Skocz do zawartości

Metal Gear Rising: Revengeance

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wstawki są wykonane za(pipi)iście, mnie to kupiło. Dialogi przez codec też są spoko, prócz pieprzenia Doktorka, przy którym usypiałem. Na Stormbringera się szykuję, ale dopiero po nowym roku.

Edytowane przez ciwa22
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wstawki są wykonane za(pipi)iście, mnie to kupiło. Dialogi przez codec też są spoko, prócz pieprzenia Doktorka, przy którym usypiałem. Na Stormbringera się szykuję, ale dopiero po nowym roku.

Właśnie się przebijam - przedostatni achivement - ale skończe choć by nie wiem co  :sweat:

• Plusik 1
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Czy jak przechodzę jakąś walkę "po cichu", to nie ma za nią oceny? Bo na koniec chaptera 3 w kilku walkach, zamiast oceny, pokazało mi po prostu znak: -. Trochę się wkurzyłem, bo ładnie mi walki wychodziły, dużo A jedna S się nawet trafiła pierwszy raz, a ocena końcowa C i właśnie nie wiem czy to przez to, że starałem się robić stealth.

Co do samej gry, to rozkręca się z każdym chapterem. Ciachanie jest lepsze i lepsze(chociaż to pewnie efekt tego, że gram lepiej niż na początku). 

Ten kawałek ciągle chodzi mi w głowie:

Mam nadzieję, że dalej będzie coś równie dobrego. :)

Edytowane przez agst
  • 5 lat później...
Opublikowano

Oj co ja bym dał za nawet bieda remaster w akompaniamencie dwójeczki na horyzoncie :banderas:

Proszę, nie przypominajcie mi jakie marki zabili przez ostanie lata, bo smutno mi się robi :frog:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki youtube za takie perły <3

Koleś tłumaczy jak muzyka została sprytnie napisana do MGR:R:

Teraz jeszcze bardziej doceniam ten soundtrack i ich twórców :banderas: