Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Dwudziestotrzyletni letni Dallas McCarver, niesłychanie nabity na kilka tyg przed Olimpią.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l myslalem, ze to sylvan postawil zycie na szali dla poklasku na forum xD
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Ja pier.dole jakie to musza byc dawki końskie. a także super geny i nadludzki wysiłek
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Tak jak piszesz. Nigdzie nie negowałem tego ile w to włożył pracy bo to oczywiste. Ale zeby tak wygladac z niewielkim stazem jak na kulturyste trzeba brać naprawde kolosalne dawki. Dziekawe jak to wpływa na płodnosc w tak młodym wieku.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l obstawiam, że wystartował w wieku 13 - 15 lat, czyli bajeczny start. 8 lat, być może 8 lat konsekwentnych, sensownych treningów i miski (i koksów ?) Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez Kazub
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l No to jesli zaczął brać koks w wieku 15-18 lat to tylko pogratulowac.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Naprawdę kulturyści ładują już towar w wieku 13-15 lat? Ktoś się przyznał ?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l moja stara sie przyznała. dlatego mam dobrą genetykę i kiedyś zrobię super formę bez koksu
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Koks. Nie ma co dyskutowac. Okejka ale koks. To nie znaczy ze zlo. Imo wypas.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Panowie. Nikt 13 latkom koksu nie daje (mam nadzieję). Starczy trening, micha i ostra dyscyplina Dzieciaki mają super warunki tylko potrzebują trenerów dobrych IMO.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l W tym wieku potrafią zaczynać gnojki zabawy z metką(bo boją się kuc doopska)także może i potencjalnych genetyków już tłuką.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Pod koniec gimbazy u nas niektórzy juz walili miety tak jak liti pisze.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l U mnie w sumie też był as co łykał mieczysława, o odbloku wtedy nikt nie słyszał, że łączyć z wódką też nie.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Miałem kumpla w technikum który żarł metkę ale nie ćwiczył,bo na opakowaniu było że sama metka powoduje przyrost masy mięśniowej Żarł śmieci i zalał się jak świnia.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l W tym wieku potrafią zaczynać gnojki zabawy z metką(bo boją się kuc doopska)także może i potencjalnych genetyków już tłuką. Dokladnie, u mnie juz w 8 klasie lykali mete xD
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Oral ma swoje plusy np. winko oralne zmniejsza SHBG przez co mamy więcej aktywnego testosteronu . Combo oral + igła wydaje się optymalny.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Ale minusy w postaci ponaciąganych ścięgien i włókien mięśniowych,zajechanie stawów i tragiczny wpływ na ilość HDL powinien go dyskwalifikować.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Deka tylko ciągnie wodę do stawów,w ogóle ich nie leczy,za to winko konkretnie stawy rozwala.
Opublikowano 2 września 20159 l dzięki chłopaki, teraz będę wiedział jak brać sterydy !!! a nie, sory, przecież nie potrzebuje