Opublikowano 25 stycznia 201312 l Szczerze to nie spodziewałem się gra będzie aż tak dobra. Grafika jest ostra, animacja płynna tyle, że tekstury nie powalają i jest trochę kanciasto. Muzyka świetnie współgra z obrazem. Nie wymiatam w slasherach, bossa dopiero za drugim razem rozwaliłem. Jest na co czekać. Wiesz cos za cos, na tych starych pierdzielach ciezko jest wyciagnac taki styl graficzny i stale 60 fps, cos kosztem czegos niestety.
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Kij z grafą ma być epic gameplay. Edytowane 25 stycznia 201312 l przez Soul
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Bez wątpienia mega szpil się szykuje, ale pora zrobić sobie "wolne" od filmików bo niedługo każdego bossa będę widział na miesiąc przed premierą.
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Kolejny długi trailer: Trailer dla Grey Fox'a http://uk.ign.com/videos/2013/01/25/metal-gear-rising-cyborg-ninja-gameplay-trailer
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Żeby nie chcieli przypadkiem przed samą premierą zdradzić wszystko co jest w grze. ;/
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Żeby nie chcieli przypadkiem przed samą premierą zdradzić wszystko co jest w grze. ;/ Nie muszisz wcale oglądać tych trailerów.
Opublikowano 26 stycznia 201312 l juz i tak zbyt wiele pokazali, tak wiec czas najwyzszy przystopowac i zajac sie tym, co najwazniejsze, czyli ogarnianiem dema fabula nie zajac, nie ucieknie.. Edytowane 26 stycznia 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 26 stycznia 201312 l A mnie jakoś nie powaliło na kolana, żaden ze mnie znawca slasher'ów, aczkolwiek wydaje mi się, że kamera chodzi tragicznie przez co walki są chaotyczne i łatwo zgubić cel, Blade Mode daje trochę funu i być może po opanowaniu tego jest go jeszcze więcej ale mnie czasem irytował. Ktoś napisał wyżej, że animacja jest płynna, no właśnie wydaje mi się, że do płynnej animacji to w pewnych momentach sporo brakuje. Chociaż przyznaję, że ciachanie różnych elementów daję frajdę, a jeśli chodzi o system parrowania to nie wydaje mi się on aż tak nie wygodny jak niektórzy pisali. No ale poczekam na premierę, zakupię i łyknę w całości bo to Metal. A jako "fanboy" niezwykłą radość sprawiają mi pojawiające się wykrzykniki czy innego rodzaju metalowe popierdółkowate motywy. BB Edytowane 26 stycznia 201312 l przez Browareska
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Szkoda, że przeciwnicy są ślepi i głusi. Nikt nie zareagował na rozwalonego Gekko stealthkillem na środku ulicy. xD Edytowane 26 stycznia 201312 l przez MajorZero64
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Genialny gif:D,Ciekawe czy "kultowe" pudło, odblokuje się w trakcie normalnej gry, czy też trzeba będzie go zdobyć w jakiś wymyślny sposób
Opublikowano 27 stycznia 201312 l W tutorialu, na końcu etapu na górnej "półce". Rozwal jedną ze stron "wiaduktu", zaraz po wejściu do wielkiego pomieszczenia z arbuzami, autami, itp. i wbiegnij po niej na górę.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Ja już demo skonczyłem z 20 razy i nie mam już wątpliwości, że gra jest genialna. Szkoda że słabo wytłumaczyli system bo teraz wielu moronow powie "ale guwno" i nie da drugiej szansy. Demo trza skończyć kilka razy by dobrze je ocenić. Ofkoz są błędy, bugi i glitche. I kamera jest średnia, mogliby ją oddalić. W Bayo była perfect. Tak czy inaczej, mega demo. AND DAT MUSIC. Potrzebuję więcej.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Tak czy inaczej, mega demo. AND DAT MUSIC. Potrzebuję więcej. http://www.youtube.com/watch?v=fb8DfFimUJs http://www.youtube.com/watch?v=CLbxbA4Fano 3 minutowe solówki na standardzie, muza w tej grze daję niezły popis. Jeśli full utrzyma taki poziom to dziękuje, dobranoc - rozp.ierdol totalny dla bani.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Gra jest swietna, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Strasznie podoba mi sie to, co mozna wyprawiac z tym mieczem + ten MGSowy klimat. Ta gra zajmie silna pozycje na liscie najlepszych gier tego roku. Edytowane 27 stycznia 201312 l przez Zajcik
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Mnie w demku irytowały 3 rzeczy:brak bloku,brak namierzania/sledzenia przeciwnika(zwłaszcza w potyczce z psem ) i wariujaca kamera przy zwolnionym cięciu P.s jak wykonac parowanie? Edytowane 27 stycznia 201312 l przez czeski30
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Blok jest (wychyl analog w stronę przeciwnika + []), lock-on jest pod R2.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l edit. lul to mnie prześcignął Edytowane 27 stycznia 201312 l przez Figaro
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Dzieki za.odp moze w.koncu poradze sobie z tym psem bo juz mnie irytuje