Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Przeliczyłeś się 4 miejsce-szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Na gorąco ciężko coś napisać, niekorzystne wyniki przyjmuje się tym gorzej kiedy kibicuje się jednemu z zawodników, ale rozkład miejsc był… kompletnie irracjonalny. Oczywiście mowa głównie o Rosjaninie na drugiej pozycji (?!?!). Przezabawne. Oczywiście można było spodziewać się, że na rosyjskim terenie będzie ciężko i "mało sprawiedliwie". Szkoda, bo Maras zrobił wszystko jak powinien, długa przerwa po zdobyciu MŚ, wyjazd do Holandii, treningi z Sibil, ostry wycisk na siłce, no i w efekcie wg mnie i chyba wielu co oglądali jedna z najlepszych sylwetek wczoraj (bo sprawiedliwie trzeba przyznać, że Irańczyk, który był 3;o też miazga) no i mega forma. Miejsce poza podium rozczarowuje, ale już wcześniej mówiło się, że wyjazd na wschód to niekoniecznie dobry pomysł, to w końcu Ruski;). Może za rok lepiej uderzyć na Pragę. Chociaż ja i tak czekam na karte PRO i licze, że Oley i tak niedługo nas zaskoczy:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Niestety za duże mają chody w sporcie,tak ciężary jak i kulturystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Trey Brewer. Młody chłopak, zapowiadał się konkretnie. Gdy zobaczyłem ostatnio jego zdjęcia z gościnnego pokazu....Dramat i niedowierzanie. Jak można było się aż tak zapuścić.Poczytałem ostatnio sfd. Te wojenki miłośników Phila i Kaia są zabawniejsze niż batalie x botów z sony slejwami. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Sylvan Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 afrykańskie pszczoły pogryzły go chyba w uda. chyba pożyczył skarpety od kanabisa bo łydki ocalały Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No Brewer nie spełniony talent na masie,jak się dociął to nie było czego oglądać.On swego czasu chyba był twarzą BSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak. Był twarzą BSN. Nic dziwnego, że już nie jest....Dla przeciwwagi - Duży, Zły Wilk.... Ależ docięcie, separacja, waskularyzacja, no i benzol nie jest tak wydęty jak i wielu innych PRO'sów (Kai). Strasznie waska talia, jak u Rhodena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Te łapy Wolf to ma już do granic rozrośnięte,Brower nadal sporo mięcha ma,ale co on ze sobą zrobił?Odstawił koks i zaczął się masować,że tak się zalał? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wolf na twarzy wygląda na jakieś 40 cos lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Trey zaczął za bardzo imprezować. Flakoniki z GH zamienił na puszki piwa. Zapuścił się, BSN zerwało kontrakt. Zresztą zauważcie, że on na masie zawsze robił z siebie prosiaka.Natomiast Denis....eat CLEN, TREN hard wydanie maks level. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ej ale oni powaznie tak wyglądają czy to jakies photoshopy nie interesuje sie jakos kulturystyką wiec pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ej ale oni powaznie tak wyglądają czy to jakies photoshopy nie interesuje sie jakos kulturystyką wiec pytam? No serio. Można tak się porobić stosownym sokiem, zapierdolem, michą i nie pukaniem, bo taki wygląd i cały rok na mostkach w kłuciu się nie pójdą w parze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jasne nie pukaniem Pukają tylko niebieska tabletka musi iść,bo mimo iż mają dużo teścia to im średnio staje,jakieś sprzężenie zwrotne.Ale najważniejsze do tego co napisał JJ jest gen,wiele osób koksi,nawet w większych dawkach niż czołówka,jednak mało kto tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Ej ale oni powaznie tak wyglądają czy to jakies photoshopy nie interesuje sie jakos kulturystyką wiec pytam? No serio. Można tak się porobić stosownym sokiem, zapierdolem, michą i nie pukaniem, bo taki wygląd i cały rok na mostkach w kłuciu się nie pójdą w parze. Co oni z siebie robia dla kasy ja pier.dole Chociaż góre tak jak ten typek pokąsany przez pszczoły to chciałbym mieć nie powiem. