Opublikowano 18 stycznia 20169 l No nie powiedzialbym mu tego w twarz. Tylko w myslach. Lekki kosciec
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Ale wyobrażacie sobie jakie to by było zayebiste? Aby wyłonić najlepszego sportowca na świecie wrzucano by do klatki kulturyste vs narciarza i by się okazało czy lepiej wpjerdalać banany z bułką czy bić MASSDROLE .
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Gorzej jakby byla konkurencja w podtarciu dupy. I biedaczek na omadrenie by sie rozplakal
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Mistrz swiata w kukturystyce vs mistrz swiata w boksie. Ciekawe kto wygra.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Trzeba by zrobic wtedy zeby kulturyst a z wagi +100 walczył z jakims no nie wiem, pół sedniej? Bo taki Floyd przeciez by zabił takiego miśka.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Dobrze ze bokser nie musi się mierzyć w takim pojedynku z 3 stefanami z bramy,którzy mają noże Oni też sportowcy,blokowe mma.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Jak owca 185cm wzrostu tutaj wzzy 85 kilogramow to ja jestem wyrzezbiony apollo. Albo saker przy ponad 190. Ale fakt Owca fajna sylwetka. uroki bycia ekto i waskiej talii. Tak jak czezki swego czasu. (pipi)a jakby tam Szarku stanął ze swoimi bicami i ramionami to owca "100 % natural" by się zesrał i reszta. Szarku jak forma? Kiedy fota?
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Moze chodziło mu o "reszte", bo akurat owca mocno odstaje od tej reszty, na plus.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l morgi już nie skacze sam przyznał, że się boi. Dwa razy otarł się o śmierć lub kalectwo. Dziś zakończyły się mistrzostwa świata w lotach na których młody chłopak został sparaliżowany od pasa w dół. Skoki to sport ekstremalny i bardzo brzydko śmiać się z niego. dobrze, żę nie od pasa w górę. Miałby nieciekawie Ja szanuję skoczków za bycie na śmiesznej ilości kcal i skokach na nartach w przepaść.Ja stojąc na górze skoczni bym się obsrał. nie jest tak źle. gdy kamery nie widzą to wszędzie ich noszą na rękach aby nie osłabli
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Nie wiem jak waga u owcy ale umnie na docieciu przy 175cm bylo w granicach 83kg.No i dalej uważam że owca ma najgorszą sylwetke z ekipy (tego niskiego nie licze) najlepiej wypada saker za kozackie proporcje. No i teraz robercik ale tu chyba nikt nie ma watpliwosci ze leci towar . U mnie masa , wstydze sie koszulke sciagac bo taka sylwetka mi zupelnie nie odpowiada ale cel to kozak docięta i nabita sylwetka typu frank zane. Jeszcze 2 miechy na towarze i schodze potem sam teść na docinkę i powinno być ok.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Jeden z typów,który robi kasę na gimbazie,wciskając im ze jest naturalem.Ale szacunek za pomysł na życie.Mi sie sylwetka robercika nei podoba,sakera też przez bicepsy,owcy chyba najbardziej za pas.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l No jak lubisz pasztetową, zjesz co drugi dzień kanapkę z nią i zmieścisz się w makrosach to się nie zalejesz raczej
Opublikowano 21 stycznia 20169 l No jedzac frytki i hamburgery tez mozna to wliczyc i miescic sie w makrosach. Jedzac pyzy tez sie miesciłem w makrosach.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Niekoniecznie wazyłem wtedy prawie 10 kilo mniej niz teraz. Po prostu nie miałem mięśni. Wiesz jak to jest nie miec miesni przeciez. Pyzy miały gów.nianej jakosci mieso czyli białko i węgle o wysokim IG. No ale makrosy sie przeciez zgadzaly.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Wtedy? Nie wiem, ze 4-5. Przystopowałem jak zobaczyłem ze mam gębe spuchnięta jak świniak. Teraz na masie od wrzesnia 6kg. dwa tygodnie jeszcze i koniec. Tyle ze trzeba tez zaznaczyc ze to byly moje poczatki z silownią i mialem tez chu.jowy trening wiec wiecej sie odkładało niz rosło miesa. Teraz jak znalazłem dziennik treningowy to sie usmialem , bo jak dla dziewczyny, albo wujaszka.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Ano widzisz. Oni mówią żeby masować maks. 0,25kg/tydzień, bo powyżej to tłuszcz, więc na twoim miejscu bym tak nie hejtował. Edytowane 21 stycznia 20169 l przez Yakubu