Skocz do zawartości

Metal Gear Rising: Revengeance

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po tych wszystkich filmikach(wliczając powyższy), w ogóle nie mogę patrzyć na DMC. normalnie śmiech mnie ogarnia.

Raiden to jest to, czego mi trzeba :)

p.s

może ktos chce sie podzielić demem ze mną ?

odwdzięczę sie z nawiązką ?

Opublikowano (edytowane)
Korekado z Kojima Productions i Kenji Saito z Platinum Games'][/color]

W rozmowie z Official Xbox Magazine, opowiadali o pomysłach na przeciwników Raidena oraz zmianach, jakie zaszły na tym polu po oddaniu projektu w ręce Platynowych:

"Byliśmy pewni, że bossowie, jakich opracowaliśmy na potrzeby Metal Gear Solid: Rising, byli jednymi z najlepszych w serii, ale Saito z Platinum Games przyszedł i powiedział, że starcia z szefami w Revengeance będą wyglądały inaczej.

Muszę przyznać, że bossowie w Metal Gear Rising są unikatowi, a pojedynki z nimi wyjątkowe. Zrozumiałem, że dynamiczny model rozgrywki, jaki wprowadziło PG, nie pasował do pierwotnego koncpetu bossów, gdyż starcia z nimi miały bardziej charakter bezszelestnej infiltracji."

Keiji Saito z Platinum Games dodał:

"Ostatecznie, najważniejszy koncept gry, który pozostał niezmieniony, to świat Metal Gear."

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Fajne to demko :) na początku nie ogarniałem sterowania, ale szybko sie przyzwyczaiłem. sa jakies błedy, słabsze tekstury, gra wysypuje konsole po wciśnięciu L2+UP na prawym analogu + jakis dowolny przycisk geometryczny, gdzies tam nie mozna wejscjak się potnie otoczenie, etc, ale to nie wazne - jest FUN!

bardzo przyjemnie się gra. wiem jedno - nie można doszukiwać się w tym magii MGS-ów. Ja się nastawiłem psychicznie na to, że to jest Vanquish 2 czy cos w ten deseń :)

Opublikowano (edytowane)

a nie przypadkiem we wtorek podobnie jak usa?

mam wrażenie ze jak kiedyś na coś polowałem w japońskim pss to pojawilo sie okolo północy we wtorek

chociaż moge sie mylić

a co do samej gry to ostatnie folmiki dają niezłe wrażenie, może troche jest obaw o samograj i QTE ale mimo wszystko jest też kozacko i ciekawy design, o wiele wieeeeele lepszy wg mnie niż DMC

powiem wiecej - jak patrze na te po(pipi)ane lokacje, jeszcze bardziej po(pipi)anych wrogów i walczącego z nimi emo pedałka to DMC wydaje m i sie naprawde nędznym slasherem w porównaniu z MGR (który ma ciekawszy designs). nie mowie o samym stylu walki bo nie gralem , chociaż ten z MGR też wydaje sie ciekawszy, ale design i cala otoczka wizualna o wiele bardziej mi pasuje w MGR, jednak dmc wszystko jest totalnie od czapy i surrealistyczne, a ja wole twarde podstawy i twarde pole walki, nie zależy mi na walce na odwóconej tęczy albo innych magicznych badzieiwach (a ogolnie to kiedyś lubiłem dmc więc moja ocena nie wynika z hejterstwa tylko raczej z zawodu jakiego doznałem widząc jakiego cudaka wyprodukowali)

Edytowane przez Yano
Opublikowano

ja wiem, że to tylko videa gamez, ale no ku rwa to mi popsuje cały dzień, czekalem na to z niecierpliwośćią od tygodnia. mogli chociaz uprzedzic, nie czekac do ostatniej chwili, zebysmy sie sami dowiedzieli. nie, konami, nie kupię waszej gownianej kolekcji przecietnych gierek o robotach tylko dla dema, fuck off. no ja (pipi)e, przeciez to darmowa reklama gry. moze są niepewni jakości? no żałosne po prostu

Opublikowano

a mi się ściąganie włączyło z rana i myślałem, że jak przyjadę z pracy to pyknę sobie w demko a tu taki chu.j....na szczęście sprawdziłem pare tygodni temu demko u kumpla i wiem, że jest na co czekać

Opublikowano

Dobrze,że nie dałem do ściągania tego demka, strasznie się na niego nastawiałem bo chciałbym się w końcu przekonać jaki jest ten Revengeance ale po przeczytaniu news'a na Siliconera to od razu się mi humor popsuł. Co za debilny pomysł z region lockiem na demo...

Opublikowano

Dobre i to bo bez demka nie łyknę. DmC po filmikach zapowiadał się na mega szpil, a gdy zassałem demko nawet nie zdołałem go ukończyć...

Opublikowano (edytowane)

Dobre i to bo bez demka nie łyknę. DmC po filmikach zapowiadał się na mega szpil, a gdy zassałem demko nawet nie zdołałem go ukończyć...

imho DmC jest wlasnie kozacki w kazdym aspekcie. mimo iz rozprucie dema na Dante Must Die nie jest wcale trudne, tak klimacik jest masakrycznie dobry i system walki tez spoko. imho lepsze niz to co jest tutaj pokazane. (maly ludzik podniosl 10000 tonowego robota, i pokroil go mieczykiem z lego na salami).

aha i chcialbys zobaczyc w ktorym miejscu nowy Dante jest emo. 100 razy lepszy niz to:

dmc1-dante2.jpg

Edytowane przez Najtmer