Hubi. 39 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Właśnie kłóce się z kumplem, który chce zostać kulturystą. Nie rozumiem tych ludzi, a chce zrozumieć Wciąż zastanawiam się, dlaczego ludzie chcą występować w slipkach przed ludźmi, umazani jakąś czekoladą i wyglądać tak: Osobiście nigdy nie chciałbym być do nich podobny. Jaki jest Wasz stosunek do tego? Może sami chcecie tak wyglądać ? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 ...powiedział typ z Leonidasem w avatarze. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2008 Akurat Leonidasa trzymam na avie odkąd byłem w gildi Sparty kilka lat temu Nie utożsamiam się z nim jakby co Cytuj
QBH 246 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 sport dla wybranych. nie kazdy ma predyspozycje zeby zostac kulturysta (ja nie mam ;/). co do wygladu to kwestia indywidualna, mi sie podoba. jak kumpel nie ma co robic z kasa i ma zayebista genetyke to niech walczy, ma 2% szans na osiagniecie sukcesu ; ). Cytuj
White 23 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Komu się podoba ta pani w pierwszym poście? Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2008 Nie byłbym taki pewien. Kulturystki również istnieją Cytuj
Manor 645 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Nie byłbym taki pewien. Kulturystki również istnieją bannemu chodziło raczej o jej ryja. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Miała zakłute całe ciało, to zaczęła sobie dawkować w twarz Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 sport dla wybranych. nie kazdy ma predyspozycje zeby zostac kulturysta (ja nie mam ;/). co do wygladu to kwestia indywidualna, mi sie podoba. jak kumpel nie ma co robic z kasa i ma zayebista genetyke to niech walczy, ma 2% szans na osiagniecie sukcesu ; ). Tutaj raczej wystarczy ładować w siebie jak najwięcej chemii i innego syfu, aktywując ich działanie na siłce. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Tutaj raczej wystarczy ładować w siebie jak najwięcej chemii i innego syfu, aktywując ich działanie na siłce. Hehe, no chyba nie Cytuj
tomini 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 sport dla wybranych. nie kazdy ma predyspozycje zeby zostac kulturysta (ja nie mam ;/). co do wygladu to kwestia indywidualna, mi sie podoba. jak kumpel nie ma co robic z kasa i ma zayebista genetyke to niech walczy, ma 2% szans na osiagniecie sukcesu ; ). Ale znacznie poprawić sylwetkę może każdy , myślę , że sie opłaca To , że ktoś mówi , że nie ma genetyki czy innych predyspozycji to tylko złe myślenie , takim podejściem mało zwojujemy, taka wymówka osobista, oczywiście taka jest prawda , że jednemu lepiej idzie a drugiemu mniej ale zawsze coś idzie i warto coś robić z sobą. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 pewnie, ze kazdy moze poprawic sylwetke, nie mowie przeciez, ze nie. co do genu to niestety, jak sie ma chu,jowe predyspozycje to jest kibel i tyle, jak chcesz poprawic np. kościec (np. waskie barki)?? co nie zmienia faktu, ze cwiczyc trzeba : ). Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Myślę że co niektórzy źe pewne kwestie zrozumieli. Jesli chcesz być naprawdę zawodowym kulturystą to niestety nawet sterydy i cięzkie ćwiczenia Ci nie pomogą jeżeli twoje proporcje w budowie, kształt i predyspozycje w rzeźbieniu poszczególnych mięśni nie są wysrtarczające do osiągnięci takiego celu. Sam nie jestem predysponowany do bycia kulturystą, co nie znaczy że nie mogę ćwiczyć na siłowni i nie nabrać odpowiednich kształtów aby w w powiedzmy t-shircie nie wyglądac na dobrze zbudowanego. Kulturystyka a ćwiczenia do kształtowania swojej osobiście "idealnej" sylwetki to całkowicie co innego. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Szukalem gdzie sie wpasowac z tym pytaniem. Czy ten gosciu ponizej to Robert Piotrowicz, ktory zdobyl 4 miejsce w zawodach Mr Europe Pro w Hiszpanii ? Tutaj fotki z 2005 roku. A tutaj z zawodow Przez te "sciemnianie" kurcze ludzi ciezko poznac. Jesli to on to w sumie 5 lat a roznica olbrzymia. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Tak to on. Pamietam jak zaczynal - wygral chyba w jakims czasopismie konkurs dla czytelnikow Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Kazdy byl kiedys jakims czytelnikiem. Czasem ktos pozniej zostaje zawodowcem, redaktorem czy wydawca ;P Facet zrobil niesamowita mase przez te 4-5 lat. Ktos na forum pisal, ze w ubieglym roku mial lepsze warunki. Nie wiem, nie znam sie choc w tym roku wydaje sie lepiej zbudowany niz Roelly Winklaar ze zdjecia powyzej (to co ja widze amatorskim wzrokiem to przynajmniej roznica w klacie i kaloryferze), ktory zdobyl drugie miejsce i tym sposobem pojechal na Mr Olympia. Tutaj link do zeszlorocznych zdjec. Szacun za osiagniecia. W koncu 4-5 lat to nie jest az tak duzo. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Z jednej strony szacun dla tych ludzi, na pewno wyrobienie sobie takiej sylwetki wymaga sporo pracy i samozaparcia....no ale z drugiej.... trudno się nie zaśmiać patrząc na nich. Na pewno nie chciałbym tak wyglądać. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Feni, niech zgadnę... czytasz na bieżąco SDW? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Hmm cokolwiek to jest to nie, nie czytam ;p Brak czasu. Co kilka miesiecy dochodza mi jakies ksiazki do poczytania "w wolnej chwili". Od 2 lat niezla biblioteczka mi urosla. To samo forum sfd czy inne. Wole juz tutaj napisac pytanie Wchodze za to regularnie na kulturystyka.pl Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Ciekawe jak szybko tacy wielcy goście się poruszają, jak bardzo są sprawni i zręczni. Cytuj
kanabis 22 573 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WZM9O6As_Fc Pewnie są szybcy i zręczni , gorzej z kondycją Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Nie jeden kulturysta na redukcji by was zadziwił Ważą po 120 kg a robią po godzinę i więcej areobów,niektórzy z połowę mniejsza masą nie daliby rady Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 (edytowane) Ta, na bieżni prędkość 6km/h, wznios 5 - atleci je.bani I pierwszy raz słyszę o godzinie i więcej aerobów w przypadku 120 kg schabów. Przykład poproszę. Edytowane 21 kwietnia 2011 przez Sebas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi