Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 dzięki chłopaki, teraz będę wiedział jak brać sterydy !!! a nie, sory, przecież nie potrzebuje To się jeszcze okaże ! Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jeżeli w kupe by się wstrzyknęło steryd to nadal była by to kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No i co się znowu przezywasz?! Kto się w ogóle wysprzęglił, że mam kuba na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Chyba ktoś tu nie rozumie powagi sytuacji. Aby ją podkreślić wrzucam nagą fote jj: Edytowane 3 Września 2015 przez szarku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Poważna sytuacja to by była gdyby JJot był tyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 ej dżejdżej mam zayebisty pomysł weź idź do lekarza i powiedz, że coś tam cie w płucach szarpie. wtedy sie rozbierasz do rutynowego pukania stetoskopem i BOOM kolo ci na legalu przepisze sterydy z miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Po raz piąty z rządu Dar zdobywa tytuł Mr. O. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Szkoda Piotrkiewicza,był wywoływany jako 10,a skończył na 16. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Szkoda, że pozbyto się Kaia na kilka dni przed.https://www.youtube.com/watch?v=8Mu-9quw9p4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nogi ma jakby korzenie zastąpiły żyły lol Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Piękny sport Niestety nie dane mi było urodzić się czarnym gejem Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Szkoda, że pozbyto się Kaia na kilka dni przed. Pozbyto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Wiadomo jak to z Kai. Sporo mówi, ładnie to przekazuje, ale zbyt dużo z tego nie wynika. Już pojawiają się teorie spiskowe, że zła federacja nie pozwoliła mu wziąć udziału w zawodach. Fani twierdzą, że był jedyną osobą, która mogła zrzucić PH z tronu, stąd problemy (choć wydaje się to wyssane z palca), przeciwnicy twierdzą, że nie wpisał się na czas na listę, zwlekając i sam sobie jest winny.Tak, czy inaczej, facet samego hormonu zażywał za kilka tys. miesięcznie (a gdzie SAA), przez wiele miesięcy ciężko pracował właśnie na tę noc i kilka dni przed - Bach, bynajmniej nie Jan Sebastian.https://www.youtube.com/watch?v=OSPWBWii59EJak ktoś, zgrywając się, napisał - w filmie płacze, że dostał metę z kiepskim stężeniem zamiast bolda, i trefny tren, dlatego nie wystąpił. heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Najpierw smiechlem, a pozniej mysle w sumie trzeba miec jaja ;> od razu mi sie skojarzylo z wiadomo kim #pozdrodlakumatych https://www.youtube.com/watch?v=c7NaZ0MDCvg I na rozluznienie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) życie biednego kulturysty polaka robaka to chyba najgorsza rzecz na ziemi zaraz po byciu cyganem i ten ciągły płacz łee, znowu dostałem 20 kilo białka ostrowia za wygranie mistrzostw polski, to nie sprawiedliwe że zarabiamy tak mało Edytowane 7 Stycznia 2016 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Za 20 lg to by się cieszyli,jak dostaną 2 kg to max,gorzej mają chyba tylko 3boiści.Chociaż ja za 6 miejsce z debiutów dostałem super. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 a co by chciał? 5 tysięcy? LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Bądź co bądź szacun , nie wyobrażam sobie napjerdalać w kopalni , spać po 5 godzin i robić na 100% trening. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 a co by chciał? 5 tysięcy? LOL Niektórzy biorą kredyty by się przygotować do zawodów,także tak,uważam ze 5 tys to minimalna stawka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nie płacz , Małysz jak wygrał pierwszy TCS to spali we trzech, musiał sprzedać auto a jak wygrał to nawet sciagnąc nowiutkiego audika nie mógł bo cło by go zabiło. A nie stękał tylko robił swoje mimo ze to zupełnie inna galaktyka jesli chodzi o poziom sportowy niz ci smieszni powiatowi kulturysci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Śmiać z nich to się będziesz mógł,jak chociaż raz w życiu przeprowadzisz redukcję.Każdy z nich miażdży twoją wątłą cygańską psychikę podejściem do treningów i diety,swoja drogą znak czasów że ludzie jak ty dają jakiekolwiek porady na temat pakowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Oho widze zabolało Prawda boli, to wlasnie podejscie tych "kulturystów" mentalne, jada na sterydach, wydają troszke pinionżków na żarcie i za 6 miejsce chceliby dostawać 5k bo uwazaja ze ich wysilek jest do tego wspólmierny. To nic ze teraz robia zawody z kategoriami wagowymi co kilka kilo, jak to nie wypali to sa kategorie wzrostowe co pare cm a jak to nie wypali to zamiast kulturystyki jest fit albo kategoria męska sylwetka xD No ale ciezko pracuja wiec powinni dostawac gaze jak czołowi polscy lekkoatleci. ŚMIESZNIE DOstaniecie dobre białeczko , bidon i powinniscie sie cieszyc. A jak nie to startuj w mr olympia, tam zarobisz. Pewnie i miażdza no ale ja sie nie szykuje na zawody a nie bede spinał dupy jak ty zeby pochwalic sie półprzysiadem albo super zdjątkiem na forum o grach. Na kfd czy sfd tez robisz takie wrazenie jak wsrod graczy? No chyba nie. To troche słabe ze gosc który juz drugi rok jezdzi na zawody wyglada gorzej od amatorow szarka czy Jaczesa w okresie jego prime. A mimo to jak ktos juz nie peirwszy raz cos mu powie nie pojego mysli to zaczyna sie jechanie i obrazanie. Słaba psycha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wiktor, ale że ty się nigdy nie zblizyłeś do ich poziomu to nie znaczy, że oni wszyscy na sterydach jadą Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Żałosne patrzac przez pryzmat tego w jakich warunkach trenuja nasi cięzarowcy a zdobywaja medale olimpijskie nie na świćie kukurydzy. No nie zblizyłem sie ale to zawsze i tak dwa poziomy wyzej niz ty Kuba Gosciu szybkuje sie na debiuty, jak tam liti chcesz maila zeby mu wysłac i pogrozic filmikiem z przysiadem? Jak tam yakubu, nigdy nawet w połowie sie nie zblizylem do tego poziomu, no ale widocznie za mało kurczaka i kreatyny jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi