Opublikowano 1 czerwca 201212 l Tarara... i kupuję na premierę. Platinum ufam w 100% (IMO najlepszy japoński HD developer) a gra prezentuje się bardzo ciekawie (jest wolniejsza niż Bayo i mi się to podoba bo wiedźma był zbyt szybka jak na moje umiejętności ale i tak mi się podobała ). Czekam na więcej gp i datę (oby nie kolidowała z niczym na co bardziej czekam). Edytowane 1 czerwca 201212 l przez _mike
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Ja też jestem za i czekam z niecierpliwością na ten tytuł, może tą grę będę mógł nazwać Ng3?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l xD Atsushi Inaba z Platinum Games jest zbulwersowany tym, że gracze porównują grę do Ninja Gaiden: "Ludzie porównywali MGR:R do Ninja Gaiden, jednak Ninja Gaiden 3 to gówniana gra, której nic nie może pomóc. Nie chcę takich porównań."
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Co oni chca tyle czasu robic? Edytowane 5 czerwca 201212 l przez komar737
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ale jaką grę? Gry to robi Ubi, Dice, albo inne Naughty Dog A Rising to książka?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l W zlym kierunku pedzisz ze swoim sarkazmem, droga Helu. Japonczycy od kilku lat, nie robia juz gier. Robia gierki. I uzywaja devkitow z 2007. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez komar737
Opublikowano 5 czerwca 201212 l W zlym kierunku pedzisz ze swoim sarkazmem, droga Helu. Japonczycy od kilku lat, nie robia juz gier. Robia gierki. I uzywaja devkitow z 2007. Lol. Wyjdź go siejesz głupoty w postach
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ja też... Jest kilka japońskich firm, które sobie "radzą". Jedną z nich jest Platinum Games.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l To juz nie to, co kiedys. Zachodni producenci to inna liga. Nawet tegoroczne e3 to pokazalo, Edytowane 5 czerwca 201212 l przez komar737
Opublikowano 5 czerwca 201212 l To juz nie to, co kiedys. Zachodni producenci to inna liga. Nawet tegoroczne e3 to pokazalo, Na tym Zachodzie też nie wszyscy trzymają jakiś mega poziom, bo takich można policzyć na palcach jednej ręki, no góra dwóch.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Drażniąca kwestia obcasów Raidena znowu się mści http://mgs.gram.pl/wordpress/2012/06/12/drazniaca-kwestia-obcasow-raidena-znowu-sie-msci/ - obcas można postrzegać jako dodatkowy kciuk, Raiden używa go do łapania przedmiotów Więcej wyjaśnień w newsie.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Z obcasów jest większa beka niż z wąsów Snake'a rosnących w real-time. xD Taki Gray Fox do dzisiaj budzi szacunek, a Raiden to chujowa kopia.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l A czytałeś resztę wyjaśnień? Heh opcja z dodatkowym kciukiem powaliła mnie bardziej niż wąsy Snejka, śmiałem się z 5 minut. Btw idealny przykład z Grey Foxem, nawet nie ma co porównywać do Raidena. Akcja którą wkleiłeś (korytarz i strach przed walką nie zapomnę do dzisiaj, tyle, że z PSXa) a "mistrzowska" akcja Raidena (statek)... http://www.youtube.com/watch?v=RRm5xWY8GyU give me a break Edytowane 25 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Trailer z GC: http://www.youtube.com/watch?v=1CU687VjXWo Prawie to samo co na E3, od 3:20 jest nowa scenka.
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Gra póki co zapowiada się przeciętnie tak na poziomie NG3, czekałem 30 minut w kolejce i sromotnie się zawiodłem, po grałem chwilę i po prostu dałem sobie spokój, graficznie wygląda źle, gameplay przy nowym DMC strasznie drewniany, o ogólnie nowy DMC odrobiło lekcje czego o Risingu nie mogę powiedzieć no nic zobaczymy co TGS przyniesie.