Skocz do zawartości

kulturystyka

Featured Replies

• Odpowiedzi 506
  • Wyświetleń 64,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja pier.dole jakie to musza byc dawki

Opublikowano

myslalem, ze to sylvan postawil zycie na szali dla poklasku na forum xD

Opublikowano

Ja pier.dole jakie to musza byc dawki

końskie. a także super geny i nadludzki wysiłek

Opublikowano

Tak jak piszesz. Nigdzie nie negowałem tego ile w to włożył pracy bo to oczywiste. Ale zeby tak wygladac z niewielkim stazem jak na kulturyste trzeba brać naprawde kolosalne dawki. Dziekawe jak to wpływa na płodnosc w tak młodym wieku.

Opublikowano

obstawiam, że wystartował w wieku 13 - 15 lat, czyli bajeczny start. 8 lat, być może 8 lat konsekwentnych, sensownych treningów i miski (i koksów ?)

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

No to jesli zaczął brać koks w wieku 15-18 lat to tylko pogratulowac. 

Opublikowano

moja stara sie przyznała. dlatego mam dobrą genetykę i kiedyś zrobię super formę bez koksu 

Opublikowano

Panowie. Nikt 13 latkom koksu nie daje (mam nadzieję). Starczy trening, micha i ostra dyscyplina

Dzieciaki mają super warunki tylko potrzebują trenerów dobrych IMO.

Opublikowano

W tym wieku potrafią zaczynać gnojki zabawy z metką(bo boją się kuc doopska)także może i potencjalnych genetyków już tłuką.

Opublikowano

Pod koniec gimbazy u nas niektórzy juz walili miety tak jak liti pisze. 

Opublikowano

U mnie w sumie też był as co łykał mieczysława, o odbloku wtedy nikt nie słyszał, że łączyć z wódką też nie.

Opublikowano

Miałem kumpla w technikum który żarł metkę ale nie ćwiczył,bo na opakowaniu było że sama metka powoduje przyrost masy mięśniowej ;) Żarł śmieci i zalał się jak świnia.

Opublikowano

W tym wieku potrafią zaczynać gnojki zabawy z metką(bo boją się kuc doopska)także może i potencjalnych genetyków już tłuką.

Dokladnie, u mnie juz w 8 klasie lykali mete xD

Opublikowano

A może by tak (pipi).nąć wszystko i zacząć brać metę...

Opublikowano

Ale minusy w postaci ponaciąganych ścięgien i włókien mięśniowych,zajechanie stawów i tragiczny wpływ na ilość HDL powinien go dyskwalifikować.

Opublikowano

Deka tylko ciągnie wodę do stawów,w ogóle ich nie leczy,za to winko konkretnie stawy rozwala.

Opublikowano

dzięki chłopaki, teraz będę wiedział jak brać sterydy !!!

a nie, sory, przecież nie potrzebuje