Skocz do zawartości

Metal Gear Rising: Revengeance

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 101,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nic dziwnego, nowy DMC dorównuje chyba DMC2 pod względem crapowatości   ja jestem w pracy jeszcze ale po powrocie tez obczaje demo (mimo że nie jestem fanem slasherów, w sumie jedynie w god of war g

• mr_pepeush
    mr_pepeush

W końcu upragniony komplet S'ek      

• Tatuaż dla ogarniętych życiowo:  

Opublikowano

Szczerze to nie spodziewałem się gra będzie aż tak dobra. Grafika jest ostra, animacja płynna tyle, że tekstury nie powalają i jest trochę kanciasto. Muzyka świetnie współgra z obrazem. Nie wymiatam w slasherach, bossa dopiero za drugim razem rozwaliłem. Jest na co czekać.

Wiesz cos za cos, na tych starych pierdzielach ciezko jest wyciagnac taki styl graficzny i stale 60 fps, cos kosztem czegos niestety.

Opublikowano

Kij z grafą ma być epic gameplay.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Bez wątpienia mega szpil się szykuje, ale pora zrobić sobie "wolne" od filmików bo niedługo każdego bossa będę widział na miesiąc przed premierą.

Opublikowano

Żeby nie chcieli przypadkiem przed samą premierą zdradzić wszystko co jest w grze. ;/

Nie muszisz wcale oglądać tych trailerów. :P

Opublikowano

juz i tak zbyt wiele pokazali, tak wiec czas najwyzszy przystopowac i zajac sie tym, co najwazniejsze, czyli ogarnianiem dema :)

fabula nie zajac, nie ucieknie..

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

A mnie jakoś nie powaliło na kolana, żaden ze mnie znawca slasher'ów, aczkolwiek wydaje mi się, że kamera chodzi tragicznie przez co walki są chaotyczne i łatwo zgubić cel, Blade Mode daje trochę funu i być może po opanowaniu tego jest go jeszcze więcej ale mnie czasem irytował. Ktoś napisał wyżej, że animacja jest płynna, no właśnie wydaje mi się, że do płynnej animacji to w pewnych momentach sporo brakuje. Chociaż przyznaję, że ciachanie różnych elementów daję frajdę, a jeśli chodzi o system parrowania to nie wydaje mi się on aż tak nie wygodny jak niektórzy pisali. No ale poczekam na premierę, zakupię i łyknę w całości bo to Metal. A jako "fanboy" niezwykłą radość sprawiają mi pojawiające się wykrzykniki czy innego rodzaju metalowe popierdółkowate motywy.

BB

Edytowane przez Browareska

Opublikowano

Szkoda, że przeciwnicy są ślepi i głusi. Nikt nie zareagował na rozwalonego Gekko stealthkillem na środku ulicy.

xD

FHDUW6W.gif

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Genialny gif:D,Ciekawe czy "kultowe" pudło, odblokuje się w trakcie normalnej gry, czy też trzeba będzie go zdobyć w jakiś wymyślny sposób ^^

Opublikowano

W tutorialu, na końcu etapu na górnej "półce". Rozwal jedną ze stron "wiaduktu", zaraz po wejściu do wielkiego pomieszczenia z arbuzami, autami, itp. i wbiegnij po niej na górę.

Opublikowano

Ja już demo skonczyłem z 20 razy i nie mam już wątpliwości, że gra jest genialna. Szkoda że słabo wytłumaczyli system bo teraz wielu moronow powie "ale guwno" i nie da drugiej szansy. Demo trza skończyć kilka razy by dobrze je ocenić.

Ofkoz są błędy, bugi i glitche. I kamera jest średnia, mogliby ją oddalić. W Bayo była perfect.

Tak czy inaczej, mega demo. AND DAT MUSIC. Potrzebuję więcej.

Opublikowano

Gra jest swietna, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Strasznie podoba mi sie to, co mozna wyprawiac z tym mieczem + ten MGSowy klimat. Ta gra zajmie silna pozycje na liscie najlepszych gier tego roku.

Edytowane przez Zajcik

Opublikowano

Mnie w demku irytowały 3 rzeczy:brak bloku,brak namierzania/sledzenia przeciwnika(zwłaszcza w potyczce z psem ) i wariujaca kamera przy zwolnionym cięciu

P.s jak wykonac parowanie?

Edytowane przez czeski30

Opublikowano

Blok jest (wychyl analog w stronę przeciwnika + []), lock-on jest pod R2.

Opublikowano

Dzieki za.odp moze w.koncu poradze sobie z tym psem bo juz mnie irytuje