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) nikt normalny nie idzie w kulturystyke dla kasy lol Ale najważniejsze do tego co napisał JJ jest gen nie prawda bo wystarczy dużo sterydóf !!! Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Aha czekaj sprawdze zarobki Dennisa Wolfa za osiągi kulturystyczne , no faktycznie napewno nie robi tego dla kasy. lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 oesu nie mam już siły nie wiem czy w ogóle warto pyerdole nie robie litwin bierz go sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 No ale Litwin nie jest głupi jak ty i wie że Wolf wstrzykuje sobie w dupe sterydy żeby wypadac lepiej na zawodach kulturystycznych z których ma niezłą kase. Ty bez kitu jestes jakis upośledzony chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) oesu nie mam już siły nie wiem czy w ogóle warto pyerdole nie robie litwin bierz go sobie O nie,mnie w to nie wciągniesz Nie bez powodu nie czytam jego postów.A to że kabi nie czuje ironii to już inna bajka. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 dobra święta są, biore go kulturalnie na klate z tego, co gadałem z paroma zawodnikami, to wygląda mniej więcej tak kulturystyka to jest taki sport, który wymaga masy pracy, poświęcenia i pieniędzy. niewymiernie dużo w porównaniu do ewentualnych zarobków. nie jest to ani prestiż, ani kasa w porównaniu z piłką nożną, czy olaboga tenisem. na poziomie mistrzostw polski, to jest cały czas dokładanie i nawet wygrywając i osiągajac status znanego ryja, przy promocji jakichś odżywek wychodzisz na zero, ewentualnie coś tam sobie odbijesz. na poziomie mister olimpia, to szansa, że coś osiągniesz, że wogóle przejdziesz kwalifikacje jest tak chuyowo mała, że trzeba być mocno wesołym kolesiem, zeby brnąć w to z nadzieja na konkretny zarobek. za wygraną jest chyba teraz 200.000 - bicz pliz. jak chcesz zarabiać to wybierasz sobie po prostu inny sport anyway nikt normalny NIE IDZIE w kulturystyke dla kasy lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ostatnio PZKiF się chwalił jaki to sukces odnieśli nasi reprezentacji dzięki niemu,nie wspominając ani słowem że wielu z nich brało kredyty by się przygotować do MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Przecież to normalne. W większości takich dyscyplin Polska ma wyebane na zawodników, którzy sami płacą za swoje treningi, suplementację, itd. Tak samo jak w przypadku mistrza olimpijskiego, Adriana Zielińskiego. Zdobył złoty medal bez praktycznie żadnego finansowego wsparcia ze strony PLz Podnoszenia Ciężarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1598665,1,o-co-chodzi-w-aferze-dopingowej-w-polskich-ciezarach.read Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 dobra święta są, biore go kulturalnie na klate z tego, co gadałem z paroma zawodnikami, to wygląda mniej więcej tak kulturystyka to jest taki sport, który wymaga masy pracy, poświęcenia i pieniędzy. niewymiernie dużo w porównaniu do ewentualnych zarobków. nie jest to ani prestiż, ani kasa w porównaniu z piłką nożną, czy olaboga tenisem. na poziomie mistrzostw polski, to jest cały czas dokładanie i nawet wygrywając i osiągajac status znanego ryja, przy promocji jakichś odżywek wychodzisz na zero, ewentualnie coś tam sobie odbijesz. na poziomie mister olimpia, to szansa, że coś osiągniesz, że wogóle przejdziesz kwalifikacje jest tak chuyowo mała, że trzeba być mocno wesołym kolesiem, zeby brnąć w to z nadzieja na konkretny zarobek. za wygraną jest chyba teraz 200.000 - bicz pliz. jak chcesz zarabiać to wybierasz sobie po prostu inny sport anyway nikt normalny NIE IDZIE w kulturystyke dla kasy lol No ok zgadzam sie tyle że akurat chodziło mi o konkretnie tych typów strone wczesniej nie o ogół. Wiem że u nas jest z tym biednie i wiekszośc zarabia jako trenerzy czy reklamując odżywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi