Opublikowano 13 grudnia 201113 l Dokładnie, też mi się skojarzyło z Vanquish. A to jest dobre skojarzenie.
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Tylko niech Kojima trzyma się z daleka ze swoimi scenkami i będzie dobrze.
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Cutscene Director - Masaya Kobayashi (Kojima Productions) Lead Cutscene Artist - Kunihiko Tsuda (Platinum Games) Zobaczy co z tego bedzie
Opublikowano 14 grudnia 201113 l 25 minutowy materia lna temat tego jak doszlo do wspolpracy pomiedzy KP i PG: The Truth Behind RISING Edytowane 14 grudnia 201113 l przez Ins
Opublikowano 14 grudnia 201113 l Rewelacja. Zupełnie nie interesuję się marką Metal Gera, więc nie odczuwam profanacji serii. Oglądając trailer z E3 myślałem "ninja, katana, ciecie wszystkiego=slasher=może być fajnie". Teraz gdy za produkcję odpowiada PG "może być fajnie" zmieniło się na "będzie za(pipi)iście". Połączenie rozwiązań z Bayo (super bieg to jak zmiana w panterę) z Vanquish (wślizgi) nie może się nie udać.
Opublikowano 14 grudnia 201113 l Trochę dziwna, a raczej przestarzała jest ta animacja biegu po ścianie. Normalnie POP z 2003 roku.
Opublikowano 14 grudnia 201113 l slasher w uniwersum metal gear. brzmi spoczko. gdyby tak miala wygladac piatka to bym sie rozczarowal. ale co innego kanon serii a co innego gra w uniwersum. jesli nie spie.rdola to gierke lykne z wielka checia.
Opublikowano 14 grudnia 201113 l Fany filmik, szczególnie ostatnia minuta kiedy Kojima gada z tym z Platinum Games o japońskiej jakości i powrotu chwały tamtejszego rynku developerskiego.
Opublikowano 14 grudnia 201113 l Kojima się coś strasznie uzewnętrznia na GT. 7 części, link do pierwszej - klik
Opublikowano 16 grudnia 201113 l Ktoś tu wcześniej czepiał się, że co to ma być Raiden rzuca mechem. To ta osoba chyba nie grała w MGS4, bo tam dopiero było przegięcie, jak zatrzymał okręt, walczył z mieczem w zębach, czy break dance z gekko.
Opublikowano 16 grudnia 201113 l Gameplay w 60fps'ach - jaram sie jeszcze bardziej http://gamersyde.com...r-25226_en.html Cutscenki w 30tu ale to mi nie przeszkadza Nowy screen: Edytowane 16 grudnia 201113 l przez Ins
Opublikowano 17 grudnia 201113 l Hoho, czyżby zapowiadał się z tego rasowy, dopracowany slasher? Nieźle.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l 30 kwietnia ma byc jakies nowe info: O_o Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez Ins
Opublikowano 23 maja 201212 l Na E3 bedzie dostepne demo do ogrania: Metal Gear Rising E3 Demo Title Screen http://www.youtube.com/watch?v=W4lkq8uIg-8
Opublikowano 25 maja 201212 l Mam nadzieje, że to trafi na PSN jakos niedługo po E3. Jakos nie bardzo mogę się przekonać do takiej konwencji w serii więc chciałbym osobiście sprawdzic zanim zdecyduje czy brać.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Mam nadzieje, że to trafi na PSN jakos niedługo po E3. Jakos nie bardzo mogę się przekonać do takiej konwencji w serii więc chciałbym osobiście sprawdzic zanim zdecyduje czy brać. demko bedzie dodawane do zoe hd collection
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Mam nadzieje, ze bedzie te demko na PSN. Bo jak narazie, po trailerze nie dobrze mi sie zrobilo. Taki typowy, japonski slasher, zludnie przypominajacy mix VAnquish'a oraz Ninja Gaiden/Raiden. Na szczescie na horyzoncie jest fantastycznie zapowiadajaca sie skardanka HItman: Absolution.