeciez to darmowa reklama gry. moze są niepewni jakości? no żałosne po prostu Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Dobra beka, demo na blokadzie. Takie rzeczy tylko u konami. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 a mi się ściąganie włączyło z rana i myślałem, że jak przyjadę z pracy to pyknę sobie w demko a tu taki chu.j....na szczęście sprawdziłem pare tygodni temu demko u kumpla i wiem, że jest na co czekać Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Dobrze,że nie dałem do ściągania tego demka, strasznie się na niego nastawiałem bo chciałbym się w końcu przekonać jaki jest ten Revengeance ale po przeczytaniu news'a na Siliconera to od razu się mi humor popsuł. Co za debilny pomysł z region lockiem na demo... Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Potwierdzono że my dostaniemy demo w styczniu. Whatever. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Dobre i to bo bez demka nie łyknę. DmC po filmikach zapowiadał się na mega szpil, a gdy zassałem demko nawet nie zdołałem go ukończyć... Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 (edytowane) Dobre i to bo bez demka nie łyknę. DmC po filmikach zapowiadał się na mega szpil, a gdy zassałem demko nawet nie zdołałem go ukończyć... imho DmC jest wlasnie kozacki w kazdym aspekcie. mimo iz rozprucie dema na Dante Must Die nie jest wcale trudne, tak klimacik jest masakrycznie dobry i system walki tez spoko. imho lepsze niz to co jest tutaj pokazane. (maly ludzik podniosl 10000 tonowego robota, i pokroil go mieczykiem z lego na salami). aha i chcialbys zobaczyc w ktorym miejscu nowy Dante jest emo. 100 razy lepszy niz to: Edytowane 13 grudnia 2012 przez Najtmer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi