rela2 2 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Demo dostępne na japońskim pss (3,5 GB) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 kolejne demo? juz jedno bylo, i mialo blokade regionalną Cytuj
MEVEK 3 512 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 (edytowane) czy jest, czy nie, blokowane, czy nie dla mnie to bez różnicy. Czekam na premierę i kropek więcej o skinie: Konami tweeted earlier today: “To those wondering if the MG Rising Cyborg Ninja US pre-order skin is coming to the UK, don’t worry. It’ll be included in all EU versions.” p.s i jak tu nie Lubiec Kojimy Edytowane 10 stycznia 2013 przez MEVEK Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Demo dostępne na japońskim pss (3,5 GB) -_- Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Demo dostępne na japońskim pss (3,5 GB) -_- musisz kupic zoe hd collection Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Za tydzień demo bedzie na europejskim ps store. Na pewno. Mhm. Czuję to w moczu. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 gdyby się dało i wiedziałbym jak, to bym ci nawet to demko przesłał (instaluje sie z płyty z kolekcją) xD Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Ha ha, doceniam inicjatywę :*, niestety sam nie wiem jak to działa, coś z dzieleniem się konta, ale mocz mówi mi kolejną rzecz, iż pewnie sprytne konami to zablokowało :-) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Bez plyty z kolekcja dema nie wlaczysz, probowalem, dlatego jak tylko mam ochote odpalic to cudo to musze zonglowac plytami Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 @ sprawdzilem wczoraj... faktycznie... serio myslalem, ze wystarczy zainstalowac demko i... tyle wystarczy btw.: Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 Nowy trailer za 3 dni. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 Czy ta gra na PS3 chodzi non stop w 60 FPS czy sa jakies framedropy ? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 (edytowane) Ogralem demo juz multum razy, robilem kilka rozpierduch, caly czas jest plynniutko bez dropow, zaciec etc, gra ani na moment nie zwalnia, nie wiem czy trzyma stale 60, ale ponizej 50iu na 100% nie schodzi, inaczej bym zauwazyl, jestem na tym punkcie strasznie wyczulony. Edytowane 11 stycznia 2013 przez Bansai Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 demko chodzi przyzwoicie. gorzej z błędami typu: biegający przeciwnik bez nóg, które mu wcześniej odcięliśmy, albo blokowanie się bossa miedzy wrakami samochodów Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 A demo for Metal Gear Rising: Revengeance will be available to download on Xbox Live and PlayStation Network beginning January 22 Cytuj
MEVEK 3 512 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 akurat robie caly dzien pewniak ? Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 early this month my ass. tak w ogóle wyszedł nowy trailer i jest średni. coś mi nie pasuje w supercyborgu jeżdżącym normalnym samochodem. Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Trailer faktycznie słaby. O ile Cyborg jeżdżący samochodem mi nie przeszkadza(chociaż mógłby chociaż trochę zamaskować swój wygląd np płaszczem jak w MGS4) to zaprezentowany fragment gry wygląda po prostu słabo. Nie to żeby do tej pory MGR jakoś specjalnie porywał w kwestii wykonania enviro, ale całe otoczenie jest wyprane z kolorów i wszystko się zlewa ze sobą. W porównaniu do wersji demo, gameplay z trailera wygląda jak wersja alpha i zaczynam się trochę bać o ten tytuł. W końcu nie oszukujmy się, został miesiąc do premiery i gra na dniach trafi do tłoczni, więc nawet jeśli Platinum Games dokręca ostatnie śruby, to na pewno nie w kwestii grafiki. Chyba że jestem przewrażliwiony pod wpływem nowego DMC, który powala stylówą i soczystymi kolorami ...niech już wychodzi to demo, bo trailer ostudził solidnie moje nerwowe wyczekiwanie na MGR'a Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) Chyba że jestem przewrażliwiony pod wpływem nowego DMC, który powala stylówą (chociaż mógłby chociaż trochę zamaskować swój wygląd np płaszczem jak w MGS4) Cyborg Ninja w samochodzie powinien się maskować, a Justin Bieber, gimbus jako Dante pasi jak ulał. WTF? Platinum Games dokręca ostatnie śruby, to na pewno nie w kwestii grafiki Nie wiem jak będzie wyglądał Rising (pewnie dobrze bo robią ładne gry), ale jedno jest pewne. PG wie co to jest slasher i robi GRĘ, a nie tak jak NT coś dla graficznych dziwek. Co swoją drogą i tak się im nie udało, bo ucięcie 30 klatek poszło na marne. Gra wygląda gorzej niż czterolertni DMC4. Edytowane 15 stycznia 2013 przez dunpeal 3 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) Dramat, do dzisiejszego dnia byłbym w stanie sobie rękę uciąć, że MGR będzie po prostu kosił na każdej płaszczyźnie, a po obejrzeniu tego traileru jestem zmartwiony - sterylne, brzydkie otoczenie i nudnawy gameplay. Premiera za pasem, zaraz się okażę że tylko na PS3 taka padaczka(graficzna), hehe. Demo rozwieje wszystkie wątpliwości, na razie trochę się zawiodłem. A propos - grafika w pięcioletnim DMC4 >>> DmC i nie wiem co musiałby prezentować full abym zmienił zdanie + 30klatek. Edytowane 15 stycznia 2013 przez XM16E1 Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Ja za to pochwalę teksty - two percenter xD widać że w filmikach będzie niezła akcja zmieszana z pysznie kiczowatymi dialogami love it. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 hyba że jestem przewrażliwiony pod wpływem nowego DMC, który powala stylówą i soczystymi kolorami Nice joke myster :ph34r: DMC4/MG R>> Jarmarczność DMC Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 @dunpeal: chyba nie do końca zrozumiałeś co napisałem(pomijając fakt że jeszcze dopowiadasz sobie rzeczy o których nie wspomniałem ani słowem) więc Ci wyjasnię. Pisząc o "stylówie" mam na myśli art design DmC a nie optymalizację kodu i pod kątem wykonania enviro, nowy Devil kosi. I tak, wiem że MGR będzie genialnym slasherem(może nawet najlepszym w jakiego grałem) i koniec lutego będzie dla mnie przyśpieszonym Dniem Dziecka, ale stałe 60 klatek, podkręcony system walki z Bayo i Blade Mode nie zmienią faktu, że w świetle najświeższych materiałów, MGR zapowiada się na puszczone w 60 fps'ach kilometry blachy falistej, rur i betonu w różnych odcieniach wypranych szarości i zieleni. Może nie jest to coś co skreśla grę, ale oceniając grę jako całość, takie kompromisy są tak samo słabe jak 30 fps'ów w DmC. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 @dunpeal: chyba nie do końca zrozumiałeś co napisałem(pomijając fakt że jeszcze dopowiadasz sobie rzeczy o których nie wspomniałem ani słowem) więc Ci wyjasnię. Pisząc o "stylówie" mam na myśli art design DmC Dokladnie o tym myślałem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 straszny ten trailer -_- no ale demko z zoehd duzo lepiej sie prezentuje... nie wiem dlaczego jest taka rozbieżność graficzna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